Устные доклады

Мирослава Барциховская
На Міжнародних Конгресах:
_________________________

1. Видатні діячі в галузі медицини – вихідці з України на території Євразії (ХV – перша половина ХХ ст.) //VІІІ конгрес Світової федерації українських лікарських товариств.-Львів-Трускавець.-13-17 серпня 2000 р.

2. Видатні вихідці з України та їх пріоритети у різних галузях медицини (ХV-ХХ ст.) //ІХ конгрес Світової федерації українських лікарських товариств.-Луганськ.- 19-22 серпня 2002 р.

3. Значення діяльності видатних вихідців з України для розвитку медицини //ХІХ Міжнародний симпозіум з наукознавства та історії науки “Історія національної науки: новий зміст і суспільна значимість”.-Київ.-13-15 листопада 2002 р.


На Всеукраїнських З’їздах:
_________________________

4. Внесок у розвиток фізіології вихідців з України //ХVІ з’їзд Українського фізіологічного товариства.-Вінниця.-28-30 травня 2002 р.


На Університетських Конференціях:
________________________________

5. Деякі відомості про розвиток медичної освіти у період створення перших госпітальних кафедр //Конференція молодих вчених Вінницького державного медичного університету ім.М.І.Пирогова.-23 квітня 1998 р.

6. Уродженці України – міністри охорони здоров’я та ректори медичних університетів інших країн //П’ята університетська науково-практична конференція молодих вчених та фахівців Вінницького державного медичного університету ім.М.І.Пирогова.-7 квітня 1999 р.

7. Видатні медики - вихідці з України (ХVІІ-ХІХ ст.) //Шоста університетська науково-практична конференція молодих вчених та фахівців Вінницького державного медичного університету ім.М.І.Пирогова.-6 квітня 2000 р.

8 Внесок у розвиток медицини видатних вихідців з України, які працювали поза її межами (ХV-ХХ ст.) //Сьома університетська науково-практична конференція молодих вчених та фахівців Вінницького державного медичного університету ім.М.І.Пирогова.-5 квітня 2001 р.

9. Значення діяльності видатних мікробіологів – вихідців з України для розвитку системи охорони здоров’я населення //Восьма університетська науково-практична конференція молодих вчених та фахівців Вінницького державного медичного університету ім.М.І.Пирогова.-17 травня 2002 р.