Звернення до пана Президентов

Олег Пернай
«Звернення до пана Президентові». Виявлене при дивних обставинах.

Здрастуйте, гаряче улюблений і шанований пан Президент! Находясь, після  Революції Гидності, постійно на варті світлих ідеалів Майдану, знов побачив приховану Зраду. О! Як же хитрий і підступний Ворог! І ось цю свою найнебезпечнішу хитрість, яка зараз буде викрита,  він вклав в руки, добрих союзників Непокладу, США, вірніше, безпосередньо в руки Голлівуду!
Але перейду до справи. Сьогодні в Країні перемогла Революції Гидности забороняють усяку дурницю, кінофільм зроблені в Країні Агресора, РФ. Вже без малого двісті штук заборонили. Шкідливі там фільми і все таке. Антиукраїнські, одним словом. Спору немає, звичайно, шкідливі, але з-за цього не цілком продуманого заборони не до часу вийшов, трохи не цілий скандал. Це коли Голова Служби безпеки України Василь Грицак написав міністру культури, теж України, В'ячеслава Кириленка, лист в якому заявив, що заборона деяких фільмів, дискредитує діяльність української влади. Звичайно пан міністр культури, В'ячеслав Кириленко, обурився, мовляв, чому це пан Грицак до нього через Фейсбук, звернувся з такого важливого питання. Він, мовляв, все ж, не просто якийсь там Міністр культури, а при цьому ще й цілий віце-прем'єр! Одним словом посварилися небагато, але що найприкріше, посварилися два полум'яних патріота Незалежної, через сущого дрібницю, добре б, якщо би було з - за чого, а з-за жалюгідних Расейских киноподелок. Явно видно, що тут, з метою внести розкол у стан Патріотів, втрутилася рука злого генія керівного сусідньою країною агресором, ім'я якого всує, рекомендується не згадувати, тьху-тьху. Але якщо вдуматися, то не так вже й неправий був пан Грицак, адже в саму суть дивився пан! Російські кінофільм, це так, дрібничка, а насправді нічого шкідливіше фільмів про вампірів для того, щоб Україна почала жити по-новому, не існує! Адже якщо вдуматися, про що ці самі фільми про вампірів? А про те, що існують такі нехороші типи, Володарі Тьми, Упирі і всякі інші Дракули. Які живуть вічно, п'ють людську кров, а для того, щоб пересуватися по всьому світу, абсолютно без документів, їм зовсім не потрібен ніякий «безвізовий режим». І з ними б'ються, прямо таки себе не жаліючи, якісь не відомі нікому герої, хоча Зрада полягає вже в тому, що когось, не воював зі злим «Беркутом», не скакавшего на Майдані, взагалі можна називати героєм! Обурливо! Адже це тільки на перший погляд, в кіно зображені абсолютно аполітичні борці з Вампірами, насправді це не так. Вся Зрада в тому, що там повна інструкція міститься, як саме потрібно знищувати «Володарів темряви». При перегляді будь-якого(!) фільму про вампірів стає зрозумілим, що вони, під покровом темряви, народну кров смокчуть, а коли попадаються на цьому недобрій справі, то в них часником кидаються, розп'яття в морди пхають, святою водою бризкають, срібними кулями стріляють, а потім їм ще й осиковим кілком серце пробивають, голову відрізають начисто і на сонце, на світло виставляють, щоб испепелился упир начисто. Неправильно вважати такі дії геройством. Це ж можна так сказати, розпалювання соціальної ворожнечі і боротьба з меншинами!
А зараз найголовніше, самий «цимус і компот» всієї цієї Зради. Виходить, що, почавши боротися з одними меншинами, можна і до інших дійти. Це про Олігархів, значить. Ось, в «ватних верствах населення, склалося таке стійке думка, що Олігархи вони теж народну кров смокчуть, теж люблять темряву, щоб світла не було ніякого, коли вони в своїх лігвищах гроші перераховують і взагалі шкодять населенню скрізь, де це саме населення зустрінуть. А значить «Вікно Овертон» відкривається, це коли «немислиме ставати реальним», адже там як. Якщо утвердилася думка, що Олігархи, це упирі, то обов'язково піде наступний крок, це те, що з упирями потрібно боротися. А тут, будь ласка, вам, готова Інструкція по боротьбі з Олігархами, кіно про упирів, яке тільки подивишся і стає зрозумілим, як саме з ними потрібно боротися. «...часником кидатися, розп'яття в морди пхати, святою водою бризкати, срібними кулями стріляти, осиковим кілком серце пробивати, голову відрізати начисто і на сонце, на світло виставляти, щоб испепелился упир повністю». Ось яка інструкція міститься в Голлівудських фільмах про Вампірів, чиста Зрада! Тому що очевидно і зрозуміло, що під Вампірами, маються на увазі Олігархи, а з Вампірами-Олігархами, як випливає зі змісту цих фільмів, повторюся, обов'язково (!) потрібно боротися. І при цьому, не можливо заборонити подібні фільми, за відсутність толерантності, за розпалювання соціальної ворожнечі, одним словом за явний антиукраїнський характер прихованих закликів, оскільки для країни впевненою ходою йде в Європу, вже практично «Цеевропы», такі заклики неприйнятні!
Але ж йдуть всякі розпалюють соціальну ворожнечу фільми скрізь, без жодного контролю з боку СБУ та Мінкульту, які, мабуть, перебуваючи під владою злих чар Підступного Ворога, ім'я якого не можна згадувати, ніяк не можуть розгледіти таку ганебну Зраду! Так все і робиться далі, тихенько, підступно, огидно і підло, одним словом, типово по-москальски!
Але найголовніше, на кого спрямовані ці затишно зашифровані і глибоко заховані заклики до соціальної ворожнечі? Все вірно, Пане Президент, справжніх Патріотів України, яких підступний ворог, вже дано перевів у розряд Олігархів-Вовкулаків!
Але що особливо цинічно, до Олігархів-Вурдалакам, Ворог приписав навіть особисто Вас! І Ворог вже діє, зовсім недавно, він спробував завдати Вам шкоди, «світлом» від панамського офшорного скандалу. Ну, так, кажуть, це знову ж наші союзники з США все зробили, але не варто вірити! Таємні агенти Ворога, діючі в Цитаделі Демократії, вміло смикаючи за ниточки, спонукали своїх маріонеток на вчинення дій, що кидають згубний, нібито, Світло, навіть на Вас, пане Президент, а значить, і на всю Нову Революційну Владу!
Тому, будучи Патріотом, прихильником Нової Влади, і особисто Вашим, пропоную негайно дати вказівку панам Грицаку і Кириленко, щоб це прекраснодушні Панство не собачилось б один з одним по-дрібниці, через Расейских фильмишек, а кинуло всі сили на викорінення цієї Зради, фільмів про Вампірів-Упирів-Олігархів! Особливо про цього Блейда! Адже навіть страшно собі уявити, що замість «Беркута», протистояти наївним і добродушним «Дітям Майдану буде підрозділ отаких Блэйдов!

 Справжній Патріот- "Зірке Око. Пильне Око".


«Обращение к пану Президенту». Обнаруженное при странных обстоятельствах.

Здравствуйте, горячо любимый и уважаемый господин Президент!

  Находясь, после  Революции Гидности, постоянно на страже светлых идеалов Майдана, вновь узрел скрытую Зраду.
  О! Как же хитер и коварен Враг! И вот  эту свою самую опасную хитрость, которая сейчас будет разоблачена,  он вложил в руки, добрых союзников Незалежной, США, вернее, непосредственно в руки Голливуда!
 Но перейду к делу. Сегодня в Стране победившей Революции Гидности запрещают всякую  ерунду, киношки сделанные в Стране Агрессоре, РФ. Уже без малого, двести штук запретили. Вредные там фильмы и все такое. Антиукраинские, одним словом. Спора нет, конечно, вредные, но из-за этого не вполне продуманного запрета не ко времени  получился, чуть ли не целый скандал. Это когда Глава Службы безопасности Украины Василий Грицак  написал  министру культуры, тоже Украины, Вячеславу Кириленко, письмо в котором заявил, что запрет некоторых фильмов, дискредитирует деятельность украинской власти. Конечно пан министр культуры, Вячеслав Кириленко, возмутился, дескать, почему это пан Грицак к нему через Фейсбук, обратился по такому важному вопросу.  Он, мол, все же, не просто какой то там Министр культуры, а при этом еще и целый вице-премьер!   Одним словом повздорили немного, но что самое досадное, повздорили два пламенных патриота Незалежной, из- за сущего пустяка, ладно бы, если было бы из- за чего, а то из-за жалких Расейских киноподелок.  Явно видно, что здесь, с целью внести раскол в стан Патриотов,  вмешалась рука злого гения руководящего соседней страной агрессором, имя которого всуе, рекомендуется не упоминать, тьфу-тьфу.
  Но если вдуматься, то не так уж и неправ был пан Грицак, ведь в самую суть смотрел пан!  Российские киношки, это так, мелочь, а на самом деле ничего вреднее фильмов про вампиров для того, чтобы Украина начала жить по-новому,  не существует!
  Ведь если вдуматься, о чем эти самые  фильмы про вампиров? А о том, что существуют такие нехорошие типы,   Властелины Тьмы, Упыри и всякие другие Дракулы. Которые живут вечно, пьют людскую кровь, а для того чтобы передвигаться по всему миру, совершенно без документов, им вовсе не нужен никакой «безвизовый режим». И с ними бьются, прямо таки себя не щадя, какие то не известные никому  герои, хотя Зрада заключается уже даже в том, что кого то, не сражавшегося со злобным  «Беркутом», не скакавшего на Майдане, вообще можно называть героем! Возмутительно!
  Ведь это только на первый взгляд, в кино  изображены абсолютно аполитичные  борцы с Вампирами, на самом деле это не так. Вся Зрада в том, что там ведь  полная инструкция содержится, как именно   нужно уничтожать «Властелинов тьмы».  При просмотре любого(!) фильма о вампирах становиться понятным, что они, под покровом темноты, кровь народную сосут, а когда попадаются на этом нехорошем деле, то в них чесноком бросаются, распятия в морды суют, святой водой брызгают, серебряными пулями стреляют, а потом им еще и осиновым колом сердце пробивают, голову отрезают начисто и на солнце, на свет выставляют, чтобы испепелился упырь начисто.
   Неправильно считать такие действия геройством. Это ведь можно так сказать, разжигание социальной розни и борьба с меньшинствами!
  А сейчас самое главное, самый «цимус и компот» всей этой  Зрады.  Получается, что, начав  бороться с одними меньшинствами, можно и до других дойти. Это про Олигархов, значит.
    Вот, в «ватных слоях» населения, сложилось такое устойчивое мнение, что Олигархи они тоже кровь народную сосут, тоже темноту любят, чтобы света не было никакого, когда они в своих логовах деньги пересчитывают и вообще пакостят населению везде, где это самое население встретят. А значит «Окно Овертона» открывается, это когда «немыслимое становиться реальным», там ведь как. Если утвердилась мысль, что Олигархи, это упыри, то обязательно последует  следующий шаг, это то, что с упырями нужно бороться. А тут, пожалуйста, вам, готовая Инструкция по борьбе с Олигархами, кино про упырей, которое  только посмотришь и  становиться понятным, как именно с ними нужно бороться. «…чесноком бросаться, распятия в морды совать, святой водой брызгать, серебряными пулями стрелять,  осиновым колом сердце пробивать, голову отрезать начисто и на солнце, на свет выставлять, чтобы испепелился упырь полностью». Вот какая инструкция содержится в Голливудских фильмах о Вампирах, чистая Зрада! Потому что явно  и понятно, что под Вампирами, подразумеваются Олигархи, а с Вампирами-Олигархами, как следует из содержания этих фильмов, повторюсь, обязательно (!) нужно бороться. И при этом, не возможно запретить подобные  фильмы, за отсутствие толерантности, за разжигание социальной розни, одним словом за явный антиукраинский характер скрытых призывов, поскольку для страны уверенной поступью идущей в Европу, уже практически «Цеевропы», такие призывы неприемлемы! Но  ведь идут всякие разжигающие социальную рознь фильмы везде, безо всякого контроля со стороны СБУ и Минкульта, которые, видимо, находясь под властью злобных чар Коварного Врага, имя которого нельзя упоминать, никак не могут разглядеть такую вопиющую Зраду!  Так все и делается дальше, потихоньку, коварно, гнусно и подло, одним словом, типично по-москальски!
   Но самое главное, на кого же направлены эти укромно зашифрованные и глубоко спрятанные призывы к социальной розни? Все верно, Пан Президент, на настоящих Патриотов Украины, которых коварный враг, уже дано перевел в разряд  Олигархов-Вурдалаков!
   Но что особенно цинично, к Олигархам-Вурдалакам,  Враг приписал даже лично Вас! И Враг уже действует, совсем недавно, он попытался  причинить Вам вред,  «светом» от панамского оффшорного скандала. Ну, да, говорят, это опять же наши союзника из США все сделали, но не стоит  верить! Тайные агенты Врага, действующие в Цитадели Демократии, искусно дергая за ниточки, понудили  своих марионеток на совершение действий, бросающих гибельный, якобы, Свет, даже на Вас, господин Президент, а значит и на всю Новую Революционную Власть!
   Поэтому, будучи Патриотом, сторонником Новой Власти, и лично Вашим, предлагаю немедленно дать указание панам  Грицаку и Кириленко, чтобы это прекраснодушное Панство не собачилось бы друг с другом по-мелочам, из-за Расейских фильмишек, а бросило все силы на искоренение настоящей Зрады, фильмов про Вампиров-Упырей-Олигархов! Особенно про этого Блэйда! Ведь даже страшно себе представить, что вместо «Беркута», противостоять наивным и добродушным «Детям Майдана будет подразделение этаких Блэйдов!


Настоящий Патриот- "Зоркое Око. Бдительный Глаз".