Не треба лише робити зайве

Виталий Кондратов
Сьогодні напевно ще багато людей не хочуть зважати на історичні події минулого століття , коли у Германії у такій самій ситуації у Бундестазі об,єдналися німецькі націоналісти з соціалістами , завдяки чому утворилася націонал-соціалістична партія Німеччини , бо національний визвольний рух зрозумів якою підтримкою володіє серед німців соціалістична партія , а так як те й саме виголошують соціалісти та націоналісти , обіцяючи кожному громадянину підвищення соціального рівня життя , боротьбу з кланами олігархів захопивших владу у німецькій державі , то поєднання привело до перемоги над прогнилою старою системою , яка вже не здатна була навіть бути незалежною , не кажучи вже про якийсь розвиток держави ...
Тому напевно , саме народ обрав вихід з цієї прірви , обрав не демократичні засади та принципи , а саме прагматичні , ефективні партії , які й розпочали боротьбу з гнидами у Німеччині .
Інша справа , що до влади прийшов Гітлер , який поринув у світ містики та чародійства , бо на ті часи суспільство теж хворіло на усілякі ,,чуда ,, стародавнього світу , чим завжди користалися пройдисвіти та навіжені , які таким чином завжди трималися біля кожної влади , аби дурити та створювати ілюзії для цілого народу , маючи матеріальний сенс та владні повноваження , так завжди було - у кожного племені був лідер та якийсь знаючий щось дядько колдун , чи брехун , який міг заговорити будь що , навіть зірки , навіть щоб Сонце згасало , коли Бог гнівається ...
Але сьогодні , це завуальовано іншими зразками ,,чародійства,, , - брехнею кожного е-декларанта який вбивав економіку України , вбивав довіру людей до правової системи , та банківської також ... зробивши з Вільної Людини тупу тварюку , яка повинна робити на господарів обробляючи їх лише за виживання на цьому білому світі ...
Багато людей тікають , як і колись туди де безпечно і добре жити , вони не бачать , що в рідній країні вони здатні досягти більшого ніж життя раба , бо некрадучі та не узяв хабара більшість чесних та порядних людей не виживуть в такому спотвореному суспільстві та державі ... Але є ті хто буде боротися за людей , українську землю з кожним бісом та самим чортом , який куди страшніше , бо саме ми малюємо його створюючи своєю бездіяльністю умови для аферистів та совково-проросійського непотребу , який завдяки ЗМІ досі існує , бо є де виправдовуватись перед суспільством , людиною , знову і знову брешучи про боротьбу з корупцією та економічним чудом покращення ,, Ми прямуємо з ними у пекло , але вони на передостанній зупинці пересядуть в інший потяг , до Іспанії чи Ізраїлю , а цілий народ поїде у останню путь сам вже ...
Не розумію , чому наших бандерівців не вчить досвід німців , які поєдналися з соціалістами , чи може наші соціалісти інші чи націоналісти не розуміють історичних прикладів перемоги націонал-соціалістичних партій у країнах де були такі ж самі обставини у суспільстві та державі ?
Не треба лише робити зайве , достатньо лише змінити систему заклавши в неї свої критерії , все те заради чого ми борімося за Правду та Добробут для кожного , а потім просто піти геть , створивши Державу та Націю , яка зможе сама вже визначати , кого обирати у децентралізованій країні з нормальною системою виборів , без цих ,,наперстків,, та ,,наперстників,, .
Отака ... , малята .