Украинцы, любимые мои...

Виталий Кондратов
Мої любі українці , напевно багато з Вас згідні з думкою , що сьогодні в Україні дуже важко знайти гарну роботу та гідну платню , бо ненажерлива , брехлива влада останнє висмоктує з людей і це зрозуміло , бо вони мафіозне угруповання ще з часів СРСР , нащадки сволоти , які приватизували майже усе майно українців . Але це лише констатація факту , який Ви усі розумієте .
Я навіть впевнений , що нічого доброго ще років п'ять економічного зростання очікувати нема чого , бо поки цю сволоту ми поженемо та відкриємо на них кримінальні справи , які дійдуть до вироку суду та покарання пройде ще років п'ять , а може навіть більше . Тому ніяких сподівань на гідне життя ще років десять бути не повинно , але ... !!! Якщо ми такі розумні та талановиті ми вже сьогодні можемо створити саме економічну українську громаду у Європі чи Америці , Африці та Індії , щоб допомогти не шукати роботу на якісь не зрозумілі підприємства будь кого , а саме створити самим з співвітчизниками свою корпорацію підприємств та банки , завдяки чому ми не тільки зможемо заробити гроші для гідного життя , але й станемо могутньою фінансовою силою , яка зможе разом швидко повернути Україну до шляху процвітаючої країни . На жаль ми розрізнені та серед нас також є багато поганих та не гідних людей , але це не може бути приводом для відмови створення Української Фінансово-виробничої структури у світі , яка зможе допомагати запровадженням технічних та технологічних розробок нашими винахідниками , бізнесменами , які здатні спільно створити найсучаснішу техніку для людей у світі та розуміють як розвинути таку систему , бо майже усе ми з Вами можемо , нам лише потрібно мати бажання та розум , а не використовувати один одного , як рабів , ми не повинні марнувати своє та життя наших братів та сестер , бо так загинемо по-одинці на чужині , чи втратимо ту любов , яка ще в нас є один до одного , бо ми українці . Нащадки славетного Роду , Народу Землі України , великої культурної та ментальної спадщини наших славетних пращурів , які разом у боях та крові захищали землю нашу , Неньку Україну , з Вірою , що ми розквітнемо у світі , як садок вишневий ... То як же нам не Любити та не допомагати родичам нашим - українцям , ми гідні Любити та об'єднувати наші таланти та розум заради процвітання нашої Великої Родини , нації . Зрозумійте це , не можна бути виродками , бо це шлях до загибелі та втрати самого головного - Неньки нашої .