Дарина. 16. Чи пiде вона за мною...

Братислав Либертус Свидетель
http://blog.i.ua/user/3492721/2019186/
"Дарина. 15. Забув, для чого..."

Коментарі:


ЛУКАВИЙ
127.05.17, 21:12
що дозу не отримав?

   
Libertus
227.05.17, 21:17
Угу...

   
ЛУКАВИЙ
327.05.17, 21:22
тоді ширнись. світ розвидниться
   

Libertus
427.05.17, 21:28
Всміхнув мене, Лукавий... Ну от, уже трошки і розвиднилося від твоїх слів.


ЛУКАВИЙ
527.05.17, 21:43
диржи хвост пістолетом


Libertus
627.05.17, 21:48
Є тримати хвост пістолетом!


Libertus
727.05.17, 21:51
П.С.: Якраз у цю мить читаю цікаву замітку: "Пам'ятка холостяку" http://blog.i.ua/community/1186/1723839/
Прозрів від того, що в ній написано якраз усе те, що я для самого себе вважаю правильним... І якось розвиднилося ще більше, і дійно хвіст піднявся дибки.


Libertus
1227.05.17, 22:05
Взагалі-то, в оригіналі замітка називається "12 правил выбора правильной жены". Я з кожним пунктом згодний. Не тому, що так мені колись сказали, чи навчили, а тому що сам до цього додумався ще раніше, аніж прочитав усе це, що там написано. Просто думки автора замітки і мої думки співпали. І звісно, що у цих думок є свої підгрунтя.


[кінець цитати]

* * *

   Так, в тій замітці дійсно написано усе те, що я інтуїтивно відчув і раніше. Саме тому мені Дарина так запала у серце, що вона надто підходить на кандидатку тої, яка здатна зайняти місце поруч зі мною на все життя... Якщо піде за мною.

   Хочу процитувати ту замітку, супроводжуючи її своїми коментарями:

* * *

  "Ты можешь жениться, а можешь не жениться. Если собираешься жениться, читай дальше.
  Обсуждать, нужно ли жениться вообще, мы не будем. Поговорим о том, как выбрать нормальную жену.
  Выбор правильной жены – вопрос чрезвычайно важный. Брак подразумевает пожизненные последствия, продумывать все нужно тщательно и наперед.

(Згоден цілком, особливо з тим, що вибирати дружину треба розумом, а не гормонами...)

  В противном случае – может быть плохо или очень плохо.

(Отож. Статистика розлучень таки лякає: наприклад, в Україні до 90% розлучень відбувається на протязі перших п'яти років, з яких 62% пар розлучуються на протязі перших півтори року, починаючи з третього місяця після весілля. Є привід добряче подумати, як зробити так, щоби потрапити у ті щасливі 10 відсотків, і не вилетіти на протязі п'яти років, разом з тими нещасними дев'яносто...)

  Брак – это соглашение между двумя субъектами.
  Решение жениться следует рассматривать как беспристрастное бизнес-решение.

(Я теж так вважаю. Бо закоханість минає через рік, а далі як жити? З людиною, з якою досі нічого не поєднувало, окрім сексу - через рік обридне той секс, і виявиться, що поговорити немає про що, але зате купа причин, аби сваритися на пустому місці... Пройшов цю школу з Катюшею, подяка їй за те, що вона у моєму житті була. Вдруге на ці граблі не хочу.)

  Выбирать жену нужно так же, как компанию для инвестирования.
  Это не вопрос случая ("любви"), необходимо четко понимать, что требуется и как этого достичь.
  Брак не имеет отношения к любви или к соединению родственных душ. Все это – навязывается телеящиком и фильмами.

(Особливо, коли словом "кохання" називають тимчасове запаморочення, і гадки не мають, що кохання - це не насолода власними почуттями, а кохання - це самовіддача. Цю самовіддачу можна виконувати і без емоцій: достатньо бути чуйним, і відчувати, коли і що людина потребує... Власні емоції тут тільки заважатимуть.)

  Брак – это обмен ресурсами. Жена предлагает "А", а ты предлагаешь "Б".

(Так. Жінка (першою!) має запропонувати саму себе усю, і бути готовою на вірність; чоловік розглядає пропозицію, бо це саме він мусить довіряти їй свою спину, а не вона йому... Тому жінка сама мусить вибрати, кому хоче берегти вірність, аби у майбутньому не всаджувати йому ніж у спину своїми зрадами його довір'я... Бо це він захищатиме її своєю спиною, а не вона його. Саме тому чоловік не мусить бігати за жінкою, якій начхати на нього, і яка саме тому апріорі готова до зради. Ні. Ось тому перший крок мусить зробити саме жінка. Тоді чоловік може бути упевнений у ній, що вона не зрадить йому, бо вона не зрадить своєму вибору.)

  Если жена не хочет или не может - она лишается привилегии быть в браке.

(Про що й кажу: якщо жінка викаблучується і набиває собі ціну ("Кружляйте мене, кружляйте!") - то ну її подалі. Бо це уже готова зрадниця. Нам такі не треба.)

  Брак – это соглашение, оно должно исполняться, контроль лежит на тебе.
  Ты не способен принять правильное решение когда ты, как шестнадцатилетняя школьница, в состоянии эмоционального заболевания любовью.
  Как ни один бизнесмен, не собирающийся пойти по миру с сумой, не станет подписывать соглашение на эмоциях.
  И не один мужчина в здравом уме - не станет отписывать все свои ресурсы ей, только потому, что он влюблен.

(Про те й кажу: запаморочення швидко мине, а потім розгрібати наслідки...)

  Есть только 2 причины, по которым мужчина вообще должен думать о женитьбе:
  1. Он хочет создать семью.
  2. Его карьера или политические амбиции требуют статуса женатого. Обсуждать этот вариант смысла не имеет, поскольку в этом случае жена, семья – всего лишь декорации.

(Так, фіктивні шлюби бувають досить часто, але якщо немає гострої потреби влаштовувати цей цирк, то одружуватися треба тільки тоді, коли хочеш дійсно одружитися... Причому, краще буде, якщо це хотіння прийде до того, як зустрінеш своє "весняне запаморочення": бо коли голова твереза, то знаєш, чого саме хочеш...)

  Рассмотрим первую и единственную причину жениться.
  Любовь – не причина. Женившись, ты отписываешь все свои ресурсы супруге.
  Для чего?

(Зауваження: "закоханість" - то не причина. Тобто, власні емоції - то не причина. Бо кохати (віддавати любов) можна і без емоцій. Так навіть краще, я вважаю. Коли працює голова, то краще чуєш людину...)

Цели и условия брака:
  1. Минимизировать шанс грабежа путем развода.
  2. Максимизировать ощущение счастья у супруги, дав ей возможность реализовать себя матерью и женой (абсолютная противоположность всему, что ты видишь и слышишь).

(Згоден. Одружуючись, мало хто замислюється про шанси розлучення. Але на протязі п'яти років до 90 відсотків пар таки розлучуються... Бо не думають головою, а думають гормонами. Слова "мати" і "дружина" я би переставив місцями, бо незалежно від того, чи буде жінка матір'ю, вона мусить перш за все пам'ятати, що вона - дружина. Вона вийшла заміж для того, щоби бути дружиною. А якщо на першому місці у неї бути матір'ю - то можна навіть не одружуватися, бо немає сенсу пов'язувати свою долю з людиною, яка через рік буде зраджувати тебе з вашими ж дітьми...)

  Речь не о раскрепощении или женском полноправии (или любом подобном лже-понятии, разрушающем институт семьи).
  Жена должна полностью посвятить себя семье.
  Настоящее счастье женщины – семья. Не карьера, не "независимость" и не гендерная свобода суждений.

(Згоден. Не тому, що я притримуюся класичних поглядів, а тому, що розподіл ролей та обов'язків між собою накладає певні рамки. Якщо особисто я за натурою лідер, який любить думати про кар'єру і жити та дихати кар'єрою, то за моєю спиною мусить бути хтось, хто думає про мене, піклується про мене, та піклується про наш побут. Звісно, що її підтримка у моїй кар'єрі дуже важлива для мене, бо я не хочу почуватися самотнім при своїх думках, мені потрібен співрозмовник; інакше навіщо одружуватися з людиною, з якою немає про що поговорити? Якщо мені цікава моя кар'єра, то тема розмов має бути тільки про мою кар'єру, а не про її... Якщо в неї буде своя кар'єра, а в мене своя - то ми будемо як Лебідь, Рак, та Щука: жити кожен своїм життям, кожен своїми проблемами, і своїми темами... Мені вистачає власного айсбергу думок та проблем, щоби ще тягнути її айсберг; хто би допоміг з моїм айсбергом розібратися... Тому в неї тільки один вибір: забути про свою кар'єру, а жити тільки заради мене, і дихати тим, чим дихаю я.)

Будь честным:
  Большинство мужчин не хотят "независимую, раскрепощенную" женщину. Это эвфемизм, обозначающий скандальную суку, которая думает, что все ей должны.

(Абсолютно згоден. Та жінка, яка хвалиться тим, що вона нікому нічого не винна, бо навпаки усі повинні кланятися їй у ноги, бо вона бачте народилася з вагіною - це уже готова зрадниця. Мені така не треба. Інакше її випендрювання власною свободою мене попросту дратуватиме. Хочеш бути вільною від обов'язку допомагати мені? Пи*дуй під чотири вітри, та не відволікай мене пустими балачками.)

  Дурачки с пеной у рта будут доказывать обратное, на то они и дурачки, чтобы не понимать суть происходящих явлений.

(Я фемініст, але ж не ідіот; якщо я король, то поруч мене може бути тільки королева. Але бути королевою - це не значить сидіти на троні на приймати поклони; бути королевою - значить, бути помічницею короля...)

  Мужчины! Женщины любят тех, кто добивается желаемого; тех, кто не относится серьезно к женским закидонам, а в женщине видит женщину, а не мужика в юбке.

(Гаразд, не сперечаюся занадто, бо думка висловлена досить розмито. Але дозволю собі уточнення: є велика різниця між жінкою та самицею... Більшість осіб жіночої статі, будучи усього лише безмозкими невихованими самицями, вважають себе жінками... Тема довга, розгортатиму її не зараз.)

  К задротам женщины относятся как к собачьему дерьму, прилипшему к подошве.
  Для женщины задрот – не человек вовсе.

(Ото той випадок, коли жінка вважає, що чоловік, замість того, аби полювати на мамонта, має полювати на неї. Після чого вона його ставить ні у що. Саме тому я нізащо не буду бігати за жінками, бо вважаю правильним, щоби вони самі бігали за мною: бо це ж жінка має потім сісти на мою шию, а не я на її: це за мій рахунок вона буде харчуватися, а не я за її... Це вона мені ярмо у фінансовому розумінні, а не я їй. То хто за ким має бігати? Я за ярмом? Пф!... Всралося мені таке щастя.)

Развод:
  Понятно, что брак сам по себе - очень плохое соглашение.
  Женясь, ты отдаешь жене контроль над ресурсами и детьми.

(Отож! Я ризикую усім, впускаючи малознайому людину собі за спину...)

  "Развод по обоюдному согласию" на самом деле обозначает "развод по его вине".

(Так. Бо вчастно не розгледів потенційну зрадницю. Кого винуватити? Тільки себе.)

  Если жена решит, что хочет развестись, она фактически оставляет за собой все преимущества замужней женщины, одновременно избавляясь от всех обязанностей.

(Це факт. Вона може не жити з чоловіком, не прасувати йому шкарпеток і не варити борщів, - але він мусить платити їй аліменти... Тобто, продовжувати годувати її за свій рахунок. Не маючи з цього ні найменшого зиску: бо усю хатню роботу доведеться тепер робити самому. Та ще й віддавати свої гроші колишній жінці, - тобто, чужій людині...)

  Развод, как правило, грабеж мужчины.

(Саме тому 90% безхатьків, які живуть на вулиці - саме чоловіки, у яких колись була квартира, але після розлучення квартира дісталася колишній жінці. Це дуже вигідно: вийти заміж за чоловіка з квартирою, щоби потім через пару років викинути його з неї геть на вулицю тільки тому, що ти жіночої статі.)

  Это перераспределение ресурсов от мужчин к женщинам. Она может жить на алименты вместе с детьми одна или с новым мужем. При полной поддержке государства.

(Отож.)

  С юридической точки зрения она всегда права, а ты нет. Сделать с этим ты ничего не сможешь.
  Поэтому так важно сразу выбирать нормальную жену, чтобы значительно снизить риски.
  Только так можно попытаться избежать развода и разорения.

(Отож! Думати треба головою, а не гормонами.)

Когда жениться:
  Лучше всего жениться после 30. К этому возрасту мужчина успевать пожить, осмотреться, что-то заработать, обдумать свои цели в жизни, немного осесть.
  Третий десяток для многих – бурное время, после тридцати наступает более спокойный период.
  Большинство мужчин до 30 недостаточно зрелые, чтобы принимать взвешенные решения по поводу брака.
  При этом, в 30 надо только начинать думать о женитьбе.
  Не надо обязательно жениться к 30 годам. 30-45 лет, вот лучшее время для брака. Ценность мужчины максимальна именно в эти годы.

(Цілком згоден: бо це той вік, коли гормони вже вляглися, і уже увімкнулася голова...)

12 главных правил выбора правильно жены:
  1. Молодость
  Женщина должна быть МАКСИМУМ тридцатилетней. 25 лет – лучше. 20 – лучше всего.
  Женское тело плохо переносит годы. Естественно желать, чтобы тело твоей жены было молодым и упругим как можно дольше. После тридцати молодость и красота быстро заканчиваются.
  Это своеобразная сделка: она дает тебе свои годы красоты, а ты поддерживаешь ее дальше по жизни.

(Цілком згоден: народжувати дітей треба поки організм молодий та здоровий. Це чоловікові дозволяється бути батьком хоч у 90, але жінка у 90 (нехай навіть 60, чи навіть 40) то уже не кандидатка на материнство, бо вона елементарно не здатна виносити здорову дитину, бо її здоров'я вже не те... Вона може померти від того, що відмовили нирки під час вагітності чи пологів, або зупинилося серце... Якщо до 35-ти не народила - то вже забудь, і не ризикуй життям: інакше вагітність після 35-ти - то вже смертельно небезпечний номер. Не треба.)

  Никогда не связывайся с женщиной, которая отдала свою молодость кому-то другому.

(Не хочу брати заміж жінку з дітьми не тому, що ті діти не мої; а тому, що я елементарно психічно не готовий підлаштовуватися під характери цілої купи неповнолітніх особистостей. Тим паче, що ті характери їм дісталися не від мене, а від чужого мені "дяді", якого я навіть в очі не бачив, і не знаю, чим він там їх "нагородив". Може, він наркоман, або неврівноважений психопат. Воно мені треба вазюкатися з маленькими потомственними наркоманами чи психопатами? Мені треба діти з моїми рисами характеру, в кому я бачитиму самого себе. Я нарцис, і милуватися можу тільки на себе. Тому чужі риси обличчя, чужі риси характеру мене дратуватимуть. Але, зогляду того, що я узагалі не хочу дітей (принаймні, поки що), то мене сама наявність дітей (небажаних, навіть якщо вони мої), дратуватиме тим паче. Якщо я дозрію до бажання мати дітей, то тоді можна подумати про те, щоби повісити собі їх на шию. Але зараз у мене такого бажання нема, і у найближчі 10-15 років, такого бажання у мене точно не виникне. Якщо зараз одружитися на 20-річній, то через 15 років їй буде уже небезпечно вагітнити. А значить, про дітей треба забути одразу і назавжди: бо спершу буду до них неготовий я, а потім їй уже буде не можна, з точки зору її здоров'я.)

  Ещё раз: женщины некрасиво стареют. "Пантеры", женщины в возрасте, которые, якобы, привлекают молодых самцов – это выдумки из фильмов. Одинокие женщины за тридцать растратили свои лучшие годы, трахаясь с кучей разных мужиков, а теперь они хотят найти задротов, которые будут заботиться о них. Не надо быть таким задротом.

(Однозначно: якщо жінка до 30-ти не вийшла заміж - то вона уже звикла бути сама собі хазяйкою, і робити те, що їй заманеться. З такою каші не звариш, бо це уже готова зрадниця.)

  Молодое тело особенно важно для вынашивания потомства. Немолодые женщины не могут и не будут иметь здоровых детей.   

(Про що я й кажу. Читав на ці теми розумні статті, написані та аргументовані медиками... Та й життя показує статистику: майже усі жінки народжують до 25-ти: встигають народити за цей час двох чи трьох, і після цього вже не народжують, навіть якщо продовжують жити у шлюбі...)

  - Но я ведь хочу общаться с умной женщиной. Двадцатилетние девушки глупые!

(Це те, що мене непокоїть у першу чергу, особливо коли я думаю про Дарину, бо їй зараз 18... Хоча я би її не назвав дурепою, навпаки, вона дуже розумна. Але... Мої сумніви, моя невпевненість у ній - вони лише у моїй уяві, і поки що нічим не аргументовані. Усе покаже тільки час.)

  - Интеллект женщины не особо зависит от возраста. Глупая двадцатилетняя - это глупая тридцатилетняя. Разница в том, что тридцатилетняя значительно более уныла и мало что может дать мужчине.

(Це точно. Молоденькі дівчатка оптимістично дивляться на життя, бо ще не обпікалися об досвід, а ось жінки після 30-ти - вони уже песимістки... І вони не просто песимістичні, а вони обтяжені двома дітьми, нервові і не виспані.)

  2. Ее семья должна быть полной, с родными матерью и отцом
Никаких отчимов и мачех.
  Дети, выросшие без отца, не могут быть нормальными. Мать одна не может вырастить здоровых детей.

(Ось, саме той пункт, чого не скажеш про мене... Бо у наявності були не тільки мачуха, а ще й два вітчими... Саме тому я розумію, що не здатен утримувати стосунки, не здатен триматися за них, не здатен їх нормально будувати... Суцільні стреси у дитинстві вилилися мені у те, що я тепер сам недовихована дитина; тому, одружуючись з жінкою, я потребую у першу чергу бути не стільки чоловіком своїй дружині, скільки її дитиною... Синдром сирітства з мене виганяти та вигладжувати доведеться роками, десятиліттями, а то і все життя... А чи воно потрібно, наприклад, Дарині?... Усе життя балувати мене немов малу дитину, і терпіти мої заскоки та комплекси... І тримати мене обома руками так, щоби я не відчував несвободи, і не втік під впливом заскоку... Коротше кажучи, обійми мають бути настільки затишними, щоби мені не хотілося з них вилазити... Так, в Дарині є такий потенціал. Але чи захоче вона...)

  Тебе нужна эмоционально здоровая жена. Девушки, выросшие на фоне развода, имеют кучу тараканов, зачастую привыкают к сомнительным способам привлечения внимания, и не имеют понятия, как вести себя в условиях нормальной семьи.

(Стовідсотково. Так само і чоловіки теж: якщо виріс на фоні розлучення - то все, вважай уже моральний каліка на все життя, який боїться шлюбу немов вогню. Дарина теж пізнала розлучення батьків... А я тих розлучень бачив аж три.)

  3. Для нее не должно существовать понятия "развод"
  Если она знает слово "развод", знает, что делать в случае развода, ссылается на разведенную подругу, семейный кодекс или рассматривает развод как возможный вариант развития событий (обогащения за твой счет), - такая тебе не нужна.
  Брось рыбку обратно в воду и спокойно продолжай рыбалку.

(Розумію. І це мене теж трохи бентежить у Дарині... Тому й не вистачає впевненості у ній. Бо "розлучення" - це те саме, що перший ковток отрути (наркотику, алкоголю), або перший замах на життя іншої людини: психіка ламається одразу і назавжди... І святе перестає бути святим.)

  4. У нее от природы должна быть фигура, которая тебе нравится
Любая женщина слегка полнеет после замужества. Это неизбежно.
  Недопустимо, когда ее раздувает до размеров касатки.
  Если она когда-то была полной, потом сбросила вес за счет диет и фитнеса, весь вес (плюс ещё немного сверху) вернется, как только она найдет мужа.
  Если она постоянно на диетах и боится растолстеть, то растолстеет сразу же после свадьбы.
  Ее вес должен быть примерно одинаков в течении всей жизни.
У нее должно быть симпатичное лицо. С годами от красоты тела мало что останется, а лицо никуда не денется, к тому же тебе видеть его каждый день.

(Цей пункт опущу. А втім, скажу: річ не у самій вазі (бо бувають алементарні гормональні збої), а річ у її звичках, та взагалі у її позиції... Повненькі дівчатка вони зазвичай добріші за струнких, і люблять смачно готувати (хоча не гарант ні те, ні інше). Але ті, що люблять поїсти більше, аніж попрацювати, - вони не дуже надійні товариші. Зазвичай це звичайнісіньке ледащо, яке постійно щось жере від нудьги, - тобто, готова зрадниця, паразит. А воно мені треба?... Так що, справа не у габаритах, а у характері та звичках...)

  5. Она должна следить за собой
  Женщина, которая превращается в свинью после свадьбы - это позор для семьи. Она должна следить за собой и держать себя в форме.
  Женщины слегка полнеют после свадьбы, однако 5 и 50 кг - это разные вещи. Присмотрись к женщинам в ее семье, если они все толстые, лучше всего быстро ретироваться.
  Свою жену ты будешь видеть каждый день.
  Плохо, если глядя на нее, ты будешь думать о беконе к завтраку.

(Посперечаюся трохи. Повторю: річ не у вазі, а у її характері та звичках. Якщо вона ледащо, яке звикло цілими днями жерти і нічого не робити - то звісно, нащо воно треба мені. Якщо ж вона роботяща, то мені начхати на її вагу. Принаймні, я порівнюю з Людмилою: зараз у неї вага 80 кг при зрості 160 (у мене 70 на 170, і я відчуваю, що кілограмів 5 мені лишні, - тому Людмилі співчуваю, бо на собі знаю, як заважає лишня вага). Коли вона мені сказала про це, я їй усміхнувся: "Кохаю кожен твій кілограм!" - бо знаю, що вона роботяща, і не любить цілими днями жерти: вона завжди їла помірно. Чому вона набрала вагу - то уже питання до лікарів... Її я не звинувачую ані секунди. Продовжую кохати, як і раніше.)

  6. Она должна думать о семье, а не о карьере
  Ты выбираешь мать для своих детей и хранительницу домашнего очага. Мужчине нужен тыл, дома и в сердце.

(Так, чоловікові потрібен тил. Надійний непорушний тил, як фортеця. Де завжди тепло та затишно, а не гуляють протяги.)

  В семьях, где оба работают, дети воспитываются няньками и в платных учреждениях, а мать ходит на работу, чтобы за все это платить.
  - Я не хочу детей.
  Тогда не женись. Единственная причина жениться – для создания семьи.
  - Но я хочу успешную женщину.
  - Это не имеет значения. Даже если она озабочена карьерой, когда вы встретились, потом ей будет наплевать на карьеру.

(Цей пункт пропускаю. Бо мені не потрібні діти. Бо я хочу сам бути дитиною... Не на правах дитини, хвилиночку. Командувати наді мною не треба. Мене просто треба кохати... І балувати.)

  Женщины растрачивают свою молодость, играя в карьеру, позже понимают ошибку и уходят с работы, чтобы ухаживать за детьми (которые, вполне возможно, уже с отклонениями в развитии – это характерно для позднородящих).

(Посперечаюся. Бо навряд чи можна усіх стригти під одну гребінку. Деякі, я так вважаю, ідут у декретну відпустку вимушено, з жалем по загубленій кар'єрі... Деякі повертаються у кар'єру ледь не одразу після пологів... Тому про статистику промовчу, бо не знаю її, а лише скажу про факти: таке є.)

  Кстати, много ты знаешь 45-летних замужних специалистов-женщин?

(Е-е-е-е... Кхм. Хіба що кінозірок деяких, та співачок. Усіма галузями та видами кар'єр не цікавлюся, лише маю на увазі ті випадки, які рекламуються. Знову таки: за всіма не слідкую, статистику не веду.)

  Работающие женщины делают это только из-за необходимости, они скулят по этому поводу каждый день. Они все бы отдали, чтобы покинуть работу и заниматься только семьей.

(Не буду сперечатися. Бо підозрюю, що цю суперечку я програю.)

  На самом деле, ни одна женщина не хочет работать. Работа - это мужской мир и всегда им будет.
  Женская работа – это дом и дети.

(Без коментарів. Тільки зітхну... Особливо після слів "ни одна женщина не хочет работать". Бо я теж вважаю, що усі жінки - то ледарки, які люблять бавитися з ляльками. Ну, або майже усі...)

  7. Она должна быть "хорошей"
  У нее не должно быть проблем с алкоголем, курением и татуировками. У нее не должно быть клубного прошлого и регулярных пьянок.

(Цілковито!)

  Шлюху нельзя превратить в жену. Чем больше сексуальных партнеров у нее было, тем выше вероятность, что все закончится разводом.

(Факт. Якщо вона полюбляє гуляти по рукам, то вірності з неї не чекати...)

  - То есть ты говоришь, что все клубные девки, курящие и пьющие – шлюхи?
  - Да. Чем меньше у нее было партнеров, тем лучше. В идеале – девственница.
  Помни: чем больше было партнеров, тем выше вероятность, что в ближайшие 6 лет вы разведетесь, а ты потеряешь свои деньги, ресурсы и детей.
  Если ты думаешь, что ей надо помочь, или что ты ей помогаешь, а она изменится, значит ты дурак и тобой манипулируют.
  С такой женщиной для тебя может все закончиться плачевно.

(Факт. Тому дівчина з цигаркою у роті - для мене уже не людина, це ходяча попільничка. Власне, і чоловік з цигаркою у моїх очах - це ходяча попільничка... Фе. А якщо людина полюбляє ходити по клубах та у інші подібні розважальні заклади - то це уже не людина, це вітер. Читай: готова зрадниця, або зрадник...)

  Выбирай хорошую девушку. Девственницу (или с малым количеством партнеров), ориентированную на семью, приятную в общении, помощницу, улыбчивую и терпеливую.

(Оце якраз те, що мене і підкупило у Дарині... З першого дня нашого знайомства, ще у 2012-му році... Це усе те, що мене підкоряє у ній і досі, що мене у ній надихає... Що надає мені крила, повітря дихати, наснагу радіти життю... Це усе те, що мене купує з головою.)

  8. Она должна быть не против брачного договора

(Сто відсотків. Шлюб - це строгий договір, а не сподівання на "якось буде". Усе треба обговорити зарані, і дуже ретельно... Бо це тобі не у магазин сходити та назад.)

  Хотя это особо тебе не поможет сохранить ресурсы, но является хорошим индикатором того, что она серьезно настроена на сохранение брака.

(Ось. Готовність укласти контракт - це уже ознака того, що вона підходить до шлюбу серйозно. А не просто "сходити заміж, подивитися, як там".)

  9. Она должна подстраиваться под тебя

(Стовідсотково. Беззаперечно. Бо в інакшому випадку вона мені не опора, а значить - готова зрадниця... Щось мені уже трохи приїлося повторювати це слово, але мушу.)

  Любящая женщина будет меняться и подстраиваться под тебя. Ее новым любимым блюдом будет стейк с яичницей, она с удовольствием будет смотреть с тобой все 6 частей "Рокки", а также делать то, что никогда не любила или не делала раньше.

(Я теж так вважаю. Що для того, аби я міг довіряти їй повністю - вона має любити усе те, що люблю я... Якщо це не так, то вона живе чимсь іншим, а не тим, чим живу я. А значить, вона мені попросту чужа людина, з якою мені немає, про що поговорити. Для чого тоді й одружуватися було? Щоби вона мені мовчки мила посуд, варила борщі, та прала білизну? Для цього одружуватися не обов'язково, бо достатньо найняти домогосподарку: платити їй зарплатню, і мати право викинути в будь-який момент, якщо щось піде не так.)

  - Но я не хочу жену, которая прогибается!
  - Значит, придется прогибаться тебе.
  Женщина, которая не "прогибается" это женщина, которая не уважает тебя.

(Стовідсотково. Саме тому я і писав раніше, що я - диктатор. Усе мусить бути або так, як хочу я, або - двері настіж... Мотати мені нерви я не дозволю. Зрадниця мені не потрібна.)
 
  Женщины – не мужчины и не нужно их подгонять под мужские стандарты.

(Я не думаю, що ті стандарти існують... Я говорю лише про свою власну позицію. Мені начхати на стандарти, бо я індивідуальність, яка думає головою, а не стандартами. Якщо мої погляди співпадають зі стандартними - то вважаю це усього лише співпадінням.)
 
  Мужчина, который меняет свои взгляды ради женщины – слизняк.

(Однозначно. Прогинатися під жінку - значить, бути ганчіркою для неї. З такою жінкою кар'єри не зробиш, а значить, вона все життя пилятиме мозок про те, що в хаті недостатньо грошей... Власне, вона завжди знайде причини досікуватися до чоловіка, у якого немає Мрії та Мети. Він буде ніяким, і її це дратуватиме. Тому він швидко перетвориться на жалюгідного алкаша, а вона буде нещасна. Тому у нього має бути Мрія та Мета, і вона має його Мрію та Мету прийняти як свою.)

  Женщина, меняющая свои взгляды ради мужчины – любящая женщина. Ее нельзя за это принижать, поскольку это должное поведение.

(Якщо вона не міняється заради свого чоловіка - то вона готова зрадниця... Нам такі не треба. Бо довіряти я можу тільки тій, яка йде за мною: туди, куди іду я. Але звісно, що насильно я її тягти не зможу, вона мусить зробити цей вибір сама, щоби я міг їй довіряти. Тому й виходить, що мені лишається Дарину тільки чекати... Не бігати за нею, не тиснути на неї, а лише чекати, коли вона наважиться піти за мною... Бо мені потрібен надійний тил, який захищатиме мою спину, а не вітер за спиною.)

  10. Она должна восхищаться тобой и уважать тебя

(Стовідсотково. Якщо вона не здатна морально підтримати - то нащо вона взагалі треба?)

  Мужчина смотрит на женщину сверху вниз. Так было испокон веков.

(Голосний вислів, який можна крутити як хочеш, і вивернути навиворіт. Насправді тут тонкіше... Просто чоловік потребує її поваги, потребує захвату ним, її оплесків, потребує в її очах стояти на постаменті... І милуватися своїм відображенням у її очах. Грітися у променях її закоханого погляду, який дивиться на нього звісно знизу уверх, на його постамент... Ну, просто чоловік нарцис, йому потрібні оплески, щоби відчувати натхнення продовжувати свою роботу. Без оплесків він швидко чахне... Якщо жінка його кохає насправді, то вона балуватиме його своїми оплесками. Адже, чим би дитя ні тішилося - лиш би не сумувало... А чоловік - у душі дитина, нарцисична дитина. Тому, коли жінка знизу дивиться на нього закоханими очима - він почувається коханим, і йому від цього стає тепло... Хіба тяжко зігріти людину поглядом вверх? Тому тут мова йде не про її приниження, а про його возвишення нею... Те, що його підбадьорює.)

  Если наоборот – она уйдет от тебя вместе с твоими деньгами и детьми.
  Нужно быть мужчиной, которого она будет любить, уважать, которым будет восхищаться.

(І я про те.)

  11. У нее не должно быть детей
  Знаешь, что делает главный лев в прайде? Убивает детенышей других львов.
  Растить чужих детей – это удел рогоносца, все знающего и согласного на все.
  Если ты растишь чужое потомство, всегда где-то рядом будет другой мужчина.
  Думай о себе, твоя жена и дети должны быть твоими и ничьими больше. Не надо брать ответственность за то, что осталось от другого мужчины.

(Я уже писав про це вище.)

  Женщины с детьми получаются так:
  Беременеют от сильного самца и находят задрота, чтобы растить бастарда.
или
  Живут в браке с детьми, затем разводятся и уходят.
  В любом случае, такая женщина не подходит для создания семьи.

(Згоден. Якщо вона уміє тільки ноги розставляти, щоби випльовувати зі свого черева дітей від кожного перехожого, і не вміє будувати стосунків, не уміє утримати чоловіка своїм коханням та своєю повагою - то з другим чоловіком у неї вийде те ж саме, що було з першим. І з третім теж буде те саме. І з п'ятим. Бо характер не міняється. І якщо мозку у голові нема, і нема поняття про основи виховання - то не з'явиться те і після десятого заміжжя, чи після дванадцятих пологів. Я це одразу зрозумів на прикладі своєї Ольги Іванівни... Вона не вміла ні кохати чоловіків, ні навіть поважати їх. Вона уміла тільки командувати та заганяти усіх під диван. Результати були невтішні... Вона згноїла мого батька, примусила втікти першого мого вітчима, і довела до в'язниці другого...)

  12. Она должна быть улыбчивой

(Сто відсотків. Нитичка мені ні до чого. Щоби сиділа як царівна, та пестила свою невтамовну осінню печаль, та заганяла мене у депресію своїми соплями? Та нащо воно мені здалося... Легше дихати буде без неї. Мені потрібно, щоби вона була мені моральною підтримкою, а не моральним ярмом.)

  Она улыбается, когда видит тебя. Ее глаза горят. Она рада видеть тебя и одаривает своей прекрасной улыбкой.

(От-от... Це те, що завжди гріє та підтримує.)

  Сияющая улыбка красивой девушки стоит больше, чем образование или должность, которые у нее могут быть, такая улыбка стоит больше, чем любая другая чушь, которая, по мнению современной бабы, делает ее привлекательной для мужчин.

(Сто відсотків! Мені не треба її вища освіта, мені потрібна лише її посмішка... А хіба освічені жінки уміють посміхатися? Якщо і вміють, то тільки зверхньо, або вимушено... З такою навіть говорити не цікаво, навіть якщо вона багато знає. Тому що вона не вміє надихати. Звісно, дуже добре, коли вона начитана і грамотна. Але дуже погано, коли від її начитанності у її голові каша, а не інтелект.)

  Тебе нужна счастливая женщина. Тебе не нужна унылая и ноющая пессимистка.

(Сто відсотків!)

  Выбирай жизнерадостную, улыбчивую, живую девушку.

(Ось саме тому мене і купила Дарина... Що вона ніколи не ниє, і не жаліється, яка вона нещасна. Хоча я по невловимим ознакам відчуваю, коли вона чимось засмучена, - але мені не треба слухати її ниття, щоби здогадатися, що вона зараз потребує підтримки, та теплих слів чи просто обіймів... Я ж розумію, що вона не залізна. Але понад усе ціную те, що вона завжди намагається не показувати свою печаль, а намагається посміхатися. Хоча її приховану печаль я усе одно відчуваю... Навіть коли вона посміхається, я усе бачу по очах. І усе розумію... Розумію навіть більше, аніж вона думає... Тому й ціную її посмішку. Навіть коли та посмішка крізь біль. І саме тому кохаю... Саме тому хочу, щоби вона ніколи не відчувала болю, а завжди усміхалася життєрадісно мені. Адже, коли їй боляче, то і мені боляче теж... А я не хочу болю. Хочу радіти життю... І щоби вона була по-справжньому щаслива, і почувалася поряд зі мною захищено. А я щоби почувався захищено поряд з нею...)

Помни:
  Ты ее содержишь и поэтому вправе требовать адекватного отношения к себе.

(Так. Саме по собі так. Але від Дарини мені ще ніколи не доводилося цього вимагати. Бо вона завжди дарувала мені це і так... Саме тому мені Дарина запала у серце. Бо з нею мені не доводиться щось вимагати, чи за щось воювати.)

  Особенно остерегайся женщин, которые принимают психиатрические препараты или ходят к специалистам. От этого они только сильнее сходят с ума и винят мужчин во всех проблемах.

(Цілком згоден. Я знаю, як діють психотропні препарати: вони руйнують психіку... То страшна річ. Яку, сподіваюся, колись буде заборонено Міндзравом... Сюди можу додати колишніх наркоманів та наркоманок... Мені вистачило Катюші, щоби ясно зрозуміти, що я більше не хочу мати справу с подібними особами. Колишні наркомани не здатні на створення стосунків. Бо це навіки психачно та нервово скалічені люди... З ними дуже тяжко.)

  Клубные девушки для клубов, хорошие девушки для семьи.

(Так, якщо вона звикла до гульок - то вірної дружини з неї уже не буде.)

  Если женщина не может или не хочет готовить ежедневно, как она будет заботиться о детях?
  Чтобы вырастить здоровое потомство, жениться надо на женщине, которая хочет, умеет и будет готовить.

(Сто відсотків. Я, наприклад, вмію готувати. Але ненавиджу. Я можу замінити її на кухні на день-два, але постійно? Ні! Я просто морально не витримаю. Бо я не люблю цього робити.)

  Возможности мужчины с годами только увеличиваются. Возможности женщины – наоборот.
  Мужчины стареют как вино, а женщины как молоко.

(Химерний вислів, я на нього тільки сумно посміхнуся... Бо коментувати буде лишнім.)

  Поэтому выбирай красивую и молодую.

(І головне, щоби вона була вродливою та молодою більше зсередини, а не зовні... Врода вона не на обличчі, а у Душі.)

  Мужчинам очень не желательно жениться в молодом возрасте.

(Бо керують гормони, а не розум.)

  Никогда не слушай советов женщин о том, как им понравиться.

(Сто відсотків. Якщо прогнуся на початку - то доведеться прогинатися усе життя. І це іще раз підтверджує те, що не чоловік повинен добиватися уваги жінки, а навпаки. Це вона мусить подобатися, це вона мусить прогинатися, це вона мусить підлаштовуватися... Якщо вона не здатна йти за чоловіком, і мінятися заради нього - то тоді для чого вона?)
 
  Будешь милым и вежливым покупателем подарков, попадешь во френдзону.

(Сто відсотків. Жінки, які полюбляють приймати подарунки - не люблять відповідати взаємністю... Вони просто збирають подарунки від усіх знайомих чоловіків. Просто за гарні очі та стервозну вдачу. Бо совісті нема.)

  И поделом, с таким-то жалким поведением.

(Про що й кажу...)

  Избегай женщин ленивых, эгоистичных, считающих всех должными.

(Всралися вони мені.)

  Не позволяй жене полностью контролировать себя и то, как выглядит жилище.
  Мужчине не следует жить в будуаре, с подушечками-рюшечками, салфеточками и цветами вокруг.

(Однозначно. Дружина має створювати в хаті комфорт для свого чоловіка, а не для себе. А інакше навіщо вона потрібна узагалі? Якщо вона робить усе, щоби йому було некомфортно у власній хаті. З її боку це просто неповага до нього.)

  Мужчины – не женщины, а женщины – не мужчины. Двойные стандарты существуют. Это жизнь.

(Факт.)

  Ты ведущий. Она ведомая. Веди ее.

(Не зовсім так. Я йду куди хочу, а вона має йти за мною. На мотузочку її тягнути я не збираюся. Вона або йде за мною, або йде своїм шляхом. Іншого варіанту нема.)
 
  Когда она любит и уважает, ей будет нравиться все, что с тобой связано.
  Она не будет пилить и ныть, пытаясь изменить тебя. Ей будет нравиться все твое. Она будет спать в твоих рубашках, потому что на них твой запах.

(Однозначно. Вона або кохає мене таким, як я є, або - двері настіж...)

  Ты должен обладать этой властью над ней, для ее же счастья и спокойствия.

(Трохи не так. Вона сама має мені цю владу подарувати. Заради мого щастя та спокою... Якщо вона теж буде від цього щаслива - значить, ми досягли Гармонії та Взаємопорозуміння.)

  Если она ноет ещё до свадьбы, выписывай ей волчий билет.
Ничего после свадьбы не улучшается, все только усиливается.

(Якщо вона ниє щойно ми познайомилися - то виписувати вовчий білет можна одразу.)

  Брак должен быть консервативным.

(У кожного свої консервації... Я обираю те, що вважаю зручним для мене.)

  Выберешь "современную женщину" и получишь стрёмную современную "семью", с современными результатами: алименты, воскресный папа.

(Але факт.)

  Не женись просто потому что все женятся. Все действия должны быть обусловлены причинами и иметь последствия.

(Для мене це не мода. Я цю думку виношую давно... Не сказати, що активно, але потроху наближаюся до розуміння, що мені потрібна помічниця... І останнім часом розумію це все яскравіше. Особливо останні два роки...)

  Брак это опасное предприятие. Сперва плавать научись, а потом нырять.

(Тому і не поспішаю... І не підганяю. Бо такі речі не вирішуються з наскоку. Це той самий випадок, коли тихше їдеш - далі будеш...)

  Как быть с той, которая ушла:
  Больше 3 миллиардов женщин на планете. Средний возраст – 29 лет.
  Миллионы женщин могут быть твоей женой. "Она" – не родственная душа, не "единственная" и прочий бред. Таких как она – миллионы.
  И если бы она была той самой, вы были бы вместе.
  Забудь и двигайся вперед. Там, где ты ее нашел, ещё много.

(Цілком згоден. Тому апріорі не зациклююся на Дарині, хоча вона і найлюбіша моєму серцю на даний момент, - а готовий прийняти пропозицію від тієї, яка буде готова піти за мною хоч на край світу... Бо вірність ціную понад усе. Звісно, за умови, що вона згодна буде на усі мої умови та вимоги... І кохатиме мене таким, як я є.)

Персональная рекомендация:
  Выбирать женщину из своей страны и культуры – лучшее решение.

(Так. Пов'язувати свою долю з людиною іншої нації та іншого менталітету - значить, напорюватися на конфлікти та непорозуміння... Наприклад, Дарина татарка... Я про татар мало знаю, що вони за народ, та чим дихають... І чи буде їй зрозуміла Карелія - то питання часу... Мову вивчити нескладно. Складніше значно навчитися дихати в унісон...)

  К сожалению, с учетом систематического разрушения семейных ценностей и института семьи в странах Запада, особенно в Америке и Англии, возможность выбирать сильно ограничена.
  Вероятно, можно поискать жену в других странах, там, где семейные ценности по-прежнему высоко ценятся. Но, очень долго и хорошо подумай, прежде чем брать жену другой расы и быть отцом детей-полукровок.

(Інша раса - однозначно ні. Навіть серед білих рас я маю великі сумніви: якщо поєднують свої долі один з Північного народу, а інша з Південного - то виходить вінегрет з крові, де в одному організмі боряться дві протилежності, два менталітети: нема Гармонії всередині себе... Як потім шукати собі пару, і серед кого, і де?... А якщо інші раси - то зовсім дикість. Мулати та метиси - то ненормально. Це протиприродньо, це злочин против власних дітей. Бо вони виростають, і почуваються чужими і для тої раси, і для іншої. Тому - ніяких міжрасових шлюбів. Навіть з міжнародними шлюбами одної раси треба дуже добре подумати та зважити. Металітет - то тобі не жарти. Тому я не знаю, що може вийти з союзу татарки та карела... Не знаю... Єдине заспокоює - так це те, що дітей не буде. Бо зараз не треба, а потім буде не можна. Тому наша сім'я складатиметься лише з двох людей: лише я і вона... Втім, це не обов'язково може бути Дарина. Але, поки що мої думки займає лише вона... І я уявлення не маю, що чи хто займає її думки...)

Заключение:
  Стареть в одиночестве и без детей может показаться худшей перспективой, чем вдумчиво подойти к выбору будущей жены, с учетом озвученных критериев.
  Если собрался жениться – женись с умом. umnik
  Если не собираешься жениться, сходи за пивком. tost
  Удачи!"

* * *

02:50, 28.05.2017
Братіслав Лібертус Свідок