Открытое письмо к президенту Украины на ф-буке!

Александр Кушнир 5
АДРЕСОВАНО НА ОФИЦИАЛЬНУЮ СТРАНИЦУ П. А. ПОРОШЕНКА, В УКРАИНСКОМ ОРИГИНАЛЕ!

ВЗЯТО СО СТРАНИЦЫ "Мистическая Соционика": https://www.facebook.com/Sasha.Mukachevo/ 1 ч ·

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!

Вельмишановний Петро Олексійовичу! До Вас звертається слуга Божий з міста Мукачево, краєзнавець-містик Олександр Кушнір!

Моє звернення до Вас, стосується Тонко-Теософської проблематики що виникла в сучасному Політично-Словянському полі!

Тільки-но НЕЩОДАВНО, Ви власноруч Конституційно затвердили Святкування "Різдва ХРИСТОВОГО", з його відповідністю до Прозахідно-ГрегоріанськоЇ календарної поправки, що припавдає на 25 Грудня!...

Я ВВАЖАЮ, ЩО ТАКИМ ЧИНОМ ВИ МИМОХІТЬ ЗАКЛАЛИ НЕБЕЗПЕЧНУ МІНУ УПОВІЛЬНЕНОЇ ДІЇ!

Поясню чому!
Грегоріанський календар, як Соціальна потреба для Єдиного Реєстру поточного часу для Людства, годиться лише в його Фіскально-повсякденному ВЖИВАННІ, - щоби узгоджено працювала вся Планетарна система взаемовідносин в лінійному полі Єдиного Таймерного відліку для Соціума!

...АЛЕ ЦЕ ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ ПОВИННО ТОРКАТИСЯ СУТО ЦЕРКОВНО-КАНОНІЧНИХ ОСНОВ, ЯКІ НЕСУТЬ В СОБІ НЕПОРУШНУ МІСТИЧНУ СКЛАДОВУ У СВЯТО-ЦИФРОВИХ ФАЗИСАХ, - ЗАКОДОВАНИХ ПІД БІБЛІЙНИМИ СВЯТЦЯМИ НА ВСІ ЧАСИ ЯК НЕПОРУШНІ ДАТИ ДЛЯ ТАКИХ ФІКСОВАНИХ ПОДІЙ!!!...

...Тобто, людство у своїх Соціумних марнотах (НАВМИСНО!), змістило в Римо-католицькому побажанні дуже ВАЖЛИВУ ДАТУ "Різдва Христового" під Соціальні Аспекти як вимоги в поправках до Космічної ПРЕЦЕСІЇ! ...Тим самим ПОРУШИВШИ Недоторкні Основи Церковних Традицій, які Формувалися у більш Стародавньо-СВЯТІ Часи (за статичними Зорями) аніж наше сучасне Політично-Спотворене 21 ст.!

ІНШИМИ СЛОВАМИ КАЖУЧИ, РИМОКАТОЛИЦЬКА ТРАДИЦІЯ ПЕРЕКРЕСЛИЛА ОДИН З НАЙФУНДАМЕНТАЛЬНО-МІСТИЧНИХ БАЗИСНИХ ОСНОВ, ЯКІ НЕ МОЖУТЬ ВИДОЗМІНЮВАТИТСЯ НА ДОГОДУ ДЕЯКИМ АСТРОНОМІЧНИМ ЗАБАГАНКАМ В ГОЛОВАХ "ЗАСЛІПЛЕНИХ" ГОСПОДНІХ ОВЕЧЕК НА ПЛАНЕТІ ЗЕМЛЯ!!!...

...Бо на відміну від помилкового пристосування будь яких Церковних СВЯТЦІВ під Грегоріанський Календарь, також не можна Зміщувати на свій РОЗСУД, наприклад такі датування як;

..."Свято Усікновення глави ІоанновоЇ", чи "Свято ВОДОХРЕЩА", а також "Успіння БОГОРОДИЦІ", "Стрітення" та інші КАНОНІЗОВАНО-НЕПОРУШН1 числа! (Це мимоволі визнють навіть й Римо-католики!)!!!

...Коротко кажучи, двохсотрічні Римокатолицькі маневрування в Єропейському Полі (на їх Біду!), не повинні ТОРКАТИСЯ наших Східнословянсько-церковних ТИСЯЧОЛІТНІХ Традицій! ...Бо через Три-Чотири роки після Вашого ЗАКОНУ, вони вже набудуть цілком причиної форми по нав'язуванню вже у Східнословянські Церковні правила певних видозмін в символіці самого "ХРЕЩЕНЯ" не з "Права на Ліво" (як це Сакрально притаманно Православній й Грекокатолицькій традиції східного обряду!), - а як в Римскькій манері - з "Ліва на Право"!!!...

(Так само, як це відбувається й з Перевернутим Хрестом "Розпяття" за Папським престолом "Догори ДРИГОМ")!

ОТО Ж З ВАШОЇ РУКИ ЦЕ І Є ТА САМА "МІНА" УПОВІЛЬНЕНОЇ ДІЇ, ЯКА ПОВИСНЕ "ДАМОКЛОВИМ" МЕЧЕМ НАД ГОЛОВАМИ СХІДНОСЛОВЯНСЬКОГО ОБРЯДУ ВЖЕ ЗА НАЙБЛИЖЧИХ 3-4-ри РОКИ!...

...Але повторюю! Це проблеми Римокатолицьких Обертників разом із Західною наукою Європи перед ВСЕВИШНІМ, за які вони відповідатимуть перед Скорим ПРИШЕСТЯМ СПАСА і Його Судом в 2028-32 роках.

Вельмишановний Петро Олексійєвичу! Треба бути більш ОБАЧНІШИМ, перед прийняттям подібних рішень що навязуються під пресом Банально-Політичних вимог й Прозахідних Ангажаментів; які стосуються суто Сакральних й Глибоко-Непорущних Церковно-Канонічних Основ й Символів, - які ми аж ніяк не маємо права Видозмінювати!....

З повагою до Вас слуга БОЖИЙ, Олександр Кушнір, від 26.12.17., 18.43.!