Гори гори моя звезда

Владимир С Чистяков
______________
Пучит живот и вяжет язык. Что лучше свобод свойственно быть!?
He puffs up his stomach and knits his tongue. What is better than freedom is to be?!
__________________
Богиня цветов располагала возможностью помолиться за детей и стариков, когда мир перестал злиться, и имел возможность произнести: АМИНЬ!
Во имя отца и сына!
Присно и отныне!
#девушкамузыкантуличный
____________
The Goddess of Flowers had the opportunity to pray for children and the elderly, so that the world would stop being angry, and had the opportunity to say AMEN! It’s in the name of father and son.
Come on! Now and ever! AMEN! AMEN! AMEN!
#GirlsStreetMusicians
__________
Я хочу, чтобы мой город имел сейчас ассоциативную реакцию человеческого  организма нашего  горожанина на эффективную, доступную, свежую, желанную порцию всегда бодрящего, молотого приготовленного  из зёрен  утреннего кофе, выращенного в современном Казахстане.
#мойкофе
_______________
I want my city to have now the associative reaction of the human body of our citizen to an effective, affordable, fresh, desirable portion of always invigorating, ground morning coffee made from beans grown today in modern Kazakhstan.

#mycoffee
_________________
What is the best way you would like to use of exploitation of your kinetic power energy at your current, essential state of mind and physical body? At the three options of choice we have got some examples:

1 Escalator
2. Elevator
3 Stairs

So, guys! Which example is most appropriate to have in your case?
I think any selected option depends how much you can reach that particular place is appropriate by someway and how quick you’ve got it ASAP.
____________
Coffeeism. Style of life, Symbolism. Freedoms.
____________
 Many of us love to get some a cup of coffee. How that tradition is habit or really makes us out of sleepy, help to wake up?
Sure, for example, on my personal, experience in New-York it is of a standard, affordable rousted coffee cup is ok. What I see in my city of Karaganda.
It is almost impossible to buy a cup of coffee 24\7. Very often it is abusive. Even though they sell at some locations, coffee shop giving very high similar costs, prices.  Also, it could be better to get it when we can take care about ourselves for sure.

So, ground coffee beans is prepared the most popular drink in the world today could be more achievable, reachable, affordable, to characterize with any different flavors, tastes, choses and types. So, on my suggestion  the  best convenient way to bring in our life new working positions normal sense of sophisticated feeling we have get people who would like to work on plantations, to grow up coffee plants at Kazakhstan  as a domestic product. (GDP).By other hand we can buy coffee in other exporting producing countries coffee for instance, Colombia Vietnam, Ethiopia, China or India.
______________

Кофеизм. Стиль жизни. Символика свободы.
______
Многие из нас любят выпить чашечку кофе. Как эта традиция является привычкой или действительно выводит нас из сонливости, помогает проснуться?  Конечно, например, по моему личному, опыту в Нью-Йорке это стандартная, доступная зажигательная кофейная чашка - это нормально. Что я вижу в своем городе Караганде.  Купить чашку кофе 24\7 практически невозможно. Очень часто это оскорбительно. Несмотря на то, что они продаются в некоторых местах, кофейни дают очень высокие аналогичные затраты, цены.  Кроме того, может быть лучше получить его, когда мы можем позаботиться о себе наверняка.
Так, молотый кофе в зернах готовится самым популярным напитком в мире на сегодняшний день, может быть более достижимым, доступным по ценовым характеристикам, доступным любыми различным вкусам, выбором и видами. Итак, по моему предложению оптимальный удобный способ привнести в нашу жизнь новые рабочие места нормальное чувство утонченного чувства, которое мы получаем от людей, которые хотели бы работать на плантациях, выращивать кофейные  зёрна, растения в Казахстане, как отечественный продукт. С другой стороны, мы можем купить кофе в других странах-экспортерах кофе, например, в Колумбии, Вьетнаме, Эфиопии, Китае или Индии.
#DunkinDonutsStarbucks

26 декабрь 2022

#DunkinDonutsStarbucks
#ЛолитаОтвали
#KosteWEATHER
#VladimircHISTYAKOVИнессаsoundcloud