Москва зразка 2002 року. Частина 1 Укра нська мова з рос йським

...рішення прийнято - залишилось впровадити - не вередувати і не боятися - так хотілося - залишилось десь втомлене і маленьке метушливе непорозуміння - думка приходила і відходила, не залишаючи і сліду в душах перехожих...

Банальність яскраво освітленого чужого нічного міста - самотність останкінської телевежі, осиротілої після сметрі Хрюші - легке і невимушене белькотіння таксиста - ось ти і вдома...

Мета - клуб "Серце" в центрі Москви - десяток злегка п'яних проституток - ніч тільки починається - метушня навколо проїжджаючих машин - ось ти і пробіг повз третій підряд магазин з гордою табличкою "Интим-Продукты Питания"...

Світ тісний і пропущений напередодні вдома концерт можна нагнати у сусідній столиці, коли вже нарешті заберуться до дідька ВІП-гості, котрим плювати на джаз, але не плювати на свій імідж... Краще б вони пили "Спрайт" або принаймні "продовжували ходити" разом з Джонні - мені ж поміж ними залишається лишень пробиватися до вузького входу...

чарівна музика - танцююча червона шапочка - і жодних тобі терористів...

вихід - трохи менше цигаркового диму - все ті ж дівки - настрій вже інший - відчуваєш політ - музика, що наповнила тебе енергетикою блаженства ще пестить твої барабанні перетинки і залишається гадати чи вихід на біс не був черговим дешевим трюком як повернення блудного сина до Івана Грозного... або просто помовчати...

нічні розмови з другом - "Наше донецкое ШО" - стріляння з гармати по горобцях - враження прилипнувшого до жаби бегемота - гра в мовчанку - обговорення російського податкового кодексу - і що там було далі...

в душі так багато всього, нове дзвонить - двері зачинені - де ж ключі...

хочеться побачити чайку...

тепер на Берлін...


Рецензии
И як мы там нэ зустрилысь? У позапрошлый мисяц я у столыци наший бывщий батькивщини також був.

А "дивкы на продаж" у Москви найсправди гарни...

Садченко   16.08.2003 10:29     Заявить о нарушении
ото таке...

Amsterdam   17.08.2003 15:37   Заявить о нарушении
А на Вкраїні ще кращі. Аж дух захоплює!!! Київські та Одеські,Львівські та Вінницькі. А Полтавські? Кинь цуркою і в гарну дівчину попадеш.

Гарбуз Ким   18.05.2004 21:17   Заявить о нарушении