Д вчина з ншого життя

Дівчина із іншого життя

І знову присвячується N...

Епіграф: Ми проходимо, а час – вічний! (Мойсей Сафір)

З часу нашої останньої зустрічі минуло вже три роки, а я все не можу її забути. Звісно, з часом спогади стали не такими виразними і уві сні я бачу її рідше , та все ж я пам’ятаю і люблю її – дівчину з мого іншого життя. Її звали... Хоча, яка різниця, її ім’я не має жодного значення. Єдине, що дійсно важливо – це те, що вона є! Я завжди був поруч із нею і завжди був далеко, неначе якась прірва розділяла нас. Я не просто кохав її, я був „хворим” нею. Заради неї я ладен був зробити що завгодно. Достатньо було лише її погляду, поворуху її вій, її посмішки, якою вона „нагороджувала” мене досить рідко і я готовий був цілувати землю по якій вона ходить. Ні, вона не була якоюсь особливою звабницею і красунею, скоріше мене приваблювала її внутрішня краса, ніж зовнішня. Втім, а що змінилося зараз? Нічого, хіба, що окрім того, що я її давно не бачив, бо вона десь там, у „іншому житті”, так само близько і так само далеко. Я досі її люблю, хоч можливо й не так фанатично як колись, ба, навіть, я став дивитися на інших дівчат. Та все одно я порівнюю їх з нею, бо вона одна єдина – ідеальна! Моя чаклунка, моя чарівниця, моя доля. Я не знаю, що станеться коли я побачу її і чи побачу я її іще колись, проте вона все одно буде для мене першою і неповторною. І справа навіть не в наших відносинах, ба, яких відносинах адже між нами не було нічого окрім духовного зв’язку. Хоча, що є важливішим? Хіба ж це не є справжнє кохання заради якого слід жити і заради якого слід померти. Звісно, саме заради цього ми народжуємося і проживаємо своє життя. Саме заради таких коротких і дуже щасливих миттєвостей. Цих поглядів, цих доторків, цих поцілунків... Я не знаю, чи дасть мені доля ще один шанс, хоча б ще одну мить, щоб побачити її обличчя, торкнутися її рук, поцілувати її губи, попестити її волосся. І все... Можете забрати в мене життя, мені більше нічого не потрібно! Проте, чи буде такий шанс? Хто зна! Це все було в „іншому житті”, яке набагато краще за це, вона моя „дівчина із іншого життя”...

КІНЕЦЬ
 


Рецензии