The transporter перев зник або ну, пагад!

THE TRANSPORTER (Перевізник або Ну, Пагаді!) – для тих хто бачив фільм.

Дійові особи:

Микола – бивший тракторіст-спєцназовіц шо підробляє перевезеннями різного гавна.
Бен Гаден – головний мудила шо хоче ізбавитись від Миколи
Маруся – ****овитита дівка в багажнику
Василь – місцевий участковий
А також грабіжники банку, терористи, спєцназовци, менти та інша сволота шо трапляться на шляху у Миколи.

Дія перша.

Велике українське село у три хати. В центрі села стоїть височезний двоповерховий будинок 13-го
Жмеринського Національного Банку. До дверей банку веде стара пошарпана драбина. Біля входу стоїть старий горбатий Запорожець в якому сидить Микола і нюхає високоякісний второсортний тютюн. Раптом двері банку відченяються і з нього швидко вибігають четверо упизней вдягнутих в маски зі старих шкарпеток. Грабіжники швидко сідають в Запорожець.
Главарь грабіжників (до Миколи): Рушай, швидше!
Микола (абсолютно спокійно): Ми нікуди не поїдемо.
Гнітюча тиша під час якої грабіжники поглядають то на главаря то на зброю.
Главарь: Поїхали, бо вб’ю нахуй!
Микола: Ми домовлялися шо вага вантажу не буде більше 80кг, а ви здоровенні упизні всю тонну важите, ви шо думаєтє ця тачка гоночний автомобіль чи що. Пристрель парочку своїх упизнів і тоді поїдем.
Главарь мовчить, напевно думає кого пристрелити. Тим часом чутно звуки міліцейської сирени, шо свідчить про наближення ментів, які на цей раз зреагували дуже швидко бо сигналізація банку воє лише другу годину.
Главарь: Ну вас всіх нахуй! (пристрелює всіх своїх підручних і викидає трупи)
Микола рушає. До банку підбігають спецназовці групи “Альфа”, штовхаючи міліцейського бобіка шо заглох за два квартали звідси. Побачивши трупи спецназовці кидають бобік і починають несамовито ****ити трупи через годину розуміючи шо це марна справа. Микола безпечно довіз главаря до умовного місця.
Микола (перераховуючи гроші): Шось тут замало, ти ж мав попрохати мене повезти тебе далі і запропонувати більше!
Главарь: Пашел нахуй!
Микола: Я ніколи не порушую своїх правил!
З цими словами Микола дістає дрючок і ****ить ним главаря.
Микола: Ну шо уйобок, понравілась поєздочка?
За****ячивши главаря, Микола викидає трупа з тачки, забирає всі украдені гроші і повільно повертається додому.

Дія друга.

Ранок. Микола відшкрябує шматки гавна з свого Запорожця, паралельно дивлячись телевізор по якому розповідають про вчорашнє пограбування і про чотирьох впижженних мудил. Входить місцевий участковий Василь.
Микола (сам до себе): Хулі цьому мусору тут потрібно! (до Василя): Добридень Василю, шо привело тебе до мене?
Василь: Ти чув про вчорашнє пограбування?
Микола: Так чув шо якісь мудаки намагались пограбувати банка, але їх хтось у****ив!
Василь: І шо ти про це думаєш?
Микола: А шо тут думать – ***ня це все!
Василь: ***ня не хуйня, але грошей так і не знайшли і тачку їхню також, доречі свідки стверджують шо їхня тачка була схожа на твою.
Микола (тримаючи руку про всяк випадок біля дрючка але спокійно): А хіба в нас мало Запорожців?
Василь: І то правда, гаразд якщо шось дізнаєшся знайдеш мене!
Микола (криво улибаючись): Звичайно!
Василь уходить.
Микола (сам до себе): Треба якось позбутися цього придурка, бо він вже заєбав. Але це пізніше – у мене зустріч з клієнтом.
Микола виходить.

Дія третя

Місцевий шинок в якому збираються алкаші, робітники, урки, менти, а також інші дуже поважні особи. За стійкою бару сидить Микола, який вже порядком набрався, чекаючи клієнта. В шинок входять троє чоловіків вдягнутих у костюми, причому двоє з них лисі, мабудь охоронці третього. Чоловіки підходять до стійки і сідають біля Миколи.
Один з чоловіків, очевидно посередник (до Миколи): Ви перевізник?
Микола (ледве ворочаючи язиком): Дааа, а шо?
Посередник: Нам треба шоб ти перевіз дуже цінний вантаж нашому босу, його звуть Бен Гаден, ми заплатимо тобі великі бабки.
Микола (потехеньку тверезіючи): А шо за вантаж?
Посередник: Це тебе необходить, він буде у мішку, не дивись шо там бо буде ****ець, а вантаж дуже цінний.
Микола (сам до себе): Мабудь знову мішок з коров’ячим гавном! (до посередника): Гаразд, я згоден, поїду завтра вранці!
Микола тисне руку посереднику, перед тим непомітно харкнувши на неї і схрешуючи за спиною пальці.

Дія четверта

Ранок. Запорожець Миколи повільно під’їжджає до умовного місця. Микола зупиняє тачку і в її багажник матьорі хлопці в шкіряних куртках швидко завантажують мішок.
Посередник (до Миколи): Ну, з Богом!
Микола (знов сам до себе): Ага, ****ь – з Аллахом!
Микола сідає у тачку і рушає. Дорога була рівною і гаїшники траплялися рідко, але раптом машина наскочила на здоровезне брєвно і пробила всі чотири колеса.
Микола: От, піздєц!
Микола виходить з машини і лізе у багажник шоб дістати домкрата. Відкривши багажник, Микола помічає шо мішок якось підозріло шевєлєтся і іздає якісь звуки.
Микола (хапає домкрата): Ану заспокойся!
З усієї сили ****ить по мішку домкратом, мішок одразу ж заспокоюється. Микола швидко залатує усі колеса і кладе домкрата у багажник.
Микола (до глядачів): А зараз я маю відкрити цього мішка, бо без цього не буде цієї ***ової історії!
Відкриває мішок і з нього виглядає ****овита дівка Маруся.
Микола: Ти хто?
Маруся: Мене звать Маруся, я донька Бен Гадена, він хоче змусити мене мити брудний посуд.
Микола: От так завжди, якась дівка вскакує в гавно, а я мушу її виручати. Ну гаразд, Маруся, план такий я доставляю тебе за місцем призначення, а потім ти тікаєш, зрозуміло?
Маруся: Зрозуміло!
Микола: Лізь у мішок!
Маруся: Неможу, у мєня клаустрофобія!
Микола: Ну тобі пощастило, бо я лікар.
Дістає домкрата. Маруся одразу ж лізе у мішок.

Дія п’ята

Микола доставив вантаж до осабняку Бен Гадена. Входить Бен Гаден.
Бен Гаден (до помічників): Ну што груз впорядкє?
Помічники: Так.
Бен Гаден (до Миколи): Молодєц, всьо сдєлал окуратно, а смотрєл шо внутрі?
Микола (зиркаючи очима з сторони в сторону): Та шо ви, пане!
Бен Гаден: Харашо, можеш єхать!
Платить йому гроші. Микола їде.
Бен Гаден (до помічників): Надо ізбавітся от етого придурка!
Помічники: А навіщо, він же доставив дівку!
Бен Гаден: Дуракі, етого трєбуєт сюжет!

Дія шоста

Микола під’їжджає до своєї хати і тільки він виходить з тачки як у неї тутже влучає ракета. Взривной валной Миколу відкидає у бік його хати, він пробиває собою вікно і гупається об підлогу як мішок гавна.
Микола: Ну ні*** собі!
Голос з двору: Гей придурку, ми пропонуємо тобі застрелитись самому або буде гірше!
Микола: Тяжкий вибір.
По хаті починають ***рити ракети, снаряди та кулі. Микола пірнає у підводний бункер і натискає кнопку тривоги. З хати вилазить величезна ядерна ракета і націлюється на терористів. Стрілянина припиняється.
Микола (сидячи в бункері): Йо-хо-хо ублюдки!
Микола натискає кнопку пуску, ракета знищує усе. Микола вилазить з бункеру і дивиться на випалену місцевість.
Микола: Ну, Бен Гаден, ну постривай!
Микола готується до фінального бою.

Дія сьома (остання: За наші бажання!)

Хата Бен Гадена. В кімнаті Бен Гаден, Маруся та терористи. Бен Гаден змушує Марусю мити посуд. Дівка пручається, кусається і ****ить Бен Гадена по яйцях.
Бен Гаден (корчиться від болю): Ето тєбє нє поможет, твой Микола давно мьортвий!
Маруся перестає пручатись. В цей момент до будинку підходить Микола, босий, вдягнений в драну майку і штани. В домі лунає сигналізація.
Бен Гаден: Шо ето такоє, хлопци ану разбєрітєсь.
Тієї ж миті з хати вискакують 10 здоровенних бугаїв і біжать на зустріч Миколі.
Один з бугаїв: Так ти живий, ну зараз тобі піздєц буде!
Микола (спокійно): Я знаю Кунг-фу!
З цими словами Микола кидає здорову бочку з олією прямо під ноги бугаям. Бугаї починають ковзати по слизькій поверхні, Микола ****ить бугаїв.
Микола (оглядаючись на трупи): Добре шо я дивився Матрицю!
Сказавши це, Микола знімає гарні спортивні кросівки “REEBOCK” (за цю фразу автор отримав 5000 доларів) з головного бугая і заходить у будівлю, піднімається до кімнати з Бен Гаденом.
Бен Гаден (тримаючи пістолета біля голови Марусі): Я її вб’ю!
Микола: А мені похуй!
Бен Гаден: Тоді, тоді – я здаюся!
Бен Гаден відпускає дівчину.
Микола: Як я тебе наєбав?!
Микола ****ить Бен Гадена, Бен Гаден пада. Маруся кидається до Миколи.
Микола: Тікаймо швидше, я все тут замінував!
Микола і Маруся нешвидким бігом тікають з будівлі. Будинок вибухає. Микола і Маруся дивляться на вибух.
Маруся (обіймаючи Миколу): Микола, ти одружешся зі мною?
Микола (зхрешуючи пальці за спиною): Звісно, я ніколи не порушую своїх правил!

Завіса.


Рецензии