Вы you

Вы - часть целого, маленькая и в то же время большая частичка, без которой мир не сможет существовать. Вы - маленькая вселенная, за которую борются миллионы ангелов; помогите тем, что сражаются за Ваше счастье.
Казалось бы, так просто - взять и не выйти из дома, взять - и свернуть на другую дорогу; но знайте, что Ваше место на портрете никто не займёт, оно будет пусто.
А знаете ли Вы, что проще идти вперёд?! Дорога уже выложена самим Богом; мы всё же часто сворачиваем с этого пути, но лишь проделав круг, - возвращаемся.
Вы же - моя любовь; каждая Ваша черта - это мазок творца. Ваши глаза - это отражение Божьего света. Вы оттачивали и будили в себе то, за что человека можно по праву звать человеком.
Желаю Вам доброго пути, вершите своё предназначение.

You are part of a whole, small and at the same time, the most part, without which the world would not exist. You - a small universe, which is fighting for the millions of angels; help those that are fighting for Your happiness.
It would seem so simple to just not leave the house, take and roll the other way; but be aware that Your place on the portrait, no one will take, it will be empty.
Did You know that it is easier to go forward?! The road is already laid out by God himself; we still often turn from this path, but only after making a circle - back.
You - my love; each trait is a swab of the Creator. Your eyes is the reflection of God's light. You have honed, and awakened in himself what man can rightly call a man.
I wish You good journey, the arbiter of his destiny.


Рецензии