Тво Улюблен Кольори. 3

Ніхто окрім митця не може пізнати краще оточуючий світ. Вимальовуючи кожну деталь портрету, навіть маленька зморшка стає великим символістичним описом цієї людини. Пропорційність, вірна точність, і неможливість помилки у кольорах.
На дворі був ще ранок. А в майстерні вже за новим мольбертом стояв художник. Його оточували різні пензлі, фарби, холсти, деякі з яких вже були зламані. Він явно не впевнено тримався біля. Але ідеї були, було бажання, але його погляд на білий фон наводив на думку о неосвіченості, або на невмінні. Поправивши сорочку, він взяв у руки Червону фарбу. На Білому тлі почала вимальовуватися жіноча постать. Потім якість ще люди, які оточували її. Скупченість. Натиск. – Лише такі відчуття були на картині. Йому теж не сподобалось. Він налив у маленьку рюмочку вина, і продовжив роботу. В картину увійшла ЧОРНА фарба. Вона змальовувала чоловічий рід. Набриски, силуети, якість постаті. Робота пришвидшувала, ніби він біжав кудись. Швидко, швидко. Раптом він зупинився, він стояв на одному місці і дивився на наляписту картину, як на річ без жодного смислу. Потім погляд помінявся, і він почав шукати суть, він дивився на неї як на оголену жінку, роздивляючись кожну деталь її тіла. Так пройшло з хвилин 20. Митець, взяв ще не відкриту пляшку вина і без жодного слова, вийшов з кімнати. А на мольберті ще й досі красувалась без смислова 3-кольорна картина. Де він? МИ думали знаємо бажання…
 
«НА ПРИНЦИПАХ ЖИТТЯ НЕ ПОБУДУЄШ»
Т.У.К.- це і є життя.


Рецензии
якщо маете змогу та фантазію- критикуйте, або залишайте свої враження(оцінки) на сподобавшихся творах.=)

Дарина Вишньова   11.08.2008 19:22     Заявить о нарушении