Пьяные гуси - на финском языке

P'janye hanhia

Lushka, liukua gorbatenkaya Babenko, asui yksin. Tyt;r h;nen kauneus Rita, oppinut Moskovassa insin;;ri, menimme naimisiin, ja nyt joskus tulee k;ym;;n ;iti. H;nt; pyynn;st; j;tt;; lapset j;;d; lomalle, Rita aina kielt;ytynyt, koska nuori ;iti oli "ei" hyvin puhunut h;nen naapuri.

        Kun Lushka oli viel; lapsi, h;nen is;ns;, soi, podkidyval sen ja ei ollut kiinni. Soskolznuv h;nen k;siins;, tytt; putosi lattialle ja murtumien selk;rangan pitk;;n on ollut sairaalassa zagipsovannoy, mutta h;net takaisin el;m;n pysyi kyttyr;selk;inen. Pullistua itse, se ei ole est;nyt, ja h;n soitti sosedskimi lapsia pihalla, ei tunne mit;;n ep;mukavuus siit; vahinkoa. Kun joku kaverit osti polkupy;r;n tai skootterin, se on kiusallista podprygivaya, taipunut alas ennen pieni starushechka, oli niiden vieress;, jakamiseen niiden iloa.

        Pikku Lushka oli liikuttava ja varpaat lapsi, ja h;nen nauru, tarttuva ja mahtava kuin kellon aiheuttama hymyillen alkaen kaikille, jotka kuulin sen. Opiskelu koulussa antoi h;nelle helppoa, ja usein h;ik;ilem;t;n lapset usein kiusaaja h;nt;, ja tytt;, joka p;;ttyy nelj;;n luokkaan, kielt;ytyi menn; kouluun.
        Vzrosleya, Lushka tullut suljettu ja hyvin hermostunut. Kun aikana s;;nn;llisesti dramatiikka, h;n kertoi h;nen is;ns; ett; vihaa h;nt;, koska h;n teki h;nen "urodom" sek; koulussa kammata h;nen ik;isens;. Kun h;nen is;ns; kuoli yll;tt;en, h;n poissa kotoa kolme p;iv;;, jotta se ei olisi h;nen hautajaisiin. Kaikki kun h;n j;rjestet;;n mets;ss;.

        Lushki tytt;yst;vi; ei ole, ja jakaa sen vain h;nen ;iti ja iso;iti, joka s;;stellyt h;nt; valtavasti, ja se on hemmoteltu. Vapaa-aika Lusha rakastanut, ett; yksin;isyys tai neulonta varten vyshivaniem.

        Kerran, poimia marjoja on mets;ss;, Lushka katsoivat, ett; joku tarkkailee. Ottaen koriin, h;n kiirehti polku johtaa mets;;n. Yht;kki; joku tarttui h;nt; takaap;in lapa, joka on k;ynnistetty ja ampuivat alas jalat. Turhaan h;n huusi, paitsi h;nen l;heisens;, ja se osoittautui my;hemmin karkasi vankilasta rikollinen, kukaan ei. Suunniltaan, kaikki massan mustelmat ja hiertym;t, ja repaleinen vaatteita, h;n vaelteli vuonna mets;ss; kauan, kunnes se saavuttaa gribnikov, joka toi h;net kotiin. Kauan sen j;lkeen, kun kyseinen p;iv; h;n ei puhu, mutta vain ruikuttaa, ei ymm;rr; mit;;n ja piiloutuneet komerossa, jos joku k;vi tapaamassa heit;. Se Unlearning jopa hymyill;.
 
Raiskaaja oli kiinni pian. H;nen Lushke osoitti. H;n oli kauhistunut n;hdess;;n, ett; on alhainen ja osoittaa sormella h;nen puolellaan, grohnulas vuonna on heikko. H;n ;;nekk;;sti hohocha oli selitt;miseksi l;sn;, kuten kiuru h;nen kanssaan mets;;n.

Kun k;vi selv;ksi, ett; Lushka raskaana, p;;st; eroon lapsi oli liian my;h;ist;. Kev;;ll; h;n synnytti tytt;ren, joka pyysi Ritoy. Tytt; oli syntynyt zdorovenkoy kanssa Karimi, koska raiskaaja, h;nen is;ns;, glazenkami. ;itiys hy;dyllist; toiminut Lushku v;hitellen palaavat mieleen ja puheen. H;noli eritt;in huolehtiva ;iti. Rita on tullut maailmanlaajuinen lyubimitsey ett; perhe-el;m;ss; ja puhua h;nen is;ns; oli ollut tabu heid;n talo.

        Mutta se oli pitk;;n aikaan. ja nyt Lushka pois heid;n yksin;isyys yhteiskunnassa, kissoja, vuohia Dawn, joten ;skett;in ostanut kymmeni; hanhia - valkoinen, t;rke; ja eritt;in aggressiivinen. Paikka ne vet;; vuonna komerossa, joka kaappaa heid;n joka ilta ja aamu ulos kadulle poschipat nurmi-ja uimaan joelle. L;heisess; komerossa hanhia k;ytt;ytynyt kova;;nisesti ja telakan ulkopuolella gonyalis matkustamista, shipeli ja k;rttyis; hyppysellinen pobolnee. Naapurit tulivat h;nen valituksia sen vaikeuksissa taloudessa. Vastauksena Lushka tarpeeksi pokeri tai majoittaa, ett; k;si popadetsya, ja peitsi. Naapurit vet;ytyv;t pel;t;, tiet;m;tt; sen per;;nantamaton luonne, joskus uhkaa myrkytt;; h;nen hanhia. "Mik; valtiatar, ja t;m; zhivotina" - he sanoivat. Out of Harm's Way, Lushka pystytettiin pieni piha ja nyt tehd; se h;nen belokrylyh lemmikkej;. Vuonna pihalla vallitsi hiljainen, lukuun ottamatta protestointi hanhia.

        Kun illalla laskee sen naapuri ja sanoi, ett; h;nen hanhia valyayutsya kuollut on romu-kasaan. "Ehk; joku myrkytti niit;", h;n p;;tteli. Lushka, ;;nekk;it; rydaya, proklinaya neznamo joille on ker;tty hanhia, ett; laukku ja heitti ne kladovku, ei tiet;en, ett; nyt he tekev;t. Koko y;n h;n itke; pois, Vannon niiden onneton paljon. Torkahtaa vain aamulla, h;n n;ki unta, ett; kaikki hanhet ovat elossa ja ;;neen gogochut. Her;tti, h;n ei ollut uskoa korviaan - siin; komerossa nayavu hanhia ;;neen huusi, vaativa vapauttamaan heid;t k;velylle. Vskochiv, ja avaamisesta kladovku, kukin niist;, h;n stroked ja suuteli ett; nokka-, rehu-ja uudelleen liikkeeseen pihassa, ripustaa lukko uudelleen rebyatnya ei julkaissut niit;.

        Vuonna l;heisen talon kolmantena p;iv;n; h;;t selviyty;. By Lushke mennyt tuiterissa naapuri posochuvstvovat sit;. Seeing hanhia hengiss; ja vahingoittumattomina, h;n arvata, mik; on vialla. "Tunne hanhia, my;s k;velylle meid;n h;;t, ett; nauraa", h;n sanoi Lushke. "Sano ei tyani kumia, mik; h;t;n;?" - Evil proshipela sit;. Naapuri kertoi, ett; heill; oli kerran ollut. Ja n;in on: "Eilen minun Nyurka, menettelyt brazhku, guschu kanssa rusinoita vylila on romu-pino, ja hanhet sklevali t;m;n rusina, ja niin opyaneli, ett; se my;s inspiroi ja nukkumaan." "No, sitten minun hanhet olivat humalassa?" - Tuskin sis;lt;; naurua, joka kattaa h;nen suunsa palmu, h;n kysyi. Ja ei ollut, ;;nekk;;sti, kuin huoleton lapsuus, kun joku nauroi. On ensimm;ist; kertaa moneen vuoteen, naapurit kuulivat ;;nen ja tarttuva nauraa voi aina vihainen ja synkk; niiden naapuri Lushka.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.