Gus muuttolintujen - Гусь перелётный. На финском я

Gus muuttolintujen
Faina Sokolova
       
        Santa Eroshka jopa h;nen nuoriso naimisissa kaupungin tytt;, ja h;n otti h;net kyl;n kaupungin. Monta vuotta on kulunut siit; ajankohdasta, mutta joka kev;t se tulee kuin muuttolintuja, h;nen ;itins;, on vahingollista liittimeen. T;n; vuonna j;;t; on joki laski aikaisin, ja huhtikuun loppuun menness;, se on kadonnut.
 
        Juominen tee, Erofey meni joen hengitt;; tuore, ilmassa. Klo edess; sijaitsee nuori nainen, Ljubasha kuin oli Erofeyu. N;hd; h;net, h;n katseli toimenpiteeseen eik; poistamalla lyhyesti, mutta se on jotakin paljon unohdettu, ja se pelk;; menett;; n;k;kulmasta.

        Ljubasha huuhdellaan vaatteita joki ja rannalla gulyala h;nen koira Charlie. Erofey pyysi rodun koirat, mutta sen j;lkeen oppiminen ett; Charlie on rotu lassie, h;n povedal h;nt; h;nen koira, joka asuu heid;n malogarbitnoy "Kaupunki huoneisto:" Ja minulla on koira rotu - "rohveller" - kaikki sanovat, ett; h;n dolzhon olla paha, mutta meill; on jopa pelkurimainen. Se kaikki menee sein;lle. I byu h;nen vy;, Alenka, minun tytt;rentyt;r - hihnat, ja iso;itini - sterva, potkaisi h;nen jalkansa, ja siksi h;n on aina piiloutunut meilt; alle s;nkyyn. "Ljubasha kysyttiin, mit; he obizhayut huono el;in? Tuohon vastasi Eroshka Se koira koko ajan on kysytty, kuinka n;lk;inen. "N;in se on, kun - kuten te kaikki perekusaet" - h;n sanoi. "Ei, en pure, olen vaikka se byu, mutta joskus kormlyu leip;; tai perunoita, mutta iso;itini - stervu, h;n vain zagryzet, ja niin sen pit;isi olla. "Ljubasha varovasti kysyi, mik; se on Eroshka isois; ei rakkaudesta h;nen vaimonsa ja vaatii sen stervoy." Sterva on sterva, joten tied;n sen, ja tied;n varmasti, ett; meid;n rohveller sen zagryzet, olipa v;;rin ", angrily otvetstvoval isois;.

        Sana sanalta ja niiden v;lill;, jotka harjoittavat keskustelu. Santa Eroshka kertoi Lyubashe ett; Kahdeksankymment;-nelj; vuotta sitten, h;n oli syntynyt t;;ll; kyl;ss;. Ja h;nen nuoriso h;n oli rakkaus kauneus Akulinoy t;;ll;, mutta varastossa sterva sitten tuli pysy; kodeissaan ja vei h;net kaupunkiin, ja nyt h;n on muuttolintuja hanhi, syksyll; l;htee sen malogarbitnuyu huoneisto, ja kev;;ll;, j;lleen kerran, samoin linnut palaavat kotiinsa Penates.

        Ljubasha, kansi k;den auringossa, korkoineen yli isois; Eroshku ottamalla k;ytt;;n h;nen nuori. "Ja ett; oli Akulina teid;n morsian, ;l; Elagina se?" - Iloinen, h;n kysyi. "Kyll; mit; se tietenkin, h;n sanoi. Kaunis tytt; oli - veren maidon kanssa. Kuten pidet;;n kyl;ss;, kuten glyanet niin paljon syd;nt; menn;. No, min;kin kaunein poika kyl;ss; oli avata Eroshka. Huomata interlocutress salaa hymyill;, h;n kysyi: "Mit; mahdollisuuksia ei tied;, onko teill; sit;?" "Sit; ei tied; sit;, iso;itini, zasmeyalas Ljubasha. "Mit; yadrena juuri, mutta olen edelleen glyazhu sinulle ja mieti, mit; se on sinun minulle, tytt; muistutti. Ja sin;, katso-ka ovat my;s Elagina. No, no, puhdasta rockia, kaikki Akulinushku meni. H;n my;s , Voi, miten hyv;; ei ole se,ett; iso;itini sterva "- provorchal h;n sanoi. Lyubashu k;sitell; uteliaisuus siit;, mit; kutsutaan isois; Eroshka h;nen vaimonsa, kuten h;n niin h;n nasolila. ep;onnistuneet, h;n j;lleen pyysi h;nt; siit;. isois;, joka kompastella ep;r;iden:" Nuori viel;, se ei viel;k;;n ymm;rr;. "" Ja jos olet naimisissa iso;itini Akuline, sit; kutsutaan my;s sen stervoy? "H;n kysyi." Ja sin;, tytt;, naimisissa, kuten Ali? "- Varovainen, h;n sanoi." Yes shodila naimisissa razok ja jotain enemm;n siell;, et halua. Ja sin;, isois;, ei Woo, olenko sovittu "- zasmeyalas sit;." PAH senkin typerys! Klo Coy sin; minulle t;m; nuori. Mutta Akulinu, mutta nyt ottelun, joten tunnen koko kyl;n meille nauraa podymet. Grass on, hunaja, haluan rakkautta, sana ei olisi loukkaantunut. Mutta iso;itini sterva ja sy;d; sen Pervomayskiy rohveller juhlap;ivin;, tied;tte varmasti. "

Ljubasha oli jo p;;tetty vaihe takaisin, se ei edelleenk;;n sanoa, miksi h;n oli vaimonsa "babkoy stervoy" puhelut. Se tuntuu ja haluan sanoa, ett; ei olla ratkaistu. Mutta isois;, kaikki samassa p;;tti: "Sterva iso;itini, koska he eiv;t halua nukkua minun kanssani, mutta minulla on viel; Kahdeksankymment;-nelj;. Meill; on nelj; vuotta vuodetta, vaikka erilainen. No, ei sterva? T;ss; sozhret sen rohveller, merkki minun sanojani." Mahnuv k;den, h;n meni h;nen talo, jotain bormocha.
        Klo ilke; pitk; jaloista, joiden ohut kaula ja pieni p;;, jossa on ter;v; nen;, se todellakin muistuttivat, mit; - ett; linnut todenn;k;isesti pereletnogo hanhi j;lkeen pitk; ja vaivalloinen matka kotiin.


Рецензии