Viiv stynyt voittaa. Запоздалый выигрыш - на финск

Faina Sokolova
        Alik her;ttiin, ett; kissan huutaa: "Ehk; Kuzka j;lleen puolustaa alueella - h;n ajatteli - Kuzma! Kyss, kyss »- kutsutaan sit;. Kuzya vastahakoisesti tuli h;nen luokseen ja antaa l;hell;. Alik stroked ja naarmuja sen korvan. Cote zamurlykal hauskaa, k;;ntyi h;nen takaisin, paws jopa vytyanuv. Kuzma patted h;nt; vatsaan, prigovarivaya: "Ai, te, punainen veijari, ikuisesti sinun en nukkua daesh, her;tyskello teille aikaan. N;lk;inen, ehk;. Nyt me menn; sy;d; aamiaista sinua ». Kautta pienen zakolochennoe boards okontse kellarissa ty;nn; aamusta valossa.

  Alik, sunuv kissa mukaan takki, sulkemalla ovet kellarissa on pultti p;hkin;t, meni kaatopaikoille bakam. «T;ss; Etsi itse, sy;d; mit; tahansa voi broilerin luut sinulle t;n;;n on onnea, ja ehk; lihaa tasapainotila - h;n sanoi Kuze, laita h;nelle on s;ili;t. Auta meit;, Herra », - ennustaminen on taivas, ylitt;; sen. Poryvshis on s;ili;, h;n l;yt;; muovipussiin puoli batona. Se vet;; puoleensa huomiota v;rik;s paperiarkkeja: «arpalippu» - lukea sit; v;h;n ajatellut laittaa niit; taskussa. Vuonna naapurimaan s;ili; pomo kissa. Yht;kki; h;n zashipel ja hyp;t; alas maahan. Mist; t;llainen yll;tys alik vzdrognul. Koska peruna s;kki, millaista kuulin ;;nen mies, joka - se zakoposhilsya, hiljaa koulussa. Kun laukku oli pieni musta pentu. Alik prizhal h;nen rinnassa ja stroked. Pentu, zhalobno koulu, alkoi nopeasti nuolla sen leuka ja posket pelastaja. «Kuka olet niin v;h;n? Olet luultavasti n;lk;. Aion rehu teille - se pois pala batona ja Nosta h;nt; keula pentu, jonka haju, k;;ntyi pois, jatkaa vinkua. No, ei mit;;n privyknesh ajan mittaan. Meill; raznosolami ei Baluev, todella pahoillani, vie mihink;;n. T;;ll; - h;n ny;kk;si kohti s;ili;it; - joita sovelletaan, sitten skushaem, ja olet tottunut. Ja voit juoda hosh niin pozhalsta, juoda ». H;n Nosta pentu on Ludger. Pentu greedily, ja ;;nekk;;sti chavkaya, ett; latkia vett;, niin ei hyl;t; ja ehdotti h;nelle palan leip;;. Kasvien mukaan takki, ei ole en;; kissaa, vauva, joten alik p;;tti nimeksi pentu meni "kotiin". Paheksuva klo vastaanottavan t;m;n petos kissa, pletyu poistamalla h;nt;;, k;velin hitaasti taakse.

        Pentu nuorempia nopeasti ja pian ei en;; asetettu takki omistajalle. Alik, nosto kanssa housut vy;, povihlyav toschimi lantiota puolelta toiselle ja varmista, ett; housut ilman vy;t; ei kuulu, improvisoida alkaen pentu kaulus, vaan laisse sidottu pala k;ytt;, ja niin h;nen tilansa lounaalle ja p;iv;lliselle. Ihmiset ensimm;inen udivlyalis toimia, Trinity, ja sitten lis;; serdobolnye niist; alkoi podkarmlivat niit;, j;tt;; roskat kaatopaikka, ja joskus tuo oven kellarissa pankkeja, joilla on ruokaa ja leip;;.
Nyt alik kopil arpajaislipukkeiden haluavat tarkistaa niiden voitot: "Ja yht;kki;, ainakin yksi niist; on vyigryshnym, ja olen voittanut huoneisto, sitten - olemme elossa - h;n unta. - T;ss; on vain kironnut rutto ei paheneminen,jotain usein vatsaan tuli kiire ".

        H;n kirjoitti kirjeen Moskovaan, j;rjest;j;t arpajaisia, joka ilmoitti, ett; h;n oli jo kertynyt paljon lippuja, mutta ei ollut vetoa, ett; h;n asunnoton ja unelmat voittaa ainakin pieness; huoneessa, vaikka kommunalke, vaikkakin puisen talon. Ja allekirjoittanut: «Pustovalov Albert s. kaupungin kaduilla. Puisto, kellarikerros kyl;n numero 6 ». Saat rahat, menetetyksi ne, joita pullot, h;n osti arpalippu, ja kirjeen vain siin; tapauksessa, sanoi m;;r; lippuja ostettu.

Useimmat iltaisin ennen nukkumaan menoa alik muistutti onnellinen vanha el;m;;n. H;n on periytynyt vanhemmat Kolme Koko huoneisto. Muistettava, h;nen vaimonsa Agatu. Lapset eiv;t ole olleet yht; Agatha siirretty vakava sairaus, josta lukien, ja kuoli. He asuivat «sielun sielu". H;n rakasti h;nen vaimonsa ja t;m;n vuoksi, ett; toista kertaa ei aikonut menn; naimisiin. Alik p;;tti muuttaa kolmen huoneen asunto on studiolla. Mutta v;kijoukko, huijanneen h;nt;. Opoiv kuin - mit;, ja pakko allekirjoittaa paperit He j;ttiv;t Aliku osoite yhden huoneen huoneisto, joka my;hemmin osoittautui on miehitetty muita vuokralaisia. Kun alik ei suostunut l;htem;;n kotiinsa, h;nen ikkunat, yksi y;, avasivat tulen. Alik tiesi, ett; taistella h;nen v;;rink;ytt;j; on hy;dyt;nt;, niin ett; asiakirjat oli h;nen allekirjoitus. Samana y;n;, h;n muutti asumaan kellarissa. Joten alik h;nen kotom Kuzey on bomzhami.
       
Kun h;n sairastui. Vatsakipu lis;;ntyess; on oksentelu ja sen vieress; ja hlynula suussa verta. Scared Little hypp;si ulos kellarista ja alkoi ;;nekk;;sti kuoresta, rotu on kellarissa, sitten ilmestyv;t j;lleen kaduilla. Ihmiset sharahalis h;nelt; pois, koska ei tiedet;, mit; h;n haluaa niit;, ja vain yksi vanha nainen ymm;rt;;, ett; koira miksi - se vaatii niit; kellarissa, ik;;n kuin pyyt;; apua. H;n meni h;nen vieress;;n, mutta sis;;nk;ynnin kellarissa, Kid, yht;kki;, oskalil hampaiden ja zarychal sitten Zadran h;nen p;;ns;, ;;nekk;;sti ja zhalobno zavyl. Babulya, mahnuv taas vasemmalle. The Kid, juoksi on jo kuollut ruumiin omistaja ja otti nuolla h;nen kasvonsa ja k;tens;, zhalobno koulu, ajoittain h;iritsevi; on surumielinen ;;neen valittaa. Ja t;ll; hetkell; televisiossa oli arpajaiset. Julistuksen onnekas m;;r; lippuja. Johtaja kutsui lipun numero, voittaa Moskovassa kahden huoneen huoneisto, se oli lippu Alika. H;n onnitteli Pustovalova Alberta, ett; GP voitettavaa.


Рецензии
Фаиночка, кладезь талантов. Ты ещё и на финском творишь?! Просто молодец.
Целую, с Рождеством тебя, счастья и успехов в творчестве.

Ирина Горбачева Маркарьянц   07.01.2009 21:02     Заявить о нарушении
А на мордовском можно?

Сергей Елисеев   21.10.2009 09:43   Заявить о нарушении