Маятникпен емдейтiн Менжамал Кумаркызы

Менжамал (Гулнар) Кумаркызы Нурашева; Казахстан, Талдыкорган каласы:
Телефон: +7 (7282) 21-28-92 уйі; 21-10-86 жумысы; +7 701 798 83 60 уялы;

Кімде-кім бір момын мусылманды осы дуниедегі киыншылыгынан куткарса, Алла оны акиреттегі киыншылыгынан куткарады. Кімде-кім бір момын мусылманнын айыбын жапса, Алла онын екі дуниедегі айыбын жабады. Пенде біреуге жардемдесу ушін арекет кылса, Алла оган жардемдеседі. Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с.)

Менжамал Кумаркызы, дуниеге шыр етіп келген кезде нысаналы болып, ягни 11 саусакты болып туылыпты. Сол кезде улкен касиетті, агын суды теріс агызган Кален молда деген ата азан шакырып, кулагына: «Бул нарестенін аты Менжамал, бул кыз дуниеде оте касиетті болады», – деп айткан екен.

2004 жылынын шілде айында Кудіретті тылсымнын кушімен шалгай мындаган шакырым кашыктыкта жаткан наукастарды суретіне карап маятникпен (сагаттын тілі сиякты жіпке асып койып шайкалтатын мыстан жасалган кішкене конус темір) емдеу, телефон аркылы тікелей сойлесу аркылы ем жургізу, суга дем салып ушкіріп емдеу, сухпаттасып отырып-ак шипа жасау касиеттері дарыган.
 
Менжамал Кумаркызына артурлі дарежедегі наукастар, негізінен тікелей наукастын назік денелерін (чакра, аура) колынын биотогымен тазалау аркылы суга дем сала отырып, 3 кун мен 21 кун аралыгындагы мерзім ішінде ем жургізеді.

Сондай-ак телефонмен де, маятникпен де, тікелей сухпат жургізу аркылы козбен, созбен де шипа жасайды.  Ол тіпті дарігерлер кудер узіп жазылмайсын деген наукастардын кандайын да болмасын кабылдайды, себебі олар хабарласканда, жазылатынын тылсым дуниеден Менжамал Кумаркызы хабар алу аркылы біліп отырады.

Емдейтін аурулары:
1. Журек аурулары;

2. Бауыр циррозы,

3. Катерлі ісіктін (рак) бастапкы сатысы;

4. Омырткадагы кеселдер (грыжа);

5. Отка, суга куйгендер;

6. Бауыр кеселдері;

7. Асказан аурулары;

8. Котырлардын, ісіктердін аскынган турлері;

9. Буйрек тастарын куык жолдары аркылы дем салганда угітіліп тусіреді.

Жан аурулары:

1. Жуйке жуйелері тозып олгісі келетіндерді;

2. Кара дугамен зиянкестікке ушырагандарды;

3. Коре алмаушылыктан жолы жабылгандар;

4. Тіл-козге ушырагандар, жолы байлангандарды;

5. Бойларын урей алып шошынгандарды;

6. Турлі жагдайдагы бастары ауыргандарды;

7. Аяк-колы сыркырагандарды; т.б. коптеген ауру турлерін емдейді.

Маятникпен емдеу 10 кунге созылады. Наукаска емнін кону, конбауын тылсым дуние Менжамал Кумаркызына бірден хабарлап белгі береді. Наукастар уйлерінде жатып-ак, Менжамал Кумаркызына суреттерін жіберіп немесе тікелей телефонмен сойлесу аркылы, маятникпен де  ем алуларына  болады.

Бойында ерекше касиет болгандыктан 1991 жылдан бастап кыспакка туседі, себебі сауда-саттык имандылыкка карама-кайшы екенін білмейді. Жумысы журмейді, неге осындай кубылыстар болып жатканын тусінбейді. Бірак Алла тагаладан тілек тілеп, мешітке барып, ата-бабаларына Куран багыштайды. Менжамалга дугаларды білуге ешкім де уйреткен жок. Оз бетінше уйреніп алады.

Алган атактары мен марапаттары:

І. Некоммерческое Партнерство Ассоциация духовных и народных целителей мира
Удостоврение целителя
Серия ФМ № 0273

II. Всемирная ассоциация психологов, врачей, духовных и народных целитетей
СЕРТИФИКИКАТ
Выдан
Нурашева Менжамал Кумаровна
В том, что она является дейстивительным членом всемирной ассоциация психологов, врачей, духовных и народных целитетей
Настоящий Сертификат подтверждает высокую профессиональную квалификацию филиала и входит в Мировой Реестер целитетей мира

ІІІ. Халык медицинасынын Республикалык гылыми-практикалык орталыгы
№ 045 Куалік
«Медициналык білімдер негізінде халык медицинасы(емшілігі)» циклы бойынша теопсихобиоэнерготерапия толык курсынан отті.

ІV. Казакстан емшілерінін кауымдастыгы
Республикалык когамдык бірлестігі
Халык емшілерінін білімін жане мамандыгын котеру мектебі

Диплом № 777
Нурашева Менжамал Кумаркызы діни білім, гылыми жане халык медицина тарихы, адам анатомиясы жане физиологиясы, биокуат терапиясы, астрологиялык жане телепатиялык, парапсихология, табиги реттеу тасілі бойынша мамандыгын котеру мектебінін курсын бітірді.

Кыскаша омірбаяны

Менжамал Кумаркызы 1952 жылы сауір айынын 13-ші жулдызында казіргі Ушкайын ауылы, Уйгентас ауданы Талдыкорган облысында дуниеге келген.  Туганда нышанды, ягни 10 саусактын орнына 11 саусакпен туыпты.

 Акесі Кумар Ахметжанулы омір бойы устаз болган, казір курметті демалыста. Анасы Сабихан Канатайкызы уй шаруашылыгында. 8 агайынды: Менжамал, Гулжан, Ержан, Гулзира, Бауыржан, Айжан, Жанар, Галымжан.

Куйеуі Сейілхан Нурашов 1972 жылы мал-дарігерлік институтын бітірген жогары білімді маман. Екі балалары бар: улкені  Эльмира 1973 жылы дуниеге келген, Алматыдагы Халык шаруашылык институтында окуын бітіріп, казір Талдыкорган каласында «КАЗКОММЕРЦБАНК»-інде болім бастыгы. Куйеу баласы Жанат «КазакТелеком»-да инженер-программист. Немерелері: Алішер, Арнур. Кенжелері Сапар КазМУ-де технологиялык институтты бітіріп, кейін жумысына байланысты Курылыс институтын бітіреді. Уш-торт жыл бурын жеке оз атынан ашкан курылыс компаниясы бар, курамында 300 адам жумыс аткарады.

Менжамал бала кезінен Хадиша ажесінін колында тарбиеленеді, ойткені казак салты бойынша тунгышты улкен ажелерге асырауга берген, ешкандай емшек ембеген, ешкінін сутімен ажесі асыраган. Акесінін туган апкесінін жолдасы Аргынгазы агасы улкен хирург еді, ол: «Кейін кыз 11 саусагынан уялады, оны алып тастайык»,– деген, сонда уйдегі ажесі, акесінін апкесі Хадиша апа: «Жарайды»,– деп келісім бергеннен саусагын алып тастапты.

Саусагын алып тастаганнан кейін ажесінін улы 7 класс окып жургенде, аяк астынан менингит ауруына ушырап, бір айдын ішінде кайтыс болып кетеді. Артынан ажесі: «Аттеген-ай, сол саусакка тиіспеу керек еді, мумкін ол Алланын берген бір нышаны шыгар», – деп окініш білдіріпті. Міне осындай тылсым кубылыстар Менжамалдын бала кезінде-ак болып жатады.


Рецензии