Белсiздiк пен бедеулiктi емдейтiн - Ержан Кулиев

Ержан Узанкулулы Кулиевтін уялы телефоны: +7 705 209 22 94; +7 702 652 38 67; Уйінін телефоны: +7(72757) 243 46; Мекен жайы: Казахстан, Алматы облысы, Іле ауданы Акши ауылы, Кенен Азірбаев кошесі № 6/1 уй.

Емнін кону конбасы тагдырдан (Алла тагала белгілеген). Алла тагаланын буйырумен болады.
Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с.)


Емші Ержан Узанкулулы наукастардын барін де кабылдайды, себебі олардын келе жатканын аян алу аркылы, алдын-ала біліп отырады. Ауырып келген адам, емін кабылдаганнан кейін тані де, жаны да сауыгып, жайран кагып, шексіз алгыспен ауылдарына, елдеріне кайтады.

Ержаннын емдейтін аурулары:

1. Оташылык (кандай курделі сыныкты болмасын салатын сыныкшы);
 
2. Омырткадагы кеселдер (грыжа);
 
3. Еркектердін белсіздігі;
 
4. Айелдердін бала котермейтін бедеулігін;
 
5. Бауыр, асказан, буйрек тастарын куык жолдары аркылы угітіліп тусіріледі. От жолындагы тастар улкен дарет аркылы тусіріледі;

6. Маскунемдікті емдейді;

7. Бангішілерді (наркомандарды) озіне гана белгілі ерекше адіспен емдейді;

Кейбір катты наукастар тустерінде Ержан туралы аян алып емделуге оздері іздеп келеді.

Келетін наукас адамдар Ержанга аян аркылы 3-5-15 кун аралыгында белгілі болып турады.

Наукастардын емделу мерзімі 3 кун оте белгілі бола бастайды.

Ем конбайтын адамдар 3-5 тауліктен кейін белгілі болады. Ержан оларды кайтарып жібереді.

Ержанга сондай-ак бала котере алмай журген келіншектер куйеулерімен бірге каралады, натижесінде бала бітеді. Армандарына жетеді. Бел куаты томендеген ер адамдар да Ержаннан келіп шипа тауып жатады.

 Казір Ержаннын емімен 50-ден астам сабилер жарык дуниеге келді.

Ержанга  болжау касиеті де конган. Ата-бабаларынын аруактарымен тікелей байланыска шыга алады.

 Ержан озі емшілікпен шугылданган 14 жылдын аралыгында 5 (бес) шакірт тарбиелеп шыгарды. Олардын екеуі гана емшілікпен шугылданады. Емшілік касиет Жаратушы дарыткан ерекше кабілет, кім корінген ата-бабадан дарыкан касиет болмаса – емші бола алмайды.

«Ак ананын» шакірті Ержан Узанкулулына каралуга еліміздін тукпір-тукпірінен наукастар толассыз агылуда. Кей-кездерде оралман кандастарымыз аркылы Туркиядан да наукастар келіп емделуде. 

Сонгы жылдары Ержан 5 бангішіні емдеді, сонын 3-еуі жаксы омір суруде. Карагандыдан Нурлан мен Серік, Капшагайдан Акан Калымбетовтар каралып Ержаннын озіне гана тан адісімен сауыгып кетті. Калган біреуі жазылып алган сон, наша сатумен айналысып сотталып кетті, енді біреуі озін-озі устай алмай баягы «таз калпына» тусіп кетті.

Ержан казіргі уакытта ішімдікпен уланып, имандалактан журдай болган коптеген азаматтарды емдейді. Сонын бірі Владимир Владыко деген орыс жігіті бурын орт сондіру мекемесінде жумыс істеп, арактын салдарынан жануясын жогалткан. Азып-тозып кеткен.

Осы жігітті емдеу барысында оган ішімдікке дуа окытылып бергенін байкайды да, ол дуаны сол орыстын озінін ата-бабалары аркылы шыгарып, арактын кандай кесепатка урындыратынын айтып тусіндіріп 15-20 кун аралыгында емдеп дурыс жолга тусіріп жібереді. Казір ол жігіт Ержанга шексіз ризашылыгын білдіріп журеді. Казіргі уакытта Алматы каласынын бір орт сондіру мекемесінін бастыгы – полковник. Жануясымен косылып бакытты омір суруде.

Осы маскунемдіктен емделген азаматтардын ішінде, салауатты омір салтын устамай, ата-бабалары аруактарынын алдындагы берген сертінде тура алмай коптеген азаматтар кемтар болып калды. Біреуісі тосек тартып уйінде жатса, келесісі колдан айырылган кемтар.

Жаратушынын алдында берген уадесінде турмаса, ондай пенде кайтсе де жазаланады. Бул тылсым дуниенін акикат зандылыгы. Естерінізде болсын! Ата-баба аруактары жолымен емделудін басты шарттарынын бірі. Сондыктан да аруактармен ойнауга болмайды. Оларды курметтеп, кадірлеп Куран багыштап отырыныздар.


Рецензии