Тукым куалаушылык пен карымта кайтару аурулары

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




Сурак: – Тукым куалаушылык пен карымта кайтару ауруларын калай тусінесіз?

Жауап: – Барлык аурулар екі турге жіктеледі: карымта кайтару, тукым  куалаушылык ауруы жане озіміздін надандыгымыздан болатын ауру. Пандік алемде барі де туады, оседі, орбиді, картаяды, оледі. Ауру да сол сиякты туады, аскынады, шегіне жеткен кезде созылмалы турге ауысады.

Олгеннен кейін ауру назік денеде баска турде сакталып келесі омірде кайта пайда болады. Адам пешенене жазган тагдырды озгертуге болмайды деп ойлайды, біракта озіміз шектеулі еркіндігімізбен озімізге ауру тауып аламыз, сондыктан будан кутылатын жол – рухани ілім гана. Менін айтып отырган ілімім дарігерлік-метофизика.

 Бул дегенініз ертедегі философтар колданган дарігерлік ілім немесе дарігерлік ілімнін бастауы. «Мета» деген соз назік дене деген магынаны білдіреді. Шаштын тусуі, тістін мужілуіне сырткы ем конбайды, себебі аурудын себебі суйектерде жатыр.

Барлык аурулардын себебі – канга косылып алып бірге айланып журген уларда, олардын агзанын осал болігінде шогырлануында.

Ауру асказанда «туады»-да бес даму сатысынан отеді. Бірак біз басталган мезетте аурудан кутылу жолын білмегендіктен, ол тан ішіне терен бойлап турактап, созылмалы турге ауысады.

Барлык аурулар ойлау жуйеміздін бурыстыгынан, ал осыны дарімен  емдеу мумкін емес. Дарілер керісінше жуйке жуйесін жаныштап, агзанын карсыласу-имундык арекетін алсіретеді. Онымен коймай коптеген дарілер таннін тінін терен жаралайды. Коптеген антибиотиктардан асказан мен ішек жолдары гана емес есту мен коруінізді де нашарлатады, остіп агзаныздын коргану кабілетінін быт-шытын шыгарады.

Тукым куалаушылык немесе карымта аурулары біздін ойлау жуйеміздін натижесі жане откен кезендегі омірімізбен байланысты. Біз откен омірлерімізде озіміздін іс-арекетімізбен, ойымызбен тукымды келесі омірімізге сеуіп кеткенбіз, енді сол тукымдар осіп-онуде. Себепсіз тымау да тимейді. Коптеген карымталык тукым куалайтын ауруларга алган жаракаттарымыз себепкер.

Мысалы, журек талмасы – откен омірдегі журек кызметінін бузылуынан, ол мумкін апаттан, пышактан жаракат алганнан т.б. Осы жагдай акылга жазылып калады, ал акыл да назік денелеріміздін біреуі, ол осы деректі келесі денене ауыстырады. Ананын жатырында жанадан дене куралып жатканда ол акылдагы жазылып калган деректер бойынша куралады.

Ауыр дерттердін аркашанда себебі болады. Мысылы, окпе аурулары – кокжотел, туберкулез, баспа – откен оміріндегі салауатты омір сурмеуінін салдары. Бангі шегу (наркотик), темекі тарту, маскунемдік т.б.
 
Агашта коптеген буталар бар, олар агаштын діні аркылы коректенеді. Осы бутактын жапырактары куз сайын жерге туседі, ал коктемде кайта шыгады. Бірак, бул алгі тусіп калган жапырактардын оздері кайта ості деген емес кой. Бутак ауру болуы мумкін, корек жетіспегендіктен жанадан осіп шыккан жапырактар да ауруга шалдыгады.

Біз де озіміздін карымтамыз біткеннен кейін сау бутакта пайда боламыз. Карымта аурулары адамнын откен омірімен тыгыз байланыста. Егер ол зиянды жерде жумыс істесе, содан ауырса, келесі омірінде осы мушесі алсіз болады. Бала котермеу, белсіздік, бездердін ауруы адам откен омірінде напсісіне ие болмауынын салдары. Ол  озінін: тіліне, асказанына, жыныс мушесіне ие бола алмаган. Сондай-ак коздін кормеу мен саныраулык, мылкаулык та осыган жатады.

Неге жана туган сабилер осындай кемшілікпен туады, олар алі кунага батып улгерген жок кой? Осынын салдары откен омірінде бугып жатыр. Адам ашуланганда козі канталап, коздін жуйке жуйесі бузылады, осы жиі кайталана берсе коз алсіреп коруі нашарлай бастайды, коздін карашыгын сукарангылыкка апаратын шел басады. Мылкау мен саныраулар откен омірлерінде басынан катты жаракаттанган, мига закым келген. Мидын шайкалуы, бастын жаралануы келесі омірінде кояншык, талма ауруына ушыратады.

Омірінін сонындагы адамнын созылмалы ауруы болашак ауруынын себебі, себебі алсіз мушенін куат арнасы туганнан бітеліп калады. Тандік кемшілік те, кумарлык пен надандык байлауынын асерінен болган біздін калауымыз, іс-арекетіміз, омір суру кагидамыз. Біздін таніміз білімсіздіктен ауырады, егер омірінін сонына таман рухани білім алмаса, келесі омірінде де аурудан зарлап шегеді. Сол сиякты біздін жаксы от басында, бай отбасында, білімді отбасында, нашар отбасында т.б. жерлерде омірге келуімізде де белгілі бір зандылык бар.

Ол – букілалемдік аділет заны немесе карымта кайтару заны. Арбір тірі жан иесінде омірлік багдарлама мен олшеніп берген омір бар. Жан озінін мерзімі біткен уакытта танді тастап кетеді. Егер де біздін оміріміз Жаратушынын еркінде болмаса, дарігерлер барлык наукастарды емдеп жазар еді. Бізге Жаратушы комекке Газиз жанды жіберген. Ол сізді белгілі бір іс-арекетке итермелейді, сол кезде ауруыныздан жазылып аягыныздан тік турып кетесіз. Барлык карымталык аурулар кумарлык пен надандык байлауынын баскаруымен болады, егер де адам рухани ілімді окып уйреніп ізгілік байлауына кол жеткізсе, онда онын карымтасы женілдейді.

Сурак: – Адам баласы баска жан иелеріне асер ете ала ма?

Жауап: – Барлык касиетті кітаптарда тірі жан иелерін корлауга, кинауга, зорлауга болмайтыны туралы жазылган. Ешкімге, ешбір жан иесіне зиянынды тигізбесен, саган да сондай карым-катынас орнайды. Сіздін іс-арекет пен кылыгыныз гана емес, ойыныз бен созініз де тірі жан иелеріне асер ететінін білініз. Озінін акылын баскара алмайтын адам, озіне жан-жактан жау тауып алады, сойтіп онын омірдегі максаты орындалмайды.


Рецензии