Бiздiн казак баласына жетiспейтiн не?

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




10 – Юныс суресі, 100 аят.
Алладан буйырыксыз ешкімнін иман келтіруі мумкін емес. Алла азапты акылдарын жумсамайтындарга береді.

КУРАН КАРИМ, казакша магына жане тусінігі. 220 бет.

– Біздін казак баласына не жетіспейді?
 
– Біздін казак баласына жетіспейтін:

Бірінші – ултымыздын басым болігінде имандылыктын толык жетіспейтіні жасырын нарсе емес.

 Бунын далелі: мешіттін жанынан алты шакырым аулак журіп, тілдерімен «аспандагы бултты уйіріп жерге кондырып» журген «зиялы» ага буын окілдеріміз;

жалкаулык желкелеріне иектеп мініп алган сандалып журген жумыссыздарымыз;

Астана, Алматы т.б. Казакстан калалаларындагы самаладай самсап, темекіні будактатып, имандылыктан журдай: мангурт – сылан каккан каракоз кыз-келіншектеріміз;

 аракка сылкия тойып, була куштері бойларына симай, кулшынып турган жас жігіттеріміз;

Орта жаска шеткенше уйленбей журген «салт басты, сабау камшылы» азаматтарымыз;

уакытылы турмыска шыкпай оріп журген «карі кыздарымыз»;

тірідей жануядан айырылыскан сансыз «тірі жесірлеріміз»;

балалар уйінде коздері жаудіреп, жаутан каккан шупірлеген тірі жетімдеріміз;

кала-калаларда – тепсе темір узетін босып журген кангыбас «бомждарымыз»;

карттар уйіне откізіп тастаган мусапір карияларымыз;

бурыш-бурышта каптап колын жайып отырган кайыршыларымыз;


Жанын сау болса, сорлымын деме,
Танін сау болса, жарлымын деме. Казак макал-мателдері

Екінші – денсаулык; ултымыздын тен жарымынан астамы тугелдей ар турлі созылмалы аурулардын курбаны екені ешкімге де купия емес. Улттык сыркатка айналган: катерлі ісік (рак) пен коксаулыкты (туберкулез), журек, кан-тамыр ауруларын айтпаганда, он жасоспірімнін алты-жетісі аскерге кызмет етуге жарамаса, жас келіншектердін басым болігі баланы оздігінен туа алмай, ішін жардырып алып жатканы да барімізге малім жайт!

Кош, суйтiп журiп-ак мал таптын, байыдын. Сол малды сарып кылып, гылым табу керек. озін таба алмасан, балан тапсын, гылымсыз ахирет те жок, дуние де жок. Гылымсыз окыган намаз, туткан ораза, кылган хаж, ешбiр гибадат орнына бармайды. Абай

Ушінші – Рухани білім жоктыктан; сана томен болгандыктан, бір Аллага мойын усынбагандыктан – казактардын басым болігі кедей; турмыстары томен, кайыршынын о жак бу жагындагы еліміздін тукпір-тукпіріндеге калалар мен ауылдардагы жане Алматы каласындагы Сейфуллин кошесінін бойындагы, «Алтын орда»-дагы «кул базарында», сондай-ак кок базардын жанындагы «жетімдер бурышында» лек-легімен, уйсіз-куйсіз сандалып, «ауыздарымен тас шайнап, кум тукіретін» сендей согылысып журген кайратты, кылшылдап турган ул-кыздарымыз.

Баскаларга адеп талім-тарбие, ілім беру садаканын абзалы.
Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с..)

–  Жаратушы ойлаган ойынды калай іс жузіне асырады?

– Есінізде болсын!  Жаратушы не ойлайсын, журегінмен, конілінмен нені армандайсын, не туралы сойлейсін, кыскасы, барлык ынтанмен нені калайсын, соны оз ата-бабалар аруактарынын демеуімен береді.  Бір себептін салдары туралы емес, озініз коз алдынызга калай озінізді елестетесіз – осынын жаратушысы, іске асырушысы бір Алла екенін сананызга сініріп, журегінізге уялату багытында жумыс жасаныз. Бул жонінде сізге акылшынын кажеті жок; сізге тек кана озініздін ойынызбен уйлесімділіктілікте болып, осы ойынызды нак ниетінізбен іс жузіне асырсаныз болганы.


Рецензии
Курметті Асет ага!

Асет ага, мен сіздін мына пікірінізге толык косыламын: "Рухани білім жоктыктан; сана томен болгандыктан, бір Жаратушы Аллага, Таніріге, Кудайга мойын усынбагандыктан – казактардын басым болігі кедей; турмыстары томен, кайыршынын о жак бу жагындагы еліміздін тукпір-тукпіріндеге калалар мен ауылдардагы жане Алматы каласындагы Сейфуллин кошесінін бойындагы, «Алтын орда»-дагы «кул базарында», сондай-ак кок базардын жанындагы «жетімдер бурышында» лек-легімен, уйсіз-куйсіз сандалып, «ауыздарымен тас шайнап, кум тукіретін» сендей согылысып журген кайратты, кылшылдап турган ул-кыздарымыз".

Бірак кандай болмасын тыгырыктан шыгатын жол бар гой! Касиетті Куран Карімде керемет ашык, айкын, тусінікті, кыска да нуска гажап турде айтылган гой!

10 – Юныс суресі, 100 аят.
"Алладан буйырыксыз ешкімнін иман келтіруі мумкін емес. Алла азапты акылдарын жумсамайтындарга береді".

КУРАН КАРИМ, казакша магына жане тусінігі. 220 бет.

Кастер Саркыткан   29.07.2013 06:32     Заявить о нарушении