Карымта немесе букiл алемдiк адiлеттiк заны

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




Сурак: – Карымта кайтару немесе букіл алемдік аділеттік занын калай тусінуге болады?

Есінізде болсын: – Жаратушынын жасаган карымта кайыру заны бойынша «не ексен – соны орасын», істеген кайырымдылык пен жаксылыгын да, жауыздык пен жамандыгын да тек кана осы омірде озіне кайта кайтып келеді.

Бул – алемнін аділет заны. Ар пенде жаны болек болганнан кейін, озі де болек. Осы фани омірде жасаган жаксылыгы да, жамандыгы да тек озіне белгілі бір мерзімнен кейін кайтып оралады. Ашыгып ораза туткан уакытта – істеген куналарынын белгілі бір молшері жанып кетеді, ягни кешіріледі, калган куналарі коп болса о дуниеге бірге алып кетеді.

Ал істеген жаксылыгы мен кайырымды істерін, туткан оразан озіне еселеп, жаксылык боп оралады, міне ораза тутып ашыгудын бір купиясы осында. Адам рухани да, материалдык та байып даулеті асып жаксы жолга туседі жане осы омірде шексіз бакытка, узак гумырга, даулетті турмыска колы жетіп, сынгырлаган денсаулык иесіне айналып, салауатты омір максатына жете алады. Тыныштык пен алансыздыкка колы жетеді, осы жаксылыгы онын жануясына жане балаларына да керемет асер етіп, олар да осы жолга еріксіз тусетін болады.

 Пайгамбарлар мен адамзаттын улы устаздары осы денгейге жету ушін далага кетіп калып 40 таулік ашыгуды устанган, сол кезде оларга алемнін тылсым дуниелері ашылып, жогаргы алеммен байланыска шыккан. Мухаммед пайгамбарымыздан сакабалары сурапты: «Сіз калай 40 кун аштыкка шыдайсыз?», – деп, сонда пайгамбарымыз: «Мені Алла асырайды», –  депті.

Жаратушы осындай жолмен куналаріннен кутыла отырып танінді, жанынды, рухынды тазалау аркылы жаксылыкка жетуге жол ашып койган. Ерікті оз колынызга гана берген, тандау кукы озінізде. Осыны карымта заны дейді. Бул туралы Куранда былай дейді: «Кім имандылыкпен кандай болмасын кайрымдылык жасаса, ол онын озіне кайырымдылык болады».

Бул дуниедегі жасаган зулымдыгы – о дуниеде озіне жасаган зулымдыгы.
Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с..)

Сурак: – Адамнын имансыз, иманды болуы неге байланысты?
Жауап: – Адамнын иманды немесе имансыз болуы, онын іс-арекетінін барысы, кобінесе «меніне» байланысты. Жан муктажы ушін арекет етсе, адам тазарады, ал тан муктаждары ушін арекет етсе, ол осы фани омірге байланып, ішкі дуниесі кірлене береді.

Неге адам кайтыс болганда алемнін барлык халкы діни сеніміне байланыссыз –  ушін, жетісін, тогыз кунін, кыркын, жылын береді. Себебі, алдында айтылган адамнын назік денелері баки алемге бір жылдын аралыгында біртіндеп-біртіндеп, кезекпен кетеді.

Ол адамнын карымта кайтару занына сайкес осы дуниеде істеген кунасі мен кайырымдылык істеріне байланысты. Кунасі коп адамнын рухы жогары алемдерге тез арада кете коймайды, ал жаксы адамдікі тез кетеді.

Мусылман дінінін шарты бойынша озіне озі кол салган адамга жаназа шыгарылмайды, Неге?

Онын жаны мен назік денелері баки омірге бара алмай, галамшарды кезіп киналады, себебі ол Жаратушынын, табигаттын занына карсы шыгып, озінін пешенесіне жазылган фани омірдегі табиги жасын жасамай, озіне-озі кол жумсады.

Осы жагдайдын толыктай болмаса да, салауатты омір сурмеудін натижесінде, табигат берген денсаулыкты багаламай, танін де, жанын да, рухын да ауык-ауык тазаламай, мезгілсіз ажалдын курбаны болган пенделерге де катысы бар.

Оларга арактан, бангіден (наркотик), артык тамактану мен семіздіктен, тазалык сактамай неше турлі жукпалы ауру жуктырган т.б. толып жаткан келенсіздіктерден  куйіп, жарылып т.б себептермен мезгілсіз ерте олгендер де жатады.

 Карымта занына сайкес жазыксыз кісі олтіргендер коп узамай оздері де ит оліммен оледі, не калган омірі азаппен, киналумен т.б. жайсыздыктармен отеді. Буган накактан кісі канын мойнына жуктегендер, кісі акысын жегендер, урылар т.б. жатады.


Рецензии