Журектерi ауыргандарга Ашыгу ем

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




Ауру журек акырын согады жай,
Шаршап калган кеудемде тулай алмай.
Кейде ыстык кан басып кетеді оны,
Донбекшіген тундерде тыншыга алмай. Абай

– Ашыгумен журекті жазуга бола ма?

– Ашыгу батыс елдерінде жане АКШ-та журектері ауырган миллиондаган адамдарга комектескен. Егер де журегініз ауырса, бас салып ашыгыныз деп сізге усыныс айтпаймыз. Бул дарі емес.

Біракта, біртіндеп ашыгып жане коконіс мазіріне толыктай кошіп журегініздін калыпты жумыс жасауын калпына келтіруініз мумкін. Керек десен, осы кітабымыздын негізгі авторы – Асет Мукашбеков дарігерлер журек ауруынан олесін деп кортынды шыгарганда, узак аштык устап журегін 20 жастагы калпына кайта келтіріп алганын екеуміз жаксы білеміз гой!

Кан тамырларына как узак уакыт бойы шогеді, натижесінде кан тамырларынын кабыргалары калындап озінін серіппелілігін (эластичность) жогалтып жінішкеріп кетеді (склероз сосудов).

Каннын колемі озгермей бурынгы калпында калады да, амалсыз жінішке тамырмен отуге мажбур болады. Осынын салдарынан каннын агу жылдамдыгы азаяды. Буган косымша кабыргаларга жабыспаган калдыктар канмен бірге айналып журеді.

Осы жінішке тамырдагы каннын колемін айдау ушін жогаргы кысым кажет. Осы мезетте каннын кысымы (гипертония) ауруы пайда болады, каннын коюлыгы артып, кан тамырлармен жонді жылжып ага алмайды. Натижесінде адамнын миына кан куйылады (инсульт), не журегі устап (инфаркт) токтап калады.

Сондай-ак ашыгу  канымыздын тазалану агымын да баскарады. Кан адамнын 9% салмагын курайды. Ал осы канды айландыратын куат журегіміздін біркалыпты не ретсіз жумыс істеуіне байланысты. Журек канды айдайтын насос.

Кан айналымынын орталыгы журек оте жумыскер, онын тамактануынын манызы аса зор. Журек канды букіл денеге айдайды, ол оте алапат булшык ет, осыны жумыс істету ушін зор молшерде куат керек.

Сондыктан да журектін булшык ет жасаушаларына да аса сапалы мазір кажет. Егер журекті коректендіретін тамырлардын кабыргаларына как турып калса (май, холестерин, липид), онда журектін булшык ет жасаушалары кан тамыры жінішкергеннен (склероз сосудов) кейін ашыга бастайды.

Егер оттегінін жетіспеуі минуттын бір сатіне гана созылса, адам журегі кысылып оліп кетуі мумкін. Бул жагдайда каннын молшері жеткілікті болуы мумкін, біракта ол журектін булшык етінін жасаушалары аркылы отпегендіктен оларга корек жеткізе алмайды, журек жасаушалары оле бастайды, натижесінде букіл агза оледі.

Ашыгу тек кана емдеп кана коймайды, аурудын алдын да алады.


Рецензии