Сiздiн кол астынызда тогыз дарiгер

«Гылымды уйренем деген адамнын акыл – ойы айкын, ерік – жігері, тілек – максаты акикат пен аділдік ушін талап жолында болуы шарт. Жай лаззат іздеу, касіпкумарлыкка уксас арекет онда болмаска керек». Ал – Фараби

      Табигат берген тогыз дарігер, тамаша денсаулык жасауынызга комектесуге аркашан да дайын. Олар сіздін табыска жетуінізге 100 пайыз кепілдік береді.

Олар каралушыга еш уакытта зиянын тигізбейді, каралушы осынын пайдасын білмегендіктен жиі ескермейді. Бул дарігерлерге барі оте тусінікті. Оган барібір, адам карала ма, жок па.

Олар комектесуге аркашан дайын. Онын білімі жаска да, каріге де, байга да, кедейге де аркашан да ашык. Олар операция жасамайды, тіпті сонгы модадагы болса да дарі бермейді.
   
Біздін баріміз осы дарігерлермен таныспыз. Сіздердін осы дарігерлерге жиі каралуынызды, біз отінеміз. Олар сіздін денсаулыкка, узак  омір суруге, мангілік алаулаган жастыкка деген талпынысынызга комектесуге аркашан дайын.

Табигаттын 9 дарігері:

 бірінші дарігер –  кун саулесі;

 екінші дарігер – таза ауа;

 ушінші дарігер – таза су;

 тортінші дарігер – табиги тамактану;

 бесінші дарігер – ашыгу;

 алтыншы дарігер – сананды, щмірге деген козкарасынды озгерту;

 жетінші дарігер – дененін тузулігі;

 сегізінші дарігер – дене шыныктыру;

 тогызыншы дарігер – демалыс;

Ашык айту керек, ашыгу белгілі бір аурудын емдеу адісі емес. Ашыгудын максаты – букіл агзаны сауыктыру жане кайта куру мен кайтадан жаналау. Жаналау ішкі биологиялык кызмет. Ашыгу агзага физиологиялык демалыс береді жане сауыгу агымынын журуіне себепкер болады. Ашыгу терен біліммен камтамасыз етілгенде немесе дурыс бакылауга алынганда – ауруды білмейтін денсаулыкка жетелейтін ен кауіпсіз жол.


Рецензии