Онкология. Kатерлi iсiк - рактан калай жазылады

Баяндайтын: Хафиза Женсебайкызы Сатаева жогары сыныпты дарігер, «Тяньши» компаниясынын 6* жулдызды  дистрибьюторы.

Хафиза Сатаеванын телефоны: +7 777 287 54 15;  (+7727) 2 87 54 15 уйі; Алматы к-сы.

Такырыбы: Катерлі ісік (онкология). Адам агзасында артык муше бар ма?

"Денсаулык дегеніміз – тек дененін сырткы бутіндігі гана деп карау агаттык, жалпы алганда оны агзанын жан-жакты дамуы мен букіл дене кызметтерінін жузеге дурыс асырылуы деп уккан жон". Н. А. Добролюбов

Катерлі ісік (онкология)

"Тамактан сон колын жумай уйыктаган адамга кесел жабысса, озінен корсін". Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с.)

– Хафиза Женсебайкызы, озініз «Тяньши» онімдері аркылы талай адамдарды емдеп жазып, алгыстары мен баталарын алып журсіз. Катерлі ісікті (рак) жазып алатын ем бар ма?

–  Біздін елімізде адам катерлі ісік – ракпен ауырса, шаруасы бітті, санаулы куні гана калды деп, ол адамнан туган-туыстары кудерін узіп,  барса келмес бакилык сапарга шыгарып салуга дайындыктарын жасай бастайды.

Ол сорлыны тулактай суйретіп операцияга алып барады. Тілгілеп болганнан кейін химиотерапиямен уды лакылдатып куйып улайды, бул аз болгандай ультрокулгін саулемен куйдіріп – кірпігі, касы, шашы жок айнатазга, козгала алмайтын тірі аруакка айландырады.

Осы наукастардын кейбіреулері «озекті жанга бір олім», акыры олдім гой деп, сонгы уміті «Тяньши» онімдерін не оздері іздеп келіп ішеді, олай болмаганда нак жанашыр туысы бар болса, сол келіп зорлап ішкізеді.

Сіз білесіз бе, катерлі ісік – рактын ертеректе болмаганын? Болса да катерлі ісік емес, жай гана зиянсыз улкейіп ісе беретін ісік болган. Ісіктін бул турі 1915 жылдан бастап катерлі ісікке айнала бастаган. 1915 жылы не болган?

Осы жылы маргарин ойлап табылган. Маргарин таза мунай онімі. Егер де Сіз бір касык маргарин жесеніз, онда маргарин курамындагы зиянды кышкыл агзанызды 6...7 ай бойы сакталады, бул сыртка шыкпайды. Осы кышкыл жай ісікті, катерлі ісікке айландырып жібереді. Казіргі заманда унемдеу ушін, сары майдын озіне маргарин косып сатады. Нанга майды жакпас бурын – тексеріп алыныз. Арине, ауылды жерде туратын кандастарымызга женілдеу.

– Хафиза Женсебайкызы, Кытайда катерлі ісікті калай емдейді?

–  Кытайда онкологиялык аурухана, емхана деген атымен жок. Себебі, сураныс жок, керек емес. Болмаган жагдайда «Тяньши» онімдері наукас адамды аягынан тік тургызып жібереді. Олар осы онімдердін комегімен бізде жазылмайды деп есептелетін – бауыр циррозынан, катерлі ісік – рактан, сусамырдан (кант диабеті) тез арада – кулан таза сауыгып алып, журе береді.

Адамнын ішінде алапат куш бар. Сіз білесіз бе, химиотерапия алган 4 адамнын біреуі колма-кол олетінін? Себебі, бундай емді агза котере алмайды.

Катерлі аурулардын емінін негізгі біреуі – кордицепс. Кордицепс – табиги антибиотик. Бунын жанама асері болмайды жане дисбактериозга урындырмайды. Ол арамтамактыкка карсы кабілетке ие. Вирустык инфекцияга химиялык антибиотиктердін шамасы келмейді. Вирустармен тек агзанын озі гана куресе алады. «Кордицепс» асерімен агзада Т – лимфоцитерінін 40-тан астам турі курылып жандана бастайды да осы вирустармен айкасады да женіп шыгады. Биоцинк ДНК курамына кіреді. Ол бузылган жасаушаларды калпына келтіреді.

Икан да жаксы натиже береді. Ол терінін, бауырдын, окпенін, жатырдын катерлі ісігі – ракка таптырмас дауа. Иканды ішу карапайым. Тамактан бурын аш карынга немсе тамактан кейін 1..1,5 сагаттан кейін ішу керек. Бастаганда 1-ден, біртіндеп куніне екі кабат 3 ішірткіден (капсула) ішеді.  Адетте 4 жеткілікті. Кытайлар куніне 12 (он екі) ішірткіге дейін ішуге кенес береді.

Осы онімдерден наукас жазылып кеткенде, бурын-сонды мундай гажайыпты кормеген дарігерлер адетте: «біз наукастын диагнозын дурыс коймаппыз» – деп акталып ауре болады.

Бізде тагы Хитозан бар! Ол рак жасаушалары озінін айналасына жинап алган, еркін журген радикалдардын кышкыл кабыршагын алып тастайды. Осы кышкыл кабыктан Т – лимфоциттері оте алмайды, ал Хитозан осы рактын кедергісін алып тастаганда, біздін лимфоциттеріміз рак жасаушаларын куртады. Хитозан біздін Т – лимфоциттерімізді жандандырады жане рактын уларын шыгарып, химиотерапияда алган улардын денгейін азайтады.

Бізде тагы да Холикан бар! Ол дені сау тіндердін осуіне жагдай жасайды. Ол ісікті итеріп шыгарады, онын орнын сау тін алганда ісік жогалады. Холикан да хитозан, антилипид шайі сиякты удын бетін керемет кайтарады. Натижесінде адам тамак ішіп, журіп-тура бастайды.

Катерлі ісіктен жазылуга мумкіншілік бар. «Тяньши» онімдерінін біреуі рак жасаушаларын басып, олардын корганысынын быт-шытын шыгарады;

келесісі агзаны калпына келтіріп, агзанын озі-ак рак жасаушаларын кыру мумкіндігіне ие болады;

ал ушінші біреулері ісіктен болініп шыккан улы заттардан арылтады; тортіншілері жанадан рак жасаушаларын болдырмай тастайды;

Натижесінде адам сауыгып кетеді. Копшілік буны гажайыпка балайды. (Куманініз болса жогарыда катерлі ісік – рактан жазылган жане жазган адамдардын ангімелерін кайталап окып корініз, сенбесеніз оздерімен тікелей хабарласып сойлесініз.


Кім болмасын вирустын не екенін біледі. Олар тек жасаушаларда гана осіп-орбиді. Вирус генетикалык ботен акпаратты озімен бірге алып журеді. Олар оте кішкентай болгандыктын, жасаушага еніп алып соны пайдаланады. Ол жасаушага озінін гендік акпаратын танады. Вирус жасаушаны олтіретін кезен туганда, жасауша оледі.

Вирус жасаушага екі жолмен асер етеді. Оны жояды немесе тукым куалаушылык акпаратын озгертіп ісік жасаушасына айландырады. Бул жагдайда жасауша олмейді, біракта озінін агзасынын ата жауы болып шыга келеді. Кейбір кезде бірден арекетке кошеді, кей кезде жасаушанын ішінде колайлы сатті кутіп бугып жатады.

Бірденеден улансак немесе баска да озгеріске ушырасак, жасаушаларымызда бугып жаткан вирустар «оянып», каркынды іс-арекетке кірісе бастайды. Вирустар ісікке айналу ушін де колайлы жагдай болу кажет.

Біз картайган уакытымызда, жасымызга сайкес ас кортуымыздын да жумысы калыптан шыга бастайды, ягни кажетті нарселерді сініру кабілетіміз нашарлайды немесе Цинкті жогалта бастаймыз. Бул катерлі ісіктін пайда болуына жагдай жасайды. Бірдей жагдайда біреуде болады, енді біреуде болмайды. Бунын барі жеке-жеке болатын жайт.

– Хафиза Женсебайкызы, катерлі ісік (рак) дамымау ушін кандай жагдай кажет?

– 1932 жылы Нобель силыгынын лауреаты Отто Варбург ауа аз жерде, катерлі ісіктін каркынды дамитынын далелдеген. Кальций агзаны негіздік  ортага айналдырады, сол кезде оттегі жаксы кабылданады. Тек кана алсіз негіздік орта рН = 7,0 – 7,4 ортада жасаушалар сау болып, толыкканды жумыс жасайды.

Егерде каннын рН тек кана 0,15 % оссе, оттегін каныктыру 65 % бірден оседі. Сау болу ушін агза унемі негіздік ортанын тепе-тендігін сактауы керек. Буны иондык кальцисіз сактау мумкін емес. Иондык кальцидін негізгі биологиялык міндеті – агзадагы алсіз негіздік ортанын тепе-тендігін сактау. Бул катерлі ісіктін алдын алу шарасында оте манызды.  Биокальций, негіздік ортаны кура отырып, оттегімен тіндерді (ткань) каныктырады, бундай тіндерде катерлі ісік дами алмайды.

Катерлі ісік жасаушаларынын ерекшелігі – олар болінуді баскара алмайды, токтаусыз унемі боліне береді де, ісік улгая береді. Біракта барінде емес. Біздін жасаушаларымызды кальций копірлері жалгастырып турады.

Кальций жасаушаларды озара желімдеп косады. Оны жасаушалар желімі деп те атайды. Егер де агзада кальций жеткілікті болса, онда ол ісік жасаушаларын болінуін болдырмайды, себебі сау жасаушалар бір-бірімен мыктап желімделген. Егерде жасаушалар арасында кальций байланысы нашар болып бузылса, тіндерге кальций жетіспесе, онда катерлі ісік жасаушалары токтаусыз боліне береді. Ісік улгая бастайды. Бунын барінін себебі – кальцийдін жетіспеушілігі.

Егер де кальций жеткілікті болса, катерлі ісік – рак жасаушасынын болінуіне корші сау жасаушалар богет, себебі олар да осы сау жасаушалармен мыктап байланыскан. Жасаушалардын бул касиетін жапсарлас (контактное торможение) богет деп атайды. Жасаушалар бір-бірімен тыгыз байланыста болганда, тіпті вирус пен баска келенсіз жагдай болса да, катерлі ісік адамга кауіп тондірмейді,
.
Жас улгайган сайын, кальцидін сінуінін азайуы калыпты жагдай. Жасаушалардын озара байланысы алсірейді. Осы мезетте катерлі ісікке шалдыгу каупі тонеді. «Тяньши» онімі Биокальций 95-98 % сінеді де, осы кальций жасаушаларды кайтадан біріктіріп калыпты жагдайга келеді.

Ісікті болдыратын вирустар да бар. Біракта, біздін агзамыздын жагдайын озгертетін заттар да баршылык, осылардын аркасында ісікті болдыратын вирустар тырп ете алмайды.

Бул жерде ен манызды не? Вирустар тек кана жасаушанын гендік аппаратына гана асер етіп кана коймайды, сонымен катар жасаушанын кабыгын да озгертіп жібереді! Бул кабыкта еркін радикалдар бар. Бундай кабык катерлі ісік – рак жасаушасын, біздін табиги коргаушымыз Т – лимфоцитер кіре алмайтындай жауып тастайды. Катерлі ісік жасаушаларын жою ушін Т – лимфоцитер оларга жакындау кажет.

Бірак олар жакындай алмайды, себебі катерлі ісік – рак жасаушысы: еркін радикалдармен коргалган кышкыл кабыгынан турады. «Тяньши» онімдері (холикан, антилипид шайі) осы жасаушанын кабыгындагы еркін радикалдарды жойып, кабыктын тас-талканын шыгарады. Енді біздін коргаушылырымыз емін-еркін катерлі ісік жасаушалырын курта алады. Біракта, Т – лимфоцитердін мол жане каркынды болуы ушін – жаксы корганыс (иммунитет) кажет.

«Тяньши» онімдері тугелдей корганыс кабілетін арттырып, Т – лимфоцитердін асерін кушейтеді. Осындай касиет Кордицепсте оте мол.

Т – лимфоцитердін  арекетін кушейтетін, осіп-орбуін дамытатын Кордицепстін касында, катерлі ісік – рак жасаушаларынын кабыгын талкандайтын Холикан, сондай-ак катерлі ісік жасаушаларынын болінуін болдырмайтын Кальций болуы шарт.

Артурлі онімдер агза жуйелеріне белгілі бір ретпен арекет етіп, жалпы агымга асерлерін тигізеді. Сондыктан да, бірден ар турлі жолмен, артурлі багытка журіп, агзамыздын ішкі ортасын озгертуіміз кажет.

Катерлі ісік – рак жасаушасына Т – лимфоцитердін баруына, оларды жоюына мумкіншілік тугызу керек. Т – лимфоцитердін кобею каркынын дамытып, катерлі ісік – рак жасаушаларынан пайда болган уларды аластатып, агзанын улануына, сондай-ак катерлі ісік жасаушаларынын тамырларымызга, тутікшелерімізге жабысып метестаз куруына «саяхаттануына»  жол бермеуіміз керек. Бундай козкарас шыгыс медицинасына гана тан.

Батыс медицинасы курту жолымен журеді. Олар катерлі ісік – рак жасаушаларымен коса, сау жасаушаларды да куртады. Катерлі ісік жасаушаларынын гана осіп-орбуін гана токтатпай, сау жасаушалардын да дамуын тежеп тастайды. Ол ушін химиятерапияны, ар турлі кулгін саулелермен куйдіруді колданып жолына кездескеннін барін кырып-жояды. Буган кез-келген агза тотеп бере алмайды.

Химия терапия алганда арбір 4-ші наукас оліп кетеді. Біз дарігер – онколог айткан емнен бас тарт деп отырган жокпыз, екеуін кабаттастыру керек деп айтамыз. «Тяньши» онімдерінін негізінде химия терапия мен кулгін саулемен куйдіру онша ойсыратпайды, бул емдер жумсак турде отіп, осылардан кейін агза женіл де, жылдам калпына келе бастайды.

Айт-айтпаныз шыгыс медицинасы баска жолмен журеді. Ол агзанын ішкі курылысын озгертіп, аурудын алдын алады, бундай ортада ауру дами алмайды. Катерлі ісік – рак жасаушасы осуін токтатады. Ісік жогалады. Адам сауыгып, откен куннін бейнеті мен зардабы, кайгы-касіреті жогалады.

Катерлі ісік – рак, олім жазасы сиякты бізді шошындырады. Бул диагноз – аркашанда кайгы, касірет. «Тяньши» онімдері осы аурудан кутылуга мумкіндік береді, онын онімдері катерлі ісік – рактын алдын алады. Егерде ауру аскынып кетсе абыржып саспаныз, Жаратушыга жане Озінізге сенініз – «Тяньши» онімдері емдейді, сауыктырады.

Умітінізді еш уакытта узуші болманыз! Оз омірініз ушін де, озініздін жакындарыныздын омірі ушін де аягына дейін шыдап, айкасу кажет.

Сонда Сізді емдеген дарігерлер: «диагнозынызды кате койыппыз немес гажайып, булай болуы мумкін емес!» деп айтатын болады. Бірак та, Сіз бен Біз нактылы себебін білеміз гой...

Натижесінде адам сауыгып кетеді. Копшілік буны гажайыпка балайды. (Куманініз болса осы сайттагы жогарыда катерлі ісік – рактан жазылган жане жазган адамдардын ангімелерін кайталап окып корініз, сенбесеніз оздерімен тікелей хабарласып сойлесініз).


Рецензии