Ракты-катерлi iсiктi емдеген Ыбырай Дуйсенбайулы

Ыбырай Дуйсенбаевтын телефоны:  +7 777 514 32 47; (+7 72 32) 3 06 47; уйі. Аякоз к-сы.

Ыбырай Дуйсенбайулы, енді натижелерге токтала кетсеніз?

– Асет Ризаулы, менін агайымнын баласы Кадірхан Жумаханулы Каленовтын барлык бездері катерлі ісікке ушырап (шитовидная, паховая железа) ракка айналган.

Семейге барып 4 кабат химия терапия алганда шашы, кірпігі, тырнактары тугелдей тусіп, жалтыраган айнатаздын озі болып,  ауызынын барі уылып, терісі тугелдей тусіп калган, уйктай алмай туні бойы жылап шыккан кундері де болган пендеге айналган.

Алдында мен «Тяньши» онімдерін усынганда, ат тонын ала кашкан: «Сен не білесін, мен дарігерге барамын» – деп дарігерге каралгандыгы натижесі анадай болганнан кейін, амалсыздан менін усынысыма келісімін бергенмен:

– Биокоспаларды алатын акшам жок  – деп зарлай бастады. 

– Акшаны мен табам, озін ішесін бе?

– Ішемін.

Емдеуді – хитозан, кордицепс, икан, кальций, цинкті ішкізуден бастадым. Кітап бойынша 2..3-тен гана ішу керек болса, Кадірхан 4..5-тен окіртіп ішіп, бір айдын ішінде аягынан тік турды. Біртіндеп шаш шыгып, колынын терілері кайта тулеп, аузы уылганы койып, ыстык тамак іше бастады.

Жакында Семейге барып сараптама жасатып келді, тап-таза. Ауырганда зейнеткерлікке шыгарган, казіргі уайымы зейнетакы алмайтын болдым-ау, маган акша бермейтін болды деген пендешілік окініш білдіреді. Олем дегені естен шыгып кетті.

Тагы бір натижені айтайын: Максат Кабылбаев деген азаматты аскери комисариат аскерге алу ушін 2 кабат шакырады. Екеуінде де манкадан (гайморит) отпей калады. Кузде менен хитозан, кордицепс, антилипид шайін, цинк алып ішті. Мен осы онімдерді кезен-кезендермен ішкіздім. Таяуда карулы куштерге келісім-шартпен кіруге кужаттарын откізіп, медкомиссиядан отсе сап-сау, денсаулыгы тузеліп, жумыска орналаскан, куанышында шек жок.

Рак ауруымен ауырган Кадірхан Жумаханулы Каленовтын ангімесі:

"Алла тагаладан ар дайым денсаулык сураныз".  Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с.)

– Кадірхан бауырым, жаман ауру кай уакытта жабысты?

– Асет ага, 2007 жылдын маусым айында ауыра бастадым. Аяк астынан барлык бездерім шошынып, ісіп кетіп журе алмай калдым. «Злокачественная лифома шитовидной железы» деген ауру екен, Алматыга барып мойнымнын он жак безін кестіріп тастадым, сол жерде бір курс химия терапия алдым. Сонан сон Семейге жіберіп ол жакта 8 курс аласын деді, мен тек 4 курс химия терапиясына гана азер шыдадым.

Болмаганнан сон караша айынын 3-нен бастап «Тяньши» онімдерін іштім. Айдын аягында кулан-таза сауыгып кеттім. Себебі кітап бойынша кальций, цинк, хитозан, кордицепсті бір ай ішу керек болса, мен осыларды 17 кунде ішіп бітірдім.

12 куннен кейін аягымнын каксаганы жогалып кетіп, табетім тамаша болды. Сонан кейін жогарыдагы айтылган 5 онімді кайталап ішіп 18 кунде буны да бітірдім. Жазылып алганнан кейін Семейге барып каралдым, УЗИ-ге тустім, дарігерлер не іштін деп тан калады.

Ішкен «Тяньшидін» биокоспаларын тугелдей тізбектеп жазып бердім, бастарын шайкап-шайкап жазып алып калды. Уш айдан кейін кел, тагы бір тексеріп, сараптамадан окізейік деген усыныс айтты, мен келістім.

Курметті окырман кауым! Бурынгы аруакка, ку суйекке, айнатазга айналган Кадірхан Жумаханулы – казір енсегей бойлы, батыр тулгалы, кайратты кара шашы толкынданып, жанарынан куаныш нуры, екі бетінін кызылы тамып, болмысынан денсаулык лебі есіп, камал алар кырыктын жуан ортасындагы жігіт агасы. 

Осыдан кейін «Тяньши» онімдеріне сенбей корініз!


Рецензии