Бел омырткасы узiлген Назгул Капанкызы Узакова

Назгул Узакованын телефоны: +7 777 579 22 41; (+7 72 230) 3 40 39 уйі; Уржар ШКО;


"Адам баласы жаратылганда олімнін 99 себебі бірге жаратылган. Егер осыдан сактанып омір сурсен гана карілікке жетесін". Пайгамбарымыз Мухаммед (с.г.с.)

Ауылда жургенде бір катты боран болып, Назгулдін куйеуі Серікбек погребтегі сатыны шатырга шыгу ушін алып тастап, кайта орнына коюды умытып кетеді. Назгул сатынын бар жогын тексермей, колындагы шелегімен бірге кунделікті адеті бойынша погребке тусе бергенде 2,5 метр апанга кулап кетеді.

Содан куйеуі жумыстан кайтканша 6 сагат есінен танып жата береді. Серікбек келіп балаларынан: «Мамаларын кайда?» – деп сураса балалары кундіз погребке кеткен дейді, себебі упірлі-шупірлі бес балаларынын барі жас, аналарын шыгара алмай жылап отыр екен. Куйеуі келіп коршісі екеуі шыгарып алады, дереу «жедел жардем» машинасы мен дарігерлерді шакыртады. Назгул 2,5 метр биіктіктен кулаганда бел омыртканын 5-6-шы суйектері опырылып сынып кетіпті, 3 ай бойы аудандык ауруханада, сонан сон 3 ай Семейдегі ауруханада тактайдын устінде сал болып жатады. Дарігерлер айтады: «Омір бойы осылай сал болып жатасын, мунын емі жок, жазылу мумкін емес» – дейді.

Сонан кейін жарты жылдан кейін бой бермей уйіне кайтады: «Олсем уйімде, бала-шагамнын касында олейін» – деп. Уйіне келіп козгалмай тактайдын устінде жатады, 1,5 ай откен кезде Серікбекке бір танысы айтады: «Сен айеліне «Тяньши» онімдерін ішкізіп кор, мумкін шипа болар» – деп. Муны естіген Назгул кытайдын уын ішпеймін деп кигылык салады. «Олсен жонінмен ол, менін мойнымда карызын кетпесін» – деп, Серікбек арен-парен «Тяньши» онімдері биокоспаларды ішуге Назгулді кондіреді.

Назгул антилипид шайін ішуден бастайды. Осы шайдін 20 пакетін ішкеннен кейін кішкене уйыктайтын болады. Уйкысы тузеле бастайды. Антилипид шайінін 1 пакетін 1 литр суга суытып, 2 литр шайді куніне екі мезгіл ішіп жургенде – екі кулагынан, астынан су анда-санда сарылдап ага бастайды. Уш корап антилипид шайін ішкеннен кейін Назгулдін тургысы келеді, бірак белі жібермейді.

Сонан сон Серікбек тосектін екі аралыгына аркан керіп, кунделікті жургізе бастайды. Алгашында Назгул аягы топ болып кеткеннен кейін журмек тугіл, тура да алмайды. Сонан сон «Тяньши» биокоспасын берген Валя Омаровага куйеуі барып озінін кауіпін айтады, Валя: «кунделікті жургізе бер» – деп косымша «кордицепс», «кальций» береді. «Кальций» ішкеннен кейін Назгул турады, балдакпен журе бастайды.

Сонан сон «Тяньши» онімдерінін озі ішкен кораптарын алып Семейге дарігерлерге барады. Дарігерлерге барып айтады: «Сіздер мені турмайды дегенсіздер, міне мына «Тяньши» онімдерін ішіп турып кеттім» – деп ішкен кораптарын корсетеді. Дарігерлер: «Кайдан алдын, булай болуы мумкін емес!» деп сенбейді.

Дарігер егде жастагы казак айелі екен: «Балам сен шатаспа, сен біздін дарілердін комегімен турдын» – дейді. Назгул: «Мен тактайга байланып 6 ай ауруханада, 3 ай уйде тыпыр етпей жаттым, сіздердін дарілерініз асер еткен жок, керісінше ауруыма ауру жамап алдым.

Тек кана «Тяньши» онімдерінін аркасында аягымнан турып жазылып кеттім» – деп жонін айтады, ішкен онімдерінін бос кораптарын тугелдей тізіп корсетеді, калай ішкенін, онын асерін жіпке тізгендей кылып тапіштеп айтып береді. Дарігерлер ундемейді. Ертеніне дарігерлер кайта шакырып алып: «Сені кембагалдык есептен шыгарамыз» – дейді.

Назгул: «Кембагал болып тосекке танылып жатканша, осы жургенімнін озі жаксы, есептен шыгара берініздер» – дейді.

– Назгул карындасым, ауырганнан бастап ішкен онімдерінізді тізіп айтып берінізші, мумкін біреулерге шипа болар?

– Антилипид шайінен 2 корап, балаларга арналган кальцийден 10 корап, куніне 2..3-тен іштім.

Косарланган целлюлозадан да куніне 2 таблеткадан, жиыны 10 корап іштім. Жиыны: 2 корап антилипид шайі; 10 корап балалар кальцийі; 10 корап косарланган целлюлозаны узбей екі ай бойы ішіп барлык ауруларымнан жазылып кеттім жане бурын оте толык болатынмын, казір калыпты салмагыма келіп, озімді оте женіл сезінемін.

Кунделікті жаяу жургенде жан баласына жеткізбеймін, шаршамаймын, куаттымын. Мен ушін куні бойы жаяу журу тук те емес. 9 ай бойы тактайда танылып жатканымда дарігерлер тук те істей алмады, ал «Тяньши» онімдері мені 2 айда аягымнан тік тургызып кана коймай, сымбатты да, куатты кылып жасартып жіберді.

«Тяньши» онімдеріне шексіз ризамын, казір озім де осы компаниянын дистрибьюторымын, басымнан откен азапты хикаямды елге айтудан жалыкпаймын, себебі неше турлі аурулардын салдарынан запа шегіп журген адамдарга аз да болса пайдамды тигізсем екен деймін. Бірінші Жаратушыга, екінші «Тяньши» компаниясына деген сенімім мен алгысымда шек жок.


Рецензии