Ую мен намаз оку мыкты жуйке кушiнiн кепiлi

"Ен жаксы дін – кайрымдылык пен адамнын жан дуниесін тусіне білу".

Толык тыныштыкта уйыган (созерцания) кезде немесе намаз окыган кезінізде озінізді максатынызга жетелейтін, жардемдесетін кушпен табысасыз.

  Танертен жане кешке уйюмен шугылданганнын немесе бес уакыт намаз окудын оте манызы бар. Ми толык тыныштыкта болган кезде, ішкі кушті шогырландырады. Ойыныз тунык, максатыныз айкын болуы керек.

Есінізде болсын, ескі  керексіз зиян ойларды, жана жаркыраган ойлармен алмастырыныз. Арбір пайдалы ой жуйке жуйесін кушке толтырады, осы лапылдаган іс-арекет букіл дененізді толтырады. Ую, намаз аркылы мыкты дене мен молдір ой курасыз. Сіз жойкын жуйке жуйесін курганда, таусылмайтын куат козі мен шабытты акылга ие боласыз.
 
Ую мен намаз – акыл мен таннін тепе-тендігін сактайды. Бул жана куатты туындатып, білім кеністігін кенейтіп, ішкі мамыражайлык калыпка акеледі. Сіз омірдін ширыгуына шыдайтын кушінізді кобейтесіз. Сіз кандай болмасын шыргаландарды шешесіз.

Ую – айналанды багдарлау. Ую – озініз коршаган ортага, белгілі тулгага, затка, білімге, омір суру шарттарынызбен калай карап, калай сезінетінінізді аныктайды. Баскаша айтканда – багдарлау жол сапарга дайындалу. Бул екі аралыкка немесе белгілі бір максатка бет буру, іске асыру, бару. Сіз айтуыныз мумкін, табигаттын занына багынып денсаулык, куаныш пен акылдын байсалдылыгына жетемін деп.

Уюга аркімнін де кабілеті бар. Бул ушін кунделікті калыптан шыгып куат жиюдын кажеті жок. Ол ушін кунделікті бірнеше минутынды боліп, оку-токусыз, дайындыксыз натижеге жету.
Уюдын жадылау (гипноз) мен аруак шакыруга (спиритизм) еш кандай катысы жок. Уйыганды менгергенде омірініз айкын, кадамыныз нык болады.

 Ую аркылы ойлау мен іс-арекетін ундесіп, ішкі бакытка колын жетіп, танін, жанын, рухын уйлесімділік тауып, керемет натижелерге жетесін. Бул жуйке кушінін корын курады. Ую табиги омір суру калыпка келуімізді жетілдіреді, тездеп іске асырады. Танертенгі ую барысында озініздін куні бойгы істерінізді шабытты турде жоспарлап, кешкі ую барысында – куні бойы істеген жумыстарынды талдап, оган бага беріп, одан аргы максаттарынды жоспарлап коясын.

Оз іс-арекетінді талдау оте манызды. Озініз іштей сабырлы боласыз. Бурынгы конілінді аландатып журген адамдар мен заттар мазалап жуйкене асер етпейтін болады.  Бул шабытты іс-арекетінізге мол молшерде куат береді.

Ую барысында танініз уйыктаганга караганда теренірек дем алады. Тамыр согысыныз, тыныс алуыныз, айналу агымыныз уйыктаган кездегіден де томен болады. 30 минут ую барысында, кус уйкыдагы сиякты сергіп каласыз. Уюыганнан кейін жуйкеніз жумсарады, баска адамдар мен олардын ойлау жуйесі бурынгыдай асер етпейді. Мінез-кулкыныз жайдарланады, жуйке соккысын алсіретесіз, бул мінезін тупкілікті озгереді деген соз емес,  тунгиыкка шомып сабырлы да, саликалы боласыз.

Ую ширыгуынды табиги жолмен жогалтып, акылын откірленіп, сезімін ушкырланып, денсаулыкка жайлы тандік дем аласыз. Барлык жуйелерін біркалыпты жумыс істеп, тепе-тендік калыпка туседі. Сондыктан да, оз жуйке жуйесін шындайтын багдарламаларынызга, жумысынызга, касібінізге, жан уянызга уйыган кездерінде –Жаратушымен, табигатпен ундесініздер. Кудай мен табигат – шынга шыгаратын байсалды омір, таусылмас куат береді.

Еркінізді ныгайтатын даналык ілімінін екі курамдас болігі:

1. Уйыган не намаз окыган кезде улы істерді максат етесіз, еркінізді шындайсыз, осы еркініз арманынызды іс жузіне асырады.

2. Улы істердін біреуінен кулшыныс табыныз, озініздін кім екенінізді емес, кім болгыныз келетінін корініз.

Осы жуйке жуйесін шындайтын багдарламамен омір сурініз. Жаратушы мен табигат тагайындаган істерді гана істеніз, осыларды гана алыныз. Егер де куніне екі кабат осылай уйып не бес уакыт намаз окысаныз ішкі кушінізді ныгайтсаныз, сіз женбейтін кедергі болмайды.


Рецензии