Жуйкенiн жукаруы дегенiмiз не?

Жогарыда айтканымдай, жуйке жасаушалары жуйке куатынын коймасы.  Егер ол жартылай толса, онда сіздін жуйкеніз де жартылай жукарган. Сондыктан да, озінізді козгалтатын манызды мушелерініз бен булшык еттерініз, танінізді коректендіретін жуйке кушінін жартысын гана алады.

Біздін жуйке жасаушаларымыз куатка толы болганда, жуйкенін кысымы оте жогары болады. Сол кезде тандік те, жандык та – куатты арі жігерліміз. Кедергілер кішкентай, ширыгулар шипалаку корінеді.

Сіз адамнын куат ондіретін машинасына айналасыз. Куатыныз бен омір сургіштігініз екі есеге асып, шаршау дегенді ешуакытта білмейтін боласыз. Сіздін коймаларынызда куаттын молдыгы сонша, ешуакытта алсіремейсіз. Мен узак ашыгумен осы калыпка жеттім, осыны сіздермен болісейін деп отырмын.

Алдында айтканымдай, мен жуйке жукаруын басымнан откізгенмін. Жуйке жуйесінін тозуы мен дурыс пайдаланбау – ар турлі ішкі тандік пен рухани запа шегу мен алсіреп бузылуга акеледі. Арбір булшык етіміз, арбір мушеміз іс-арекет кылып жатса да, адам денесіндегі арбір жасауша жуйкеге тауелді, сондыктан да жуйкенін тозуы танді алсіретіп, кызметін бузады.

Осылардын салдарынан жуйке кушініз жукарган. Біракта осыны кайта кура аласыз. Сіз унемі шаршап, жартылай мулгіп журуге тиіс емессіз. Табигат жасынызга байланыссыз – толыкканды жуйкелік куатты, омірге бейімді етіп жараткан. Осы кітаптагы багдарламаны басшылыкка алыныз, сіз сонда озініздін койманызды каркындап молаятын жуйке кушіне толтыратын боласыз.


Рецензии