Inhale - Exhale. en ru

Inhale - Exhale.
...Everybody has a special melody. It sounds like your soul. The sound of your heart in a particular moment. I have mine. I have many of them. And almost all of them are German. My favourite song is Ich verlasse Heut' dein Herz, but at the moment my favourite melody is Die Hochzeit by Wagner (very famous composer).
...It's not often when I find myself laying on the bed, except for sleeping.
Inhale. I'm just laying, the music starts to play. Exhale. I'm closing my eyes and listening to the music. My thoughts are starting to fly in my head. Why? When? What? For what? How?... There is no answer...
Why does this melody make me feel like a lonely wolf, but making me think and be so happy at the same time as deathly sad?
Inhale. I see, or better imagine memories I've never had. Exhale. I'm turning to a side and trying to hug one of my teddy bears. Inhale. What a beautiful music and melody! Exhale. My tears are gathering, but I'm not going to cry. Inhale. I'm turning back. Exhale. I'm opening my eyes. Inhale. I'm stretching every muscle of my body. Exhale. I'm trying to find my heartbeat, but I can't hear it. Inhale. Nothing.. Exhale. Inhale. Exhale. Inhale... The melody of the piano playing in my ears is taking me away...
Exhale.. I'm gone...

Вдох - выдох.
У каждого человека есть своя мелодия. Мелодия жизни, души, сердца. Она не обязательно должна быть одна. Их много, но все они одно целое. У меня тоже есть своя музыка. Песня Лакримозы Ich verlasse Heut' Dein Herz например, или Свадьба Вагнера, которая стала одной и лучших в моей душе. Как ни странно, все мои любимейшие мелодии отчего-то немецкие.. но сейчас не об этом.
Я очень редко лежу на кровати. Только когда сплю.
Вдох. Я только легла. Музыка начинает звучать в наушниках. Выдох. Я закрываю глаза и слушаю музыку. Мои мысли начинают летать в голове в виде вопросов: Когда? Как? Зачем? Почему? Для чего?.. Но на вопросы нет ответа.
Почему под эту мелодию я чувствую себя одиноким волком, но она заставляет меня задуматься и делает меня счастливой?
Вдох. Я вижу.. или скорее представляю себе то, чего не было в моих воспоминаниях. Выдох. Я переворачиваюсь на бок и пытаюсь обнять одного из своих плюшевых мишек.  Вдох. Какая прекрасная мелодия! Выдох. В глазах стоят слёзы, но я не буду плакать. Вдох. Я поворачиваюсь обратно. Выдох. Я открываю глаза. Вдох. Я тянусь, растягивая все мышцы моего тела. Выдох. Я пытаюсь услышать или даже найти своё биение сердца. Я его не слышу. Вдох. Ничего.. Выдох. Вдох. Выдох. Мелодия, играющая в моих ушах забирает меня к себе.. Вдох.. Выдох.. Вдох.. .Выдох.. меня нет...


Рецензии