Agnes Pihlava Агнес Пихлава Возвращение Королевы

Истинная королева или король музыки – не те, кого «коронуют» СМИ. Финляндия – одна из маленьких, но гордых стран, отчаянно борющихся за своё превосходство в мире рок-музыки. Однако – какая ирония! – истинная рок-королева пришла к ним с Востока, а именно – из Польши. Пришла и – победила.
Агнес Пихлава выпустила свой второй альбом вопреки всем сложностям, которые свалились на её красивую голову. И этот альбом стал настоящей ценностью для всех тех, кто понимает и разбирается в истинной рок-мелодике и знает, каким должен быть истинно королевский рок-вокал.
Песни альбома Redemption тяжелей и бескомпромиссней тех, что были на «When the night falls», но вместе с тем, они не потеряли особенной, торжественной и так вкусно отдающей ароматом восьмидесятых мелодики, которой зачастую очень не хватает финским рок-командам.
Кроме «This Moment» и «For your redemption» стоит снять шляпу перед создателями трека You believe her, и – разумеется! – перед самой Агнес, сумевшей воплотить в этой песне свой особенный певческий шарм.
Выход альбома сопровождался концертом в клубе On the Rocks совместно с группой Ancara, с которой Агнес, кстати, записала истинно рокерскую балладу Tears with the smile. Как всегда живая, непосредственная, искренняя Агнешка на протяжении часа выбрасывала свою энергию и чистые эмоции собравшимся послушать её благодарным поклонникам. Здесь не пахло отвратительным смрадом шоу-бизнеса, который всегда имеет место быть на поп-концертах. Рок – территория искренности.
Слаженно, увлечённо играющие музыканты, искренний контакт со зрителями и отличный, неутомимый сложными рок-пассажами голос истинной рок-королевы! Остаётся только пожелать огромного успеха Агнес в её турне по Чехии и Словакии, ведь она одна из немногих, кто действительно достоин вырваться из тесной оболочки клубной Финляндии и показать Европе, кто здесь настоящая королева.


Kuningattaren paluu.

Aito musiikkikuningatar tai – kuningas eivat ole niita, joita joukkotiedotusvalineet ”kruunaavat”. Suomi on yksi pienia, mutta ylvaita maita, jotka hurjapaisesti taistelevat omasta paremmuudesta rock-musiikin maailmassa. Mutta mika ironia! – aito rock-kuningatar tuli maahan Idasta, nimenomaan Puolasta. Tuli ja voitti.
Agnes Pihlava levytti toisen albuminsa vastoin kaikkia hanelle sattuneita vaikeuksia. Ja tasta albumista tuli aito arvo kaikille niille, jotka ymmartavat ja ovat perilla aidosta rock-melodiikasta ja tietavat, milta aidon kuninkaallisen rock-vokaalin tulisi olla.
Redemption albumin laulut ovat kovempia ja tinkimattomampia  verrattuna niihin, jotka olivat «When the night falls»:ssa, mutta samalla ne eivat ole menettaneet omaleimaista, juhlallista ja niin herkullisesti 80-luvulle haiskahtavaa melodiikkaa, joka usein puuttuu suomalaisilta rock-yhtyeilta.
Paitsi «This moment» ja «For your redemption» tulee nostaa hattua You believe her trackin tekijoille ja tietenkin Agnesille, joka pystyi tassa laulussa ilmentamaan omaa omaleimaista laulajan charmia.
Albumin julkaisua seurasi konsertti On the Rocks klubissa Ancara yhtyeen yhdessa, jonka kanssa Agnes, sivumennen sanottuna, levytti kunnon rockballadin Tears with the smile. Niinkuin aina eloisa, suoranainen, vilpiton Agnieszka tunnin kuluessa antoi omaa energiaansa ja puhtaita tunnekuohujaan hanta kuuntelemaan tulleille kiitollisille ihailijoilleen. Taalla ei haistanut huviteollisuuden inhottavalle lemahdukselle, joka on aina pitanyt pikkaansa pop-konserteissa. Rokki on rehellisyyden aluetta.
Sopusoinnullisesti, innokkaasti soittavat muusikot, avoin kontakti katsojiin ja erinomainen, vaikeista rock-juoksutuksista huolimatta vasymaton aidon rock-kuningattaren aani! Ei voida muuta kuin toivottaa suurmenestysta Agnesille hanen Tshekin ja Slovakian kiertueessa, hanhan on yksi harvoja, joka todellakin ansaitsee murtautumista Suomen ahtaasta klubikuoresta ja joka pystyy nayttamaan Euroopalle, kuka siina on aito kuningatar.


Рецензии