Дене бiтiмiнде От-Су ерекшелiктерi бар адамдар

Бундай адамдар оте куштi, курыш денелi келедi. Булар табандылыгымен, каттылыгымен, мiнезiнiн турактылыгымен, денсаулыгынын мыктылыгымен ерекшеленедi. Денелерi тыгыз, булшык еттерi жетiлген енгезердей адам болуы мумкiн. Буларда турактылык, байсалдылык, бiркалыптылык барлык iстеген iстерiнен байкалып турады. Су, Оттын бет алды лап етiп жануын тежеп, кимылына бiркалыптылык пен байсалдылык, сабырлылык берiп отырады. Оларды байсалдылык калпынан тайдыру оте киын. Бул адамдардын денсаулыктары оте жаксы, Су куш пен шыдамдылык бергендiктен тамаша спортшы болады. Олар спортпен шугылданганда жаксы жетiстiктерге жетедi, себебi От жалын берсе, Су турактылык пен шыдамдылык бередi, осы касиеттерiнiн аркасында алдына койган максатына жетпей тынбайды. Дене бiтiмдерiнде От пен Су ерекшелiктерi бар адамдардын денесi курыштан куйылгандай адемi болады. Осы адамдар – От тамактын жаксы кортылуын, ал Су андай-мундайга бой бермейтiндiктен оте тамаша денсаулыкпен жабдыкталган. Бул адамдар да дене бiтiмiнде От бар адамдар сиякты тамаксау, карындары ашса коршаган адамдарын жактырмайды, казекен мундай адамдарды: «акылы тамагында» – деп калжындайды.

Дене бiтiмдерiнде Су-От ерекшелiктерi бар адамдар

Бул адамдар дене бiтiмдерiнде От-Су ерекшелiктерi бар адамдармен салыстырганда анагурлым дау, семiз болады. Беттерi толык, майлары коп, булшык еттерi дамыган, узын немесе орта бойлы, донгеленiп келедi. Журiстерi баяу, балпандап журедi. Осы адамдардын денесiнде Су басым болгандыктан, судык касиеттерi дарыган. Бундай адамдар махаббатка, кешiруге бейiм, оте шыдамды, камкоршы, мукият. Осы адамдар унемi оздерiнiн денелерiне жумыс берiп отыруы тиiс, сол кезде оздерiн жаксы сезiнедi, айтпесе тез семiрiп толып жалкаулык басып, бей-жай куйге тусiп, еш нарсе iстегiлерi келмей калады, ал буларды орнынан козгау дене бiтiмiнде От-Су ерекшелiктерi бар адамдарды козгаудан да киын. Бул адамдардын да ас корту мушелерi де мултiксiз, керемет жумыс кылады, егер жалкаулыктын натижесiнде Судын тепе-тендiгiн сактай алмай калмаса, аурудын не екенiн бiлмей, дендерi аркашанда сау болады. Олардын денесiнде куштi омiр кушi бар, осы омiр кушi агзадагы уларды, калдыктарды уактылы шыгарып отыратындыктан денсаулыктары тамаша болады. Денеде улы заттар негурлым аз болса, омiрлiк куш-куат согурлым мол болады, сондыктан да осы адамдардын шыдамдылыгы, тозiмдiлiгi де артык, олар курес, ауыр атлетикамен шугылданса тамаша натижелерге жетiп, жаксы спортшы бола алады. Денесiндегi Судын мол молшерiне байланысты унемшiл, есепшiл, ал денедегi От байлыкка, шогырлап жинауга, данкка, атакка кумарлыгын арттырып, омiр суру агымындагы жанталас куресте куат берiп отырады.

Дене бiтiмдерiнде Ауа-Су ерекшелiктерi бар адамдар

Бул адамдарды аныктау киынга согады, себебi Ауа мен Су бiр-бiрiне карама-карсы жагдайда. Адетте бундай адамдар аласа бойлы, себебi денесiнде Ауа басым, олар онша арык емес, суйектерiнiн жiнiшкелiгiне карамай араларында толык, семiз адамдар да кездеседi, ал негiзiнен орташа, туракты салмакта болады. Егерде, олi жане су жинайтын тамактарды iше берсе озгерiп Судын касиетiне ие болуы мумкiн. Онда олар семiрiп, тамаксау, таттiге кумар болады. Булар салмакты, байсалды, бiрак жайбасар, барiн тексерiп олшеп-пiшпей жауап бермейдi, сауыскандай сак, iске кiрiсерде жанданып, куаттанып кетедi. Олар оте унемшiл, акшаны бет алды шашпайды. Ас кортуы бiркалыпты емес, баяу. Егерде дене бiтiмдерiнде тек Ауа ерекшелiктерi бар адамдар мазасыз, тынымсыз болса, буларда керiсiнше – онша коп сойлемейдi, байыпты, сырткы ортанын колайсыз жагдайларына берiле коймайды. Судын касиетiнiн аркасында денсаулыктары мыкты. Дене бiтiмiнде Ауа-Су ерекшелiктерi бар адамдарга iшкi мазасыздыктан да, коршаган орта кобiрек асер етедi. Жануядагы не жумыстагы келенсiздiк, агзадагы Ауаны кобейтiп жiбергендiктен, ол озiнiн сабырлы калпын жогалтып, уйкысы кашады, табетi жогалады, урей билеп, озiне-озi сенiмсiз, барiнен куманданып, коркыныш билеп мазасызданады да, Судын турактылык касиетiн тумшалап тастайды.

Дене бiтiмiнде Су-Ауа ерекшелiктерi бар адамдар

Булар дене бiтiмдерiнда Ауа-Су ерекшелiктерi бар адамдарга караганда тiптi жайбасар, улкендеу, денелерi адемiлеу жане омiрлiк куш-куат коры молырак келедi. Оздерi аласа бойлы, донгелген, бет алпеттерi толык болады. Суык ауа райында куйгелектенiп, мазасызданып, ал егер де iстерi жанына жакпаса, узак куйзелiске тусiп кетедi. Ерекшелiктерi тепе-тендiк калыпта болганда жайдарлы, кайырымды, iлтипатты, жаны ашыгыш, ал егерде денесiндегi ерекшелiктердiн тепе-тендiгi бузылса суйiспеншiлiкке деген бейiмдiлiгi майга айланып, семiре бастайды. Барлык толык адамдарга тан ерекшелiк: оздерiнiн суйiспеншiлiгiн, махаббатын бiреумен болiсе алмаганда, онда онын осы касиетi дененiн ар жерiне май болып шогырланады. Бул адамдарда казiргi жагдайда Ауа немесе Су ерекшелiктерiнiн кайсысы басым екендiгiн бiлу киын емес, егер де Ауа ерекшелiгi басым болса – мазасызданып, уялшактанып, нактылы шешiмге келе алмай берекесi кетедi, ал егер де Су ерекшелiгi басым болса онда олар конiлденiп, озiне-озi сенiмдi болады.
Дене бiтiмдерiнде Су-От-Ауа уш ерекшелiктерi бар адамдар оте сирек кездеседi, буларда жогарыда айтылып откен касиеттер мен ерекшелiктердiн ушеуi де бiрдей молшерде болады, сондыктан да мундай уш ерекшелiктерi бар адамдар, оздерiнiн ерекшелiктерiне орай, жылдын мезгiлiне сайкес тамактанулары кажет.


Рецензии