29. 01. 2010 ж. Ашыгуымнан шыгуымнын 6-шы таулiгi

Кiм тамакты коп iшпейдi, сол ерiнбейдi. Даналык дарбазасы ешуакытта жабылмайды. Бенджамин  Франклин

Салмагым 88,5 кг.
Кан курамымдагы кант 120
Сол колымнын кан кысымы 123/104. тамыр 1 мин согысы 68.

Сурак: – Ерекше куат дегенiмiздiн озi не?
Жауап: – Ерекше куат: екi элементтiн косындысынан пайда болган назiк куат. Мысалы, ауа мен эфир бiздiн танiмiзге дене ауасын бередi, немесе Ауа-ерекшелiгiн. Эфирдiн элементтерi кулакта, танауда, асказан-iшек жолдарында, ауызда, онеште, окпеде, суйектерде, бас куысында денемiздiн барлык жерiнде болып, булшык еттердiн, суйектердiн, iшектiн, журек согысынын, кан тамырларынын кенейiп-кiшiрейуiнiн, калдыктардын шыгуынын т.б.  жалпы бiздiн iс-кимылымызды баскарады. Сондыктан да: «омiр дегенiмiз козгалыс» – деп тектен-текке айтпаймыз. Ауа козгалысынсыз iшкi мушелерiмiз бен дене кимылымыздын жумысы токтап, осы фани омiрiмiздегi тiршiлiгiмiзге нукте коямыз. Сондыктан бiз алi толык зерттелiп болмаган эфир туралы бiраз тусiнiк беремiз.
Эфирдi  адам  озiнiн сезiмдерiмен бiле алмаса да турлi назiк куралдар аркылы кабылдай  алады. Эфир жан иелерiнiн сырткы жане iшкi болмысымен арекет жасайтын кенiстiк. Адамнын назiк болмысы сезiм, акыл-есiнен бастап турпайы болмысы физикалык танi осы эфир кенiстiгiнде арекет жасайды. Мысалы, гарыш кенiстiгiнде ушып журген гарышкерлермен байланыс эфир аркылы болады. Гарыштык кенiстiкте «бос кенiстiк» (вакуум) жок,  толган эфир.  Барлык радио, электро-магниттiк байланыстар эфир аркылы болады. Кейде радиодан «Ауе толкынында – Казак радиосы» тарiздi создердi естимiз. Бiрак, «Эфирде – Казак радиосы» десе дурыс болады.
Эфирдiн сезiм тулгасы (объектiсi) – дыбыс (толкын). Бул арада «дыбыс» деген соз дыбыс толкындарын гана емес, электромагниттiк, ультра-дыбыстык толкындар турiн бiлдiредi. Барлык жан  иелерi эфирдiн iшiнде жане олардын денесiнде де эфир бар.
Казiргi  гылым эфирлiк  дененi бiраз зерттеп,  натижесiн омiрде колдана бастады. Адамнын эфирлiк денесiнiн мусiнi онын танiнiн мусiнi тарiздi, тек кана одан молшермен 2-10 мм шыгып турады. Экстрасенсорлык касиетi бар адамдар оны коре де алады. Эфирлiк дене адамнын сырткы гарыш алемiмен байланысын камтамасыз етедi. Адамнын сырткы алеммен энергия алмасуы (асiресе кун энергиясымен) осы эфирлiк дене аркылы болады.  Ол карама-карсы екi полюсi бар электромагниттiк толкындардан куралады. Эфир сырттан энергия турлерiн тартып, турпайы (физикалык) денеге беру жане онын керексiз калдыктарын сыртка шыгару аркылы тазартып отыру жумысын аткарады.


Рецензии