Iшкi даусына кулак аспай, ат болып сорлаган еркек

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




\\Ішкі даусына кулак аспай, «ат» болып сорлаган еркек\\

Емшіге бел куші алсіреген 40 жастагы жігіт агасы келіп, озінін тарихын баяндайды. Жас кунінде оте келбетті болгандыктан, кыздардын оздері жабысыпты. Ол осыган сайкес еркектік сайманын кынынан суырып алып: урыгын онга да, солга да шаша берген. Біракта, ауру жуктырудан аман-сау, маз-мейрам болып, кутын кагып, сырдын суы сирагынан келмейді.

Кундердін кунінде бір айел уйіне шакырады. Куні бойы барсам ба екен, бармасам ба екен деген кудік маза бермейді. Онын ішкі даусы: «барма» деп нактылы айтады. Онын устіне кошеге шыгардын алдында карлы жауын, катты жел согып нагыз табиги апат басталады. Бірак, оны не ішкі даусы, не ауа-райы токтата алмайды.

Барады. Осы кеште жыныс ауруын жуктырады. Осы аурудан жиырма жыл бойы уздіксіз емделіп, бел кушінен айырылган екен. Біздін аркайсымыз Газиз жанымыздын ішкі даусынан нактылы белгі, не нускау аламыз. Бірак, осыган кулак асып, тындай береміз бе?

Еркін ойынды бакыласын, ал ойын іс-арекетінді баскарсын. Халык даналыгы

Антибиотиктердін аурудын себебін жоймайтынын тусінетін уакыт жетті. Себеп – озіміздін ішкі жан-дуниемізде, тартібімізде. Газиз жанымыз ауру тудыру аркылы манызды сабак береді. Дарігерлер тек кана ауруды туншыктырады. Бірак, каншага?

Сонгы кезде жыныстык аурулар созылмалы турге ауысты. Трихоманд, гонококки коздыргыштары дарілерге бейімделіп алды.  Егер арак ішіп, не суык тигізіп «уйкысынан» оятып жіберсен, бауырым бармысын?, – деп, улап-шулап, озінмен кайта жылап коріседі. Біз оны кайта туншыктыруга тырысып алек боламыз.

 Газиз жанына: айелге дурыс карау ушін жіберген ауруы ушін алгыс айт

Емшіге бір кызбен тосектес болып, кышынатын – гермес ауруын жуктырган жігіт келеді:
– Мен онымен тосекке жатканша осы сау кыз ба? – деп куманданып журдім.
– Егер куманін бола турып, неге барасын?
– Напсі жетелеп турса не істеймін?
– Онда тыр-тыр касынып отыра бер. Нак себебін білгін келе ме?
– Арине.
– Айелдерді «жаксы», «жаман» деп болетін адетін бар ма?
– Бар.
– Осы кызга барар алдында баска айелге ошпенділік, окпен болды ма?
– Иа, болды. Осыдан бір апта бурын, бір журіп журген кызыммен ажырасканмын. Енді не істеуім керек?

– Біріншіден, Кудайга, сонан сон озіннін Газиз жанына: айелдерге дурыс карау ушін жіберген ауруы ушін алгыс айт. Екіншіден, осы кызга ауру жуктырганы ушін алгыс айт. Ушіншіден, сені уйретіп, катер болатынын ескерткен ауруга алгыс айтатын бол. Сонында, айелдерге деген теріс козкарасынды тегіс тугелдей кайта жана жагымды сезіммен карап шык. Осы тізімге оз ананды кіргізуді умытпа. Бул оміріндегі бірінші айел гой.

– Мунын баріне уакыт керек кой. Озінді бірден озгерту де онай емес.
– Сенде тандау бар. Ескі ойларынмен журіп, оз оміріне тагы да «жаман» айелдерді, жыныстык ауруларды тарта беремін десен озін біл. Немесе ескі ойлау жуйенді, жанага алмастырып денін сау, айелдермен силасымдылык, жаксы карым-катынас орнатам десен озін біл. Кайсын калайсын?
– Арине сонгысын.


Рецензии