Шыжын ауруы медициналык адiстерге коне ме?

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




\\Шыжын ауруы казіргі медициналык адістерге коне ме?\\

Шыжын казіргі медициналык адістерге коне бермейді. Дарігерлер буны еркектін сайманынын ерекшелігімен тусіндіреді. Себебі, жукпалы инфекция лейкоцитке кіріп алып, дарі бара алмайтын калтарыста мекендейді. Суыкка шалдыгып не арак ішсен козып кетеді.

Емші былай тусіндіреді. Антибиотиктердін комегімен инфекция туншыктырылып, агзанын тунгиыгына онан арман батырылады. Аурудын нак себебі емделмейді. Инфекция озінін уакытын тосып бугып жатады.

Ер адам теріс ойлап, жаман кылыктар жасап, озінін баягы «таз» калпына келгенде инфекция «оянып» озінін бар екенін паш етеді. Ауа-райы мен ішімдік осы механизмді іске косатын тетік. Бундай жагдайда аурудын негізгі себебін жойып, озіннін алемге деген козкарасынды озгертуін кажет. Бунсыз кандай антибиотик ішсен де жазылу мумкін емес.

Бул аурумен кобінесе жасы келген адамдар ауырады. Аурудын басы – еркектік саймандагы ішкі ісік улгая келе, кіші дарет журетін арнаны кысып тастайды. Осыдан кіші дарет шыгару шыргаланы басталады. Кіші дареттін жінішке болып агуы, жиі-жиі даретке шыгу, кіші дарет шыкканда тіліп ауырсыну т.б. калыпты медицинада тек пышакка тусуді усынады.

\\Жеті жылга созылган аурудын  уш айга толар-толмаста жазылуы\\

Емшіге жасы келген ер адам кіші дареттін журмеуі – аденома простаты ауруымен келеді. Аурудын алгашкы белгілері будан 7 жыл бурын байкалыпты. Бір апта бурын кіші дареті мулдем журмей калады. Ісік улгайып, кіші дарет журетін арнаны толыктай бекітіп тастайды. Оны жедел жардем колігімен ауруханага апарып пышакка салады. Операциянын бірінші кезені – кіші дарет капшыгына, карынынын томен жагын тесіп тутікше кояды.

Тутікшеге кіші дарет тогілетін шыны шиша байлайды. Операциянын бірінші кезені оте ауыр отеді. Екінші кезен будан да соракы. Сыркаттын жасы болса жетпісте.

Ауруханада жатканда емші туралы естіп, озінін кызымен емшіге келіпті. Емші екеуі бір сагат бойы аурудын пайда болу себептерін аныктайды. Кызынын болганы жаксы жардемдеседі. Ауруынын себебі, маркум айеліне жане букіл айелдерге деген реніш, окпесі екен. Ол озінін от басында кикілжін тудырганы соншалык, озінін еркектік «меніне» букіл алемдік аділеттілік Карымта заны бойынша улкен соккы алып отырган.

Емші оган табиги шоп (гомеопатиялык) дарілері жане уй тапсырмасына – озінін омір жолын кайта карауды, откен окигаларга козкарасын тубегейлі озгертуді усынады. Екі аптадан кейін, куанышы койнына симаган алгі шал арсаландап жетеді. Кіші дареті табиги арнамен ага бастапты. Бір аптадан кейін беліндегі шыны шиша мен тутікшені алып тастайды. Екі айдан сон кіші дареті саркырап агады. Жеті жылга созылган ауру, уш айга толар-толмаста жазылып кетеді.

Емші:
– Ашейінде кіші дарет журмеу ауруы узак емделеді. Сіздін алгашкы натиженіз тез болды.
– Сіз білесіз бе, мен сізден шыкканда озімді тауір сезіндім. Барін сіз айткандай істедім. Кудайга кун сайын осы ауруды бергені ушін жалбарынып алгыс айттым. Бірінші аптада куніне бірнеше сагаттан Жаратушыга жалбарындым.

Кіші даретім журе бастаганда, дурыс істеп жатканыма козім жетті. Сонан кейін Кудайга жалбарынуды удете тустім. Менін ойымша, менін сенімім озімде. Емделуге сіздін татті созініз оз жумысын мінсіз аткарды, – дейді разы болган аксакал.


\\Кара нар шогіп калар бел кеткен сон... \\

Егер сіз озініздін еркектігініз жайлы мазасыздансаныз, онда еркектік сайманынызда шыргалан басталады. Озініздін ер, кушті, кайратты екенінізді жокка шыгару гана емес, осыган кумандануыныздын озі аса кауіпті.

Жыныстык катынаста кіналі сезіну сезімі, осы кезде ширыгу – жаза ретінде ауру тугызуы мумкін. Жасы улгайган сайын, еркектердін шыргаландары ширыга туседі. Бунын себебі, карілікке мойын усыну. Карілікке сену – карілік озінін «кара ниетін» іс жузіне асыра бастайды.

\\Белсіздік (импотенция)\\

Жыныстык кысым корсету, коркыныш, ширыгу, озінді жыныстык катынас кезінде кіналі сезіну еркектік сайманнын жумысын алсіретеді немесе бір жола солбірейтіп, ошіріп тастайды.


Рецензии