Еркектердiн сайман аурулары

Еркектердін аурулары

Еркектердін аурулары – еркектердін озіне жане айелдерге дурыс карамаудын салдары. Баскаша айтсак озіне сенбейтін, озінін еркектігін жокка шыгаратындар – жыныс мушелерінін ауруларына шалдыгады.

Егер еркек айелге унемі теріс козкараспен карап, оларга ренжісе, ашуланса, кіна такса, жек корсе, сыртынан сойлесе т.б., онда жыныс мушесінін ауруымен кайтсе де ауырады. Будан кашып кутылу мумкін емес.

Жумалак, еркектіктін сайманы (яички, член и предстательная железа)

Еркектік кагиданын, шарттын, карулылыктын белгісі, осыны бейнелейді. Бул мушелердін ауру себептері: айелдерге деген кінамшылдык, реніш, жауыздык т.б. келенсіздіктер «жыныс мушелеріне» соккы жасайды. Сондыктан, куйеуі мен айелінін арасындагы татулык, айел мен еркектін арасындагы уйлесімділік – екеуінін де денсаулыктарынын кепілі.

Канды ірін – гонерея  айелімен жане ойнастарымен байланысты

Емшіге бір ер адам созылмалы шыжын (простатит) ауруынан емделеді. Бірнеше жылдын алдында канды ірін – гонереямен ауырган екен. Онын «шытырман окигасы» айелімен жане ойнастарымен байланысты. Осынын бастауы айелінін козіне шоп салуынан басталады. Айелінен кек алу ушін ойнастарга барады. Бірак, осы кылыгы озіне соккы болып кайтып оралады.



Рецензии