Кандай ойларым, кылыктырым, тосек лаззатына богет?

Кандай ойларым, кылыктырым, тосек лаззатына  богет жасап жур?

Емшіге барган бір келіншек озінін Газиз жанынан сурады: «Менін кандай ойларым, кылыктырым, сезім кубылыстарым – козуыма, тосек лаззатына боленуіме богет жасап жур?». Газиз жаны кыска да нуска: «Ознінін адамдарга, еркек кіндіктілерге куманын», – деп жауап катты.

Тосек лаззатын алмайтын айелдер, адетте ата-анасы тобелестен коз ашпайтын жануяда осіп тарбиеленеді. Бундай от басында суйіспеншілік пен силасымдылык жетіспейді. Кейбір от бастарында татулык болса да, суйіспеншілік пен озара тусіністік болмайды. Бул отбасында еркек пен айелді, борыш сезімі мен тартіптілік байлап турады.

Сонгы уакытта теледидарда неше турлі анайы коркем фильмдер каптап кетті. Онда ашык жыныс катынасы жануарлар денгейінде корсетіледі. Осылайша жыныстык катынастын назіктігі, тылсымы, рахаты, асері, молдірлігі, кайталанбас ерекшелігі, шаттыгы адамнан алшактап барады. Махаббат. Жан, тазалык, ойдын молдірлігі деген тусініктер бірте-бірте козден де, конілден де булбул ушуда.

Осындай бейнетаспаларды коріп оскен улдар мен кыздар, колдан жасалган жасанды лаззат елесін оз бойларыны сініріп, омірлерінде басшылыкка алады. Натижесі бала котермеу, козбау, омірден тунілуге акеп тірейді. Адам жас шагында тандік лаззат пен рухани лаззат катар журетінін біле бермейді. Тек кана махаббат кана нак лаззатты акеледі. Кус екі канатымен ушатыны сиякты, адам рухани мен тандік тепе-тендік калыпта болуы кажет.

Сут бездері

Ананын камкорлыгын, бала котеруді, оны коректендіріп емізуді білдіреді, осыны бейнелейді.

Сут бездерінін аурулары

Бул озінізді коректендіретін махаббаттан, камкорлыктан, озінізге коніл болуден бас тарту. Оз омірінізді ен сонынан коясыз. «Жаксылыкты алдымен озіне, сонан кейін баскаларга жаса» деген кагиданы умыткансыз.

Ет осу мен беріштену (кисты и уплотнения)

Булар аса камкорлыктын, шектен тыс жаны ашудын белгісі мен бейнесін білдіреді. Сіз баска адам жайлы камкорлыкпен озінізді туншыктырып тастайсыз. Онымен коймай, озінізге карамайсыз, кутінбейсіз. Сіздін басты ураныныз: «Барі озгелерге, озім сонан сон».

Казіргі медицина емшегі ісіп кетсе, тек кана пышакка тусуді усынады, оларда баска адіс жок. Пышактап тастау, ем емес екендігін жаксы білесіз. Бул аурудан кутылу онай, арі карапайым.


Рецензии