Куйеуi баска катынга барып жур деп кудiктенген айе

Куйеуі баска катынга барып жур деп кудіктенген айел

Емшіге коптен бері жатырынан кан агатын айел келеді. Таяуда жатырынын ісігенін де біледі. Себеп томендегідей екен. Бірнеше айлардын алдында, куйеуі баска катынга барып жур деп кудіктенеді. Жанжал шыгарады, уйден куып жібергісі келеді, бірак балалары токтау айтады.

– Мені кыздай алган. Букіл омірімді соган арнадым. Одан баска ерке кіндіктіге етегімді ашкан емеспін. Ал ол иттік жасады. Шыдай алмай куйеуіме: «Сен білесін бе, жумыста еркектер кырындап кыр сонымнан калмайды. Бір дарігер тіпті, турмыска шыгуга колка салды. Онын улкен уйі мен колігі бар». Мен колка салган дарігерге: «Менін куйеуім, балаларым, жануям бар», – дедім.

Осыны білгеннен кейін куйеуім, бір апта аягымнын астында домалап кешірім сурады. Мен оны алі кунге кешірген жокпын, мумкін кешіре де алмайтын шыгармын...

Ет осу жане жумалактардын кабынуы (киста и воспаление яичников)

Жумалактар айелдін куру орталыгынын белгісі, соны бейнелейді. Жумалактармен шыргалан – озініз осы омірде айелдік бастауынызды іске асыра алмауыныз. Буган озінізге айел ретінде сезінуінізге богет, кедергі келтіріп журген ойларыныз жане еркекпен озінізді тен санауыныз ыкпал етеді.


Рецензии