Жыныстык жетiлуi токтап калган бойжеткен

Жыныстык жетілуі токтап калган бойжеткен

Емшіге 20 жасар бойжеткен келеді. Етеккірі алі басталмаган. Ата-анасы коптен бері мазасыздануда. Бойжеткеннін бармаган маманы, каралмаган баксы-балгерлері калмайды. Тіпті «халыкаралык денгейдегі» экстрасенсорга да каралады, барлык дарілердін дамін татады, гармондыкпен коса. Натиже жок.

Емші 12...14 жас аралыгында жыныстык жетілуінін токтап калганын бірден байкайды. Себебі, кеудесін керіп турган кос анары білінбейді, боксесі булгандап бултиган емес – кушиган, даусы баланікі.

Гипноз барысында бойжеткен 12 жасында болган жагдайды есіне тусіреді. Осы жаска толар алдында анасы, онын етеккірі келетінін тусіндіріп айтады. Кыз бала катты уайымдайды. Себебі, анасынын етеккірі келгенде бірнеше кун тосектен тура алмай, ауырып катты киналатын. Еш кандай ем, дарі асер етпейтін.

Анасы етеккір мезгілін туршіге кутетін. Кыз бала тыгылып бір апта жылап, Кудайдан айел болгысы келмейтінін, кыз калпында калайын жалынып-жалбарынып сурайды. Оган майды шешесі онан арман куя туседі. Озінін босангандагы киналганын, ауыр босанганын жырлайды. Акесі де кыздын анасымен дорекі болатын.

Жаратушы жалынып-жалбарынган тілегін кабылдады ма, алде калауынын куштілігі ме, жыныстык жетілуі токтап калады. Емші оган екі сагаттык лекция окиды. Еттеккір калай отетінін, калыпты жуктілік калай болатынын, ана болудын куанышы т.б. Бойжеткеннін емшіден шыга бере етеккірі келгендіктен такси шакыруга тура келеді.

Екі аптадан кейін алкым-жулкым болып бойжеткеннін шешесі жетеді. Онын шыргаландары анагурлым курделі болып шыгады. Жас кунінде улкен куна жасаганы ушін, онын Газиз жаны 22 жыл бойы етеккірдін катты ауруымен жазалапты!

Бойжеткен жарты жылдан кейін кайта келеді. Озінін емшектерінін осуін токтатуын отінеді. Осы аралыкта кулпырып: оте корікті, адемі, айелдік мушелері «мен мундалап» айшыктанып, кос анары кеудесін керіп, боксесі бултындап, балтырлары толып кетіпті. Емші бойжеткеннін отінішін орындайды.

Жатырдан кан агу

Каннын жатырдан агуы куанышты саттердін, кезендердін кетіп бара жатканын білдіреді, осыны бейнелейді. Озінізді нагыз айел ретінде сезініп, оз омірінізге куанышты, шаттыкты кайта кайтарыныз. Буган сізге богет: откен кундердін реніші, ашу-ызасы. Осылардан кутылыныз.


Рецензии