Маган ылги каккан-соккан еркектер кездеседi

Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;


\\Маган ылги каккан-соккан еркектер кездеседі\\

Емшіге жас келіншек келеді. Онда созылмалы акуыз (молочница), жиі-жиі мол молшерде жаман исті суйык болінеді. Дарігерлер уакытша гана женілдік береді. Газиз жанымен хабарласканда – еркектерге деген «созылмалы» карсылык.

– Сіз білесіз бе, маган ылги каккан-соккан еркектер кездеседі.
– «Каккан-соккан» деген не?
– Аныгын білмеймін. Менінше омірде дурыс еркек болмайды гой деймін.
– Мулде болмай ма?

– Арине мулде емес. Мумкін олар бар да шыгар. Бірак, дурыс еркекті алі кездестірген емеспін. Бірінші куйеуімнен ажырасканда, онын ойнаска барганына шыдай алмадым. Екіншісі, озі кетіп калды. Казір кайдагы жок «кокыр-сокырлар» кездеседі.

Дисменорея – етек кірдін жуйелі келуінін бузылуы

Сіз озініздін айелдік танінізді коре алмайсыз. Немесе озініздін айел екенінізді мойындагыныз келмейді. Озініздін айелдік назіктігінізге куман келтіресіз.

Айлык етек кір айналымы неге бузылады?

Бір жас кыздын айлык етеккір айналымы бузылады. Онын Газиз жанымен байланысканда себебі аныкталады. Кыз озінін бала кезін еске алды. Кішкентай кунінде анасы: «кыз емес, ул кутіп едім», – деп зарлай берген. Онын устіне уйінде ул бауырына катты коніл болінген. Уакыт оте келе барі умытылады. Бірак, Газиз жанында сакталган келенсіздік калып, кейіннен айелдігіне кері асерін тигізген.

Озінін айелдігіне кумандану, еркектерге деген ошпенділікпен тыгыз байланысты. Буны кыз бала анасынан кабылдайды. Онын жыныстык жетілуіне кері асерін тигізеді. Тагы бір себеп, жыныстык катынаспен байланысты коркыныш, озін кіналі сезіну.Онын пікірінше жыныстык мушелерге катысы бар барлык істер куна, таза емес.

Откен омірінде еркек болган айел

Емшінін кабылдауына жатыры ісіген, оган косымша етек кірі келгенде жанына батып ауыратын айел келеді. Ауырганда 3...4 кун бойы козгала алмайды. Дарінін, дарігерлердін асері болар-болмас.

Газиз жанынан себебін сураганда: «Сіз откен омірінізде еркек болгансыз жане айелдерді олтіргенсіз. Сол ушін осы омірде азап коресін», – деген жауап алады. Айел алгашында коркады, озіне-озі келгеннен кейін:

– Мен енді тусіндім, айелдердін балтырларына неге карай беретінімді. Сіз білесіз бе, бірде-бір колбендеген кок етектіні кур жіберген емеспін. Теледидардан жаланаш кыздарды корсетсе, жугіріп барып коретінмін. Енді не істеуім керек? Омірімнін аягына дейін осылай азап шегіп журемін бе?

Емші мен айел онын Газиз жанымен былай келіседі: Айел озіне деген, баска еркектер мен айелдерге деген козкарасын кілт озгертетін, ал айелдін Газиз жаны ауруды шакыруды токтататын болады, – деп.
Келесі айда айелдін етек кірінін келуі жуйелі турде болды.

Аменорея – етек кірдін келмеуі

Етек кірдін келмеуі – айел болудан бас тартуды, озіне жексурындыкпен карап, айел екеніне мойын усынгысы келмеуді білдіреді. Кыз бала жыныстык жетіліп, пісіп-тола бастаганда озінін етек кірі келетінін біледі. Ол кобінесе анасын кайталайды. Егер анасынын етек кірінін жуйелі турде келуі бузылса, кызы да сондай болады.

Кейбір айелдер калыпты етек кірі ауыртпай, емшек бездерінін томпайуынсыз, коймалжынсыз болатынын білмейді. Егер де сізде осынын белгісі болса, ойланыныз – етеккір келген кездегі озін жаксы сезінуге не богет болып тур?


Рецензии