Танауынан агатын iрiн iштегi оксiк, бiлiнбеген саг

Танауынан агатын ірін – іштегі оксік, білінбеген сагыныш

Бір келіншектін танауынан бір жыл бурын кокшіл ірін ага бастапты. Зардап шеккеніне жалпы бес жыл болган. Танауы тунде бітеліп калады.

 Гомеопатиялык («Тяньши» корпорациясынын шоптен т.б. жасалган табиги онімдері) емдеу алдында жаксы натиже беріпті. Дарігерлер манка (гейморит) деп аныктама беріп, тесіп тазалауды усынады. Келіншек бул усыныстан бас тартып, шоп онімдерімен емдейтін емшіге келіпті.

Маселенін манісі, алдында болган окигалар себеп болган. Осынын алдында кызы шет елге кетеді. Кызы кеткенен кейін айел жалгызсырап, сагыныш пен сары уайымга салынады. Коз жасын кол кылып тогеді. Келенсіз ойлардын белен алуынын себебі, ол омірде кызымен карым-катынасын бірінші орынга койган. Казіргі омірі магынасын жогалткан. Себебі, ол тек  кызы ушін гана омір сурген.

Танауынан агатын ірін – іштегі оксік, білінбеген сагыныш сезімінін сырткы корінісі. Айел осыган уксас талай окигаларды есіне алды.

Курметті окырман! Оз басыныздан откен осындай шыргаландардын, окигалардын тарихын тонкеріп тастап кайта караныз. Тарихты тонкеріп кайта карау – келенсіз, кері кеткен, сыркатка шалдыктыратын, адамды олтіретін ойларды: жаксы, жагымды ойлармен алмастырыныз. Ол ушін откен окигаларды кайта карап, осынын жауапкершілігін озінізге жуктеніз.

 Арбір окигадан Кудайдын кудіретін сезінініз. Осы кезде кейбір откен жайттар акылынызга конбайтын шыгар. Біракта есінізде болсын! «Кудайсыз курай басы да сынбайды». Казакша айтканда таубана тусесіз.

Сол кезде ішкі келенсіздіктерініз, канагаттанбау сезімі, коршаган алеммен болган кым-кигаштыгыныздын барі де озінен-озі жогалады. Болган, откен окигалардын барі аділетті, арі белгілі бір зандылык екенін сезесіз, білесіз!
 Осыдан кейін озініз нактылы жагдайды кабылдап, адамдарды кешіріп, оларга алгыс айтатын боласыз.


Рецензии