Ключик засяяв

Дівчинка почала шукати « Дорогу до кордону снів» у кімнаті сестри, дивилась під ліжко, у шафі, заглядала де тільки можливо. Вона переглянула усі шухляди і коли дійшла до самої нижньої раптом задзвонив домашній телефон, почувши який вона побігла на кухня тому, що він там знаходився. Дзвонила сестра, вона подзвонила так просто провірити чи з сестрою усе в порядку, відчувала щось вона не зрозуміле і це її дуже сильно непокоїло, робота не бралась вона майже нікого не помічала, але почувши голос сестри заспокоїлась. «Усе нормально»,- вона проговорила собі.

Поклавши трубку телефонна вона вернулась до своїх пошуків, відкривши ту шухлядку куди положила сестра книгу, вона лиш помітила купу старих газет і вона знову закрила її. Дівчинка уже хотіла іти із кімнати як тут ключик засяяв, вона обернулась до шафи і із тієї самої шухлядки засяяло сяйво, шухляда почала відкриватись і із неї почали повзти пагони схожі на ліани, на яких почали розцвітати дикі троянди, великі маки і рожевий жасмин, кімната почала наповнюватись дивним сильним наркотичним ароматом, від якого у Тамари почала крутитись голова. Дівчинка налякалась і хотіла вибігти із кімнати, але ліани вхопили її за руки та ноги і почали окутувати її тіло ніжними квітами мов обіймаючи. Від сильного п’янкого аромату в голові паморочилось і вона все сильніше стискала в руці ключик.

Первоисточник сайт книги - " http://border.orbk.net/2010/05/klyuch-vid-dverej-gotelyu-chasu "


Рецензии