Мама

               
Що означає слово «мама», «матуся», «ненька»? – Воно означає все, що є найсвятішим у світі для кожної людини, бо мати, це саме та, найдорожча у світі людина, втратити яку – нестерпне горе. А чи пам’ятаєте ви, як у дитинстві, коли ще тільки-но навчились ходити, гуляли зі своєю матусею на вулиці, вона катала вас на колясці, а ви все просили пройтися, і коли ваше бажання нарешті було виповнено, і ви, може й незграбно, але йдете по землі, а тим часом, ваша матуся зустрічає або знайомого,підзиває вас і каже: «а це моя молодшенька» або «молодшенький» , а ви і не знаєте, куди себе подіти, і в розпачі ховаєтеся за матусю і ледь-ледь визираєте з-під матусиних ніг.
 І ось, ви підросли, а ваша матуся - найдорожча для вас людина все ще з вами, вона вас опікає, неначе той скарб із дорогоцінностями, а хіба не їй ви розповідали все останні новини із дитячого садочка? Матуся - це людина, яка несе відповідальність за твоє життя, від самого твого народження, а чи не вона завжди готує поїсти, прибирає у хаті або ж займається пранням? Але, є й жінки, яких називають Business Woman, які працюють аж до вечора, приходять стомлені і лягають спати, а на свою кровинку їм просто не вистачає часу,бракує сил, але по вихідним, ці із виду суворі жінки, перетворюються на добрих та люблячих матусь,які ладні кинути усе на світі аби лише побути разом із своєю сім’єю. У сучасному світі переважають жінки типу Business Woman, тому, що жити зараз важко, але ваші матусі хочуть, щоб ви їли досита, одягались добре, і були найкращими у всьому. Але, нажаль,  у нашому сучасному житті, жінки можуть працювати і на декількох роботах одразу, бо зараз багать жінок не мають чоловіків, і допомагати їм нема кому, а причинами такого бувають: і не зійшлись характерами, і зрада, і не подобаюча поведінка, або ж хлопець, (як це поширено у сучасності) кидає вагітну дівчину напризволяще, але бувають і гірші випадки, наприклад, смерть чоловіка, що є найстрашнішою карою для усіх, хто хоч коли-небудь знав цю людину,  але яке ж це горе втратити батька або чоловіка. Особливо, втрата батька впливає на хлопчиків, бо саме батько вчить найголовніших манер поведінки та усього іншого, чого не можу навчити мати, і коли такі хлопці виростають, навряд чи з них вийде щось путнє, але я думаю, що шанси 50:50. Я знаю двох хлопців, які росли без батька, але, дивно, вони є повними протилежностями стосовно один одного. Один добре вихований, а інший – по-вуличному, тут працює батьківська турбота, але найголовніше, я звичайно, пропустити не можу. Жінка - це не бронепоїзд, у якому нескінченний акумулятор – це – людина, яка теж не має залізних нервів та теж втомлюється, але в сучасному суспільстві до того нема нікому діла, підлітки зазвичай гуляють на вулиці, палять, п’ють, забуваючи про те, що мамі теж хтось має допомагати.. А чи зрадіє мама, якщо побачить у вас в роті цигарку? Реакція може бути найнесподіваніша, і її навряд чи можна описати, а можна лишень уявити, як мати буде волати, а у самої аж серце розриватиметься на шматочки, така сама реакція буде і на алкоголь.
Наука каже, що слабша стать, це жінки, хоча життя показує, що це зовсім не так. Жінка може витримати таку емоційну напругу, яку не кожний чоловік витриає. Життя повне негод, і тільки справжня жінка, може перебороти свої невдачі, невдачі своєї дитини та підтримати чоловіка. А чи не звертали ви увагу на свою бабусю та дідуся, які вже давно знаюсь, що їх дітки вже дорослі і можуть самі заробляти собі на життя, але вони все одно допомагають як тільки можна.
А чи не задумувались ви, чому? Тому, що вони і досі люблять і своїх дітей, і своїх онуків, і не покинуть їх ніколи.
Тому, я бажаю вам любити своїх батьків і бути самими собою! 


Рецензии