Сiздiн койын кiтапшанызга

Озінізге емес – баскалардын оз омірлерін кыска откізуіне жетекшілік кукын берініз. Oзінізге емес – баскалардын усак-туйекке бола дауласуына кукык берініз. Oзінізге емес – баскалардын жоктан озгені уайымдауына кукык берініз. Oзінізге емес – баскалардын оздерінін болашактарын біреудін колына беру кукыгын берініз. Джим Рон

Акшаны баскаруды уйренгеннен кейін, Сізге акшанын озі келетін болады. Акша онымен калай жумыс істеуді білетіндерге гана келеді.

Ешуакытта да сураныстарга бейімделменіз, жинакталыныз. Индиянын бір гуламасы айтыпты: «Бул алемнін кумарлыгы теніздін ащы суына уксас: ішкен сайын шолдей тусесін».

Жетістікке жеткен адамдар жоспарлаган акшасын алдымен жинайды, сонан сон калганын жумасайды. Бірінші оздерін жарылкайды.

Кіріс сіздін денгейініздін дамуын  осірмейді, керісінше денгейініздін рухани дамуы кірісінізді кобейтеді.

Егер Сіз  8% осіммен куніне 1 доллардан жинасаныз, молшермен 30 жылда 1,8 – 2 миллион доллар акшага ие боласыз. Сондыктан аз гана салып жинаган акшаныздын озі жагдайынызды озгертеді.

Кандай карызга болмасын белшеннен батып турсан да, тапкан табысыннын он пайызын келешегініе сал. Бул озінізге корганыс арі сенімділік береді.

Акшаны жинай отыра, озіміз армандаган, ойлаган омір суру салтымызды курамыз.

Сізге озініздін есеп курылымынызда жуйенін негізін куруыныз шарт. Сізде канша акша бары манызды емес, ен маныздысы – жуйе. Уакыт оте келе санамыз тартіпке уйреніп, жуйе оз бетінше жумыс істей бастайды.


Рецензии