Iстi бастасан букiл Гарыш Сiзге комектеседi

СІЗДІН КОЙЫН КІТАПШАНЫЗГА
"Сізге сагатка толемейді, осы аралыкта курган кундылыгынызга толейді". Джим Рон

Бізге алтын жумыртка табатын тауыкты озіміз жасауымыз керек. Сіз ушін алтын жумыртка – салган акшаныздын осімі.

Озініздін отбасыныздын каржы корганысын камтамасыз ету,  жыл бойы калыпты омір суру ушін кажетті акша корын жинаныз. Мысалы, 300 долларды 12 айга кобейтсеніз 3600 доллар болады. Осы акша жиналмайынша коніл котеруді, кыдырысты жане кажетсіз шыгынды умытып, тек кана ен кажетті нарселерге гана акша жумсаныз.

Каржы тауелсіздігіне ие болып, каржы корганысын камтамасыз ету ушін, сізге біртіндеп 45 000 доллар жинау кажет. Осы молшердегі акшамен гана Сіз оз отбасыныздын каржы кауіпсіздігін камтамасыз ете аласыз. Осы акшаны кандай банкке болмасын 8% жылдык осіммен салсаныз, жылына 3600 доллар аласыз. Осы акшаны 12 айга болсеніз, онда айына 300 доллар толемакы алып отырасыз.

Каржы еркіндігін камтамасыз ету ушін, 450 000 доллар жинаныз. Банкіге осы акшанызды 8% осіммен салганда, Сіздін кірісініз жылына 36 000 доллар болады. Осыны 12 айга болсеніз айлык таза кірісініз 3 000 доллар, Сіз болашагыныздан урейленбейсіз. Сіз акша ушін емес, акша Сіз ушін жумыс істейді.

Істі бастасан букіл Гарыш Сізге комектеседі. Сенініз, акикаты осылай. Себебі, Жаратушы табанды, ойлай алатын, табыскер-іскер адамдарды унатады. Олар ушін гажайып жасайды. Жаратушы: мусапір, ынжык, жыланкы, озіне сенбейтін адамдарды унатпайды. 


Рецензии