Дарунок життя на украинском

Казка… Ми,  вже ніби дорослі, думаємо про неї. Так, романтичність дійсно бере свій початок від незвичайних казкових звірів, природи, різних подій…
   І ось великі діти-дорослі прагнуть казкових почуттів, перетворюють буденне сіре життя в фантазію своєї уяви. Ніжні, чисті, а головне, взаємні почуття двох закоханих людей, створюють ауру щастя.
 Скільки подарунків ми маємо від Бога! Це Сонце, Місяць, зорі, квіти. Ваблять пахощі лісів, шум моря, безмежна голубінь неба, спів птахів. Господь створив людей, щоб панували на Землі і наділив їх почуттям кохання.
   Наше життя-це великий дар, а ціна його – любов Христа, який віддав свою кров, щоб ми могли жити .  Завжди пам’ятаймо про цей дарунок і цінуймо кожну секунду нашого тимчасового життя на планеті Земля!
Крок до неба – нове життя,
Назад немає вороття!
Ісус!..Я визнаю Твою Любов,
Приймаю дар – пролиту кров.
«Так-бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого одно народженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне".
                Ів.3:16


Плэйкаст «ТЫ СОБСТВЕННОСТЬ ВСЕВЫШНЕГО?»
Плэйкаст «Недооценённая церковью Жертва Христа»
Плэйкаст «Голод и жажда по Богу»
Плэйкаст «ТВОЙ СОЗДАТЕЛЬ СКАЖЕТ КТО ТЫ!»
Плэйкаст «Посмотри на землю»
Плэйкаст «Живущий под кровом Всевышнего»
Плэйкаст «БАЛЛАДА ПРО ПРИНЦЕССУ»
Плэйкаст «РЕКИ ВОДЫ ЖИВОЙ»
Плэйкаст «Ты на свете есть!»
Плэйкаст «...»
Плэйкаст «Дороги любви»
Плэйкаст «Секс – священен. Это огромная сила, энергия, данная нам Творцом.»

Фоторабота "Jesus" от Apid


Рецензии