Bioenergetika - versus psychotronicke zbrane-cz

BIOENERGETIKA versus psychotronicke zbrane
Rozhovor s clenem Mezinarodni akademie energoinformacnich ved - Igorem Saveljevem

Rozhovor vedl R. S.

V letech 1998-1999 se v casopisech Fantasticka fakta a Vedma objevovaly clanky ruskeho lecitele Igora Saveljeva, autora deseti knih tykajicich se teorie a praktickeho vyuziti kosmicke energie - predevsim v lidovem lecitelstvi. Protoze jsme navzdory jazykovym barieram nektere z techto knih precetli, nebo alespoт do nich nahledli, obratili jsme se na Igora Saveljeva, aby otazky, ktere se nam behem cetby vynorily, zodpovedel. Jiste to bude zajimave i pro vas...

   - V knize Syndrom chronicke unavy a uhranuti, ale i v jinych knihach, se mimo jine dotykate temat, jako jsou napriklad zombie. V souvislosti se zombiemi zmiтujete i vyrobu a vyuzivani psychotronickych zbrani, ktere se provadeji nejen na uzemi Ruska, ale i v dalsich zemich. Jedna se v ramci vasich knih a vyzkumu o odboceni od hlavniho tematu, ktere v kontextu uvadite pro zpestreni cetby, nebo se domnivate, ze jde o jeden z hlavnich aspektu tematu?

   - Ve vyctu informaci tykajicich se zombie a psychotroniky, jsem si nepral obsahnout neobsazitelne ani usporadat neusporadane, protoze ujma, uhranuti a ocarovani, o nichz, hovorim, jsou plody jednoho stromu, ktery bych nazval Stromem poznani dobra a zla. Jiz z biblickych dob je znamo, ze na takovemto strome rostou plody dvojiho druhu, ktere, kdyz snime, zpusobi, ze ziskame poznani a schopnost tvorit bud dobre, nebo zle. Ovsem, jiste chapete, ze ten, kdo umi tvorit dobro, dokaze tvorit i jeho protipуl - zlo, a ti, kteri tvori zlo, vedi, cim se dobro od zla odlisuje. Padnout je vsak vzdy lehci, nez vstat. Doufam, ze chapete, kam mirim. Dobro hodnotime ve vztahu ke zlu a zlo posuzujeme ve vztahu k dobru. Tak na jednom strome ziji dobro a zlo, dva protipуly a ustavicne spolu bojuji. Takze to, na co se ptate, neni nahodile, protoze v prirode a v zivote lidi nic nahodneho neni - jedno prameni a vyplyva z druheho.

    - Proc se ale - zejmena v knize o uhranuti a ocarovani - zmiтujete o zom-biich a psychotronickych zbranich? Nenachazim souvislost...

    - Cilem pri psani knihy byla snaha pomoci svemu ctenari nejen pri rozpoznani zla, ale chtel jsem mu dat klicek od „skriтky", v niz, kdyz ji otevreme, nalezneme a pochopime, jak se pred zlem chranit a jak znicit jeho nasledky.
   Vytvareni zombii a psychickych zbrani je stejneho charakteru jako uhranuti, ocarovani a jakakoliv zamerna manipulace. Jsou to plody zla, ktere nekteri lide sbiraji, aby jimi otravili druhe s cilem neco od nich ziskat.

   - O jakou korist jde v tomto pripade?

   - Myslim si, ze to vite. Zlo nevznika z lasky ke zlu a taktez ne z prime nenavisti k druhym. Za kazdym nedobrym cinem se skryva urcity zamer - treba odstranit konkurenta, zmocnit se toho, co nalezi jinemu cloveku, podridit si urcite lidi... Prave proto cast lidstva vymysli nejruz nejsi prostredky, aby jimi mohla pusobit druhym lidem nestesti.

   - A kde se nachazite vy?

   - Kazdy ma v zivote urcitou ulohu. Kazdy vi, ze „ cestu premuze ten, kdo po ni pujde". Vy, i ja, jdeme po ceste poznani, po ceste rozpoznavani dobreho a zleho, po ceste, na niz se ucime ochranit sebe i sve blizke pred zlem.

   - Co muzete rici konkretniho o vytvareni zombii a o psychotronickych zbranich?

   - Zda se mi, ze je dulezite o tom hovorit tak, abych ctenarum dal moznost vytvorit si sve vlastni nazory, ktere pak mohou uplatnit ve svem vlastnim zivote. Aby nedali sanci nikomu, kdo by jim chtel ublizit. Takovy clovek „blizniho jako sam sebe nemiluje ".
    Psychotronicke zbrane a vytvareni zombii stoji na vnucovani vule lidem, nebo cloveku, s cilem si ho podridit, aby vykonaval to, co mu bude prikazano. V knize Syndrom chronicke unavy, ujma a uhranuti udavam priklad jednoho meho pacienta Michaila, ktery se stal doslova „pokusnym kralikem" — tedy obeti pokusu s psychotronickymi zbranemi. Hledal pomoc i u zahranicnich odborniku, ale marne. Kdyz mne navstivil, podarilo se mi, omluvte nyni mou neskromnost, zbavit ho jisteho psycho-tronickeho programu, ktery ho ridil. Pro mne to bylo dulezitou zivotni zkusenosti, zejmena z hlediska diagnostiky pusobeni „psychozbrane".
    Je treba jeste dodat, ze vytvareni zombii a ovlivтovani psychotronickymi zbranemi ma trochu odlisne cile. Cilem prvniho - tedy vytvareni zombii - je zbaveni svobodne vule buп jednoho cloveka, nebo male skupinky lidi. Psychotronicke zbrane jsou zamereny na velkou skupinu — z celospolecenskeho hlediska predstavuji tedy mnohem vetsi nebezpeci.
   Prostredky, jimiz jsou skupiny i jednotlivci ovlivтovani, jsou ruzne: V prve rade muze jit o cloveka, ktery ma silne biotronicke schopnosti, za druhe to mohou byt generatory. Pri uspesnem provedeni pokusu se v obou pripadech u „postizeneho" objevuji ty same poruchy v mozku (zasazeny mohou byt dokonce obe mozkove polokoule). Ja to vidim tak, jako by u dotycneho byly pripojeny ke kazde mozkove polokouli kontaktni desticky, z nichz jsou vedeny ampery...

   - Omlouvam se, ze vam skacu do reci, ale na co konkretne narazite?

   - Treba kdyz za mnou prijde pacient, jehoz zdravotni stav se stale zhorsuje a krome vseobecneho zhorseni zdravi a objeveni se novych nemoci, rika, ze dela neco, co delat vubec nechce, jako by vykonaval cizi vuli, to mi pak staci, abych dosel k nazoru, ze prede mnou sedi clovek, ktery byl „ uhranut", nebo se stal zombii. Takovemu cloveku bylo moralne ublizeno, byl zbaven svobodne vule, jinymi slovy - dosel ujmy, byl ocarovan. Nekdo zrejme zaznamenal energetickou slabost dotycneho a dal mu „co proto". Takove citove zneuziti se diagnostikuje v rovine emocionalni, v rovine „duse", tedy srdecni cakry, na rozdil od zombii nebo uziti psychotronickych zbrani, kdy se zamerujeme na mozkove polokoule. Tehdy zaznamenavame jakesi „ energeticke pripojky ", jak v oblasti bunecne, mezibunecne, tak i na mnohem vyssich urovnich. Ale jsem si jist, Ze takto diagnostikovat se muze naucit kazdy clovek.

   - K cemu dochazi v organismu postizeneho, kdyz se stane zombii nebo kdyz je ovlivnen nekterou psycho-tronickou zbrani?

   - Jiste vite o odsouzeni fanatika a bioenergetika Senku Asachary, ktery byl souzen za utoky jedovatym plynem sarinem v Tokijskem metru... Ma stoupence po celem svete, tudiz i v Rusku, kde bylo jeho uceni prezentovano v televizi, radiich, obrovskych halach a na stadionech. Znam osobne nekolik jeho „posluchacu", kteri za mnou prisli, aby se zbavili nasledku jeho „ozdravnych seanci". Mnohem tezsi pripady byly s temi, kteri stravili na jeho prednaskach nekolik dni, pri nichz se uzivalo specialnich technik zamerenych jak na praci se skupinou, tak s jednotlivci. U „obeti" masovych seanci byla lecba mnohem narocnejsi.

    - Co to znamena, kdyz nam v mozku dlouho zustava melodie nebo neci hlas? Je to take zpusob vytvareni zombie?

    - Urcite, ale zalezi na umyslu. Obvykle ma na vas vliv clovek se silnejsi bio-energii a podlehate jeho mysli, nebo jste se sami dobrovolne „ odevzdali" tomu, co se vam libilo (zpevak, slova, hudba).

    - Proc rikate obvykle a ne vzdy?

    - Protoze svetu vladne obchod. Obvykle kupujeme to, co se nam libi, ale casto take nakupujeme veci ne podle sve vlastni vule, ale ty, ktere nam diktuje koupit reklama.

    - To ovsem neni prilis moralni?

    - Jsem presvedcen, ze jste mnohem obeznamenejsi nez ja s tim, co se deje v politicce a svete komerce. Mimo chodem, ty veci splyvaji. Hledat v nich moralku, na to je zapotrebi mikroskop. Ale pro rozpoznami zombie, nebo toho, kdo zombie vytvari, mikroskop nepotrebujete.
    Mel jsem pritele, Borise Podcufarova. Byl to dobry tvurci clovek, cely zivot se hledal v tvorbe a pomahal lidem. Je to tri roky, co zemrel, nedozil se ani padesati let. Jeste pred smrti mi vypravel, ze na sobe vyzkousel vliv Asachary, u ktereho se tyden ucil. K jeho uceni pristupoval velmi kriticky, protoze pochopil, ze hnat energii kundalini z konecniku skrze neprocistene energeticke kanaly patere, skrze michu do mozku, znamena mozek blokovat necistou energii. A pritom je to tak proste: Mozek je treba izolovat od energetickeho toku seshora vedenou energetickou „zatkou". Horni cast pak zustane v energeticke „ blokade". Nebo jeste jednoduseji — pripojit k obema mozkovym polokoulim „desticky", skrze ktere je pak vedena a posilana vybrana informace v podobe vysoce kvalitnich vibraci. Vysilacem muze byt mysl, hlas, SVI generator apod. Kvalifikovany odbornik posle timto zpusobem jakoukoliv informaci a —jak se rika - „ ani nemrkne ".

   - To je to tak jednoduche?

   - Pro odbornika to je samozrejme jednoduche.

   - Existuje ochrana proti „vnucovani" informaci?

   - Existuje, ale je zapotrebi se mnohe-mu naucit. Ovsem, JE TO MOZNE. Jestlize se pro neco clovek opravdu rozhodne, jiste to dokaze. Ale musi skutecne chtit.

   - Je mozne se to naucit bez ucitele? Treba jen prostrednictvim ukolu, ktere by byly uverejneny v nasem casopise?

   - Myslite tim — naucit se delat z lidi zombie, nebo ziskat schopnost celit psychotronickemu vlivu ?

   - Pochopitelne ze naucit se chranit.

   - Pokud se redakce Fantastickych faktu domniva, ze to bude pro ctenare zajimave, jiste by se nasli mezi psychotroniky odbornici, kteri by se tohoto ukolu mohli ujmout.

   - A co treba vy?

   - Bude-li zajem, pak rad. Dekuji vam za rozhovor.

Prelozila Pavlina Brzakova

Fantasticka Fakta 6/99


Рецензии