Коли...

****


коли він шукає для тебе в лісі перші весняні квіти ще у лютому....

коли він зірвав усі тюльпани з ужгородських клумб і брудний приходить до тебе на світанку, стукає у двері, бо десь загубив ключі від квартири, ти відкриваєш заспана, а він простягає тобі всі ці тюльпани, окроплені росою....а ти його ще в чомусь звинувачуєш...))

коли слухаєш улюблену музику Наутілуса...

коли щоранку приносить тобі каву в ліжко, або чай...притримує філіжанку...))

коли він знає відповіді на всі запитання...

коли ти його вершниця....

коли сварки закінчуються пристрасними поцілунками...

коли він хоче, щоб тільки ти стала мамою його дитини...

коли його болить голова, бо ти його хочеш)))....

коли він постійно на перше місце ставить тебе, а не себе....

коли він знає вже тебе досконало, любить всі твої недоліки, обожнює твої істерики і терпить твій поганий настрій....

коли він не може тобі подарувати весь світ, але дарує тобі глобус... і Всесвіт уночі...

коли довіряє, але ревнує...

коли розуміє тебе...

коли мовчить....і ти мовчиш, а розмовляють тільки очі....

коли він, голодний, вечеряє і добрішає....а ти спостерігаєш за ним....

коли він купає тебе, мов малу дитину і виливає на волосся цілу пляшку шампуню, або ж....

коли ненавидиш його футбол і любиш його футбол, бо він його обожнює...

коли він просто тебе сильно обіймає...

коли це щастя, що він є, живе тобою, дихає і любить...

коли.... субота...

коли... неділя...

коли ...

коли?


Рецензии
Сердца синхронно бьются в унисон и две души в одну объединились... Мне понравилось.))))))

Никитюк Ирина Николаевна   09.10.2010 20:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.