Upiri deti noci-cz-lat

UPIRI – DETI NOCI

I. V. Saveljev

CAST SEDMA: Vampyrismus krve a vampyrismus energie

Prelozila: Pavlina Brzakova
„Vampyrismus - patologicka touha po lidske krvi - je v nasich predstavach spojen s napul mytickym obrazem hrabete Draculy. Zatimco historie nasvedcuje, ze skutecne existovaly konkretni osoby, jimz bychom mohli toto oznaceni prisoudit," pise se v rijnovem vydani novin „Mir novostej" z roku 1995 pod zlovestnym titulem Upiri...
Z davne historie
Jednim z upiru - predchudcu tohoto slavneho hrabete byl imperator Klaudius Nero Tiberius, ktery vladl ve starem Rime v letech 14 az 37 n. L, vyznacoval se nevidanou krutosti, lstivosti a nevidanou zhyralosti. V mladosti i dospelosti bylo jeho nejoblibenejsi zabavou poradani nespoutanych nocnich orgii, behem nichz prokousaval mladym divkam tepny a vysaval z nich krev. Podle svedectvi soucasniku se Tiberius choval jako smyslu zbaveny a staval se opilejsim vice, nez kdyby pil vino. Ve stari mu vypadaly vsechny vlasy i zuby a krome ukajeni svych patologickych vasni mu pribyla jeste touha po nesmrtelnosti, neboќ se obaval nejen smrti, ale i trestu za sve ciny, ktery ocekaval v zahrobi. Protoze veril, ze ho ustavicne piti mlade krve muze omladit, pripravil o zivot mnoho kojencu, mladych divek a chlapcu.
Ve jmenu Kozla
Na podzim roku 1989 byla Australie otresena hruznym zlocinem Tracy Vidgingtonove z Brisbenu. Tato petadvacetileta studentka svedla sedma-ctyricetileteho muze, odlakala ho na skryte misto na brehu reky, kde mu zasadila patnact bodnych ran do krku, temer mu odrizla hlavu a pote „milovanemu" vysala z tela krev. Jak se pozdeji ukazalo, byla tato divka, kterou v detstvi velmi krute trestaly babicka a teta, satanistkou. Na krku nosila retizek se zobrazenim Kozla s jasne rudyma ocima. Na ruce mela nozem vyrezany obraceny pentagram (satansky znak).
Svedectvi psychiatru
Ale neni treba chodit az do stareho Rima nebo do Australie, pomerne nedavno v dobe sovetske slavy nedaval soucasnikum klidne spat Andrej Cikatilo. Podle udaju zverejnenych v novinach Express z roku 1996 za poslednich 25 let proslo Institutem soudni psychiatrie, jehoz reditelkou tehdy byla soucasna ministryne zdravotnictvi T. Dmitrievova, celkem 90 maniaku. Nejznamejsi z nich byli: Slivko (8 vrazd), Golovkin „Fiser" (11 vrazd) a Cikatilo (53 vrazd!!!).
O umeni tohoto rekordmana, co se tyce maniakalnich vrazd, jste se mohli dozvedet z prenosu na radiovych stanicich, televize, bylo napsano mnoho reportazi. I Cikatilo je jednim z mnoha klasiku svetoveho satanistickeho vam-pyrismu.
Priciny vampyrismu
Skutecne priciny vampyrismu, bohuzel, nejsou znamy. Timto problemem se nikdo prilis nezabyval. Dokonce v celem svete existuje pouze jedno vedecke centrum v New Yorku, jehoz spolupracovnici peclive sleduji 25 pacientu - upiru. Tyto lidi je mozne nazvat „mirnymi upiry", protoze nikoho nenapadaji, ziji zcela vsednim zivotem, maji rodiny, casto i solidni zamestnani. Jedine, cim se odlisuji od obycejnych smrtelniku, je, ze maji neprekonatelnou touhu po cerstve krvi (krev zvirat, ptaku; obvykle byci nebo kureci). Ale jsou i taci, kteri si po vzajemne dohode piji krev navzajem. Studium jejich filosofie, psychiky, chovani ma jediny vysledek: na svete existuje tolik anomalii, ktere zatim nikdo nevysvetlil. Jedinym, co muze napomoci stanovit pricinu onemocneni - a vampyrismus jiste nemoci je - je fakt, ze vsech techto 25 lidi nesnasi cesnek, ktery, jak je vseobecne znamo, rozpousti v krvi tuky. Je mozne, ze prave v tucich se skryva klic k teto hadance?
Budiz tedy slava Jeho Velicenstvu Cesneku - bojovnikovi za zdravi a zivot celeho lidstva!
Vampyrismus se vsak nemusi vztahovat pouze k takovymto fyzickym zlocinum. Upiri mohou byt rovnez energeticti; takovi nezabijeji a je dokonce mozne se pred nimi vcas ochranit.
Energeticti upiri
V oficialni vede se projev obeti energetickeho vampyrismu nazyva patologickym narusenim vnejsich projevu. Tento stav se u postizeneho projevuje ospalosti, unavou, ale i strevnimi problemy, k nimz dochazi bez vnejsich pricin. Podle nazoru lekaru je nejlepsim zpusobem lecby odstranit priciny: kontakty nejen s energii odebirajicimi lidmi, nybrz i s dalsimi biologickymi objekty nebo predmety, s nimiz prichazel postizeny do styku.
Informace a stav biopole

Jiste jste si povsimli, ze napriklad po poslechu nektere melodie pociќujete roztristenost a unavu. Pricina je zcela jednoducha - ona ci podobna melodie se pro vas stala „energetickym upirem".
Melodie, ktera vysava z lidi bez energeticke ochrany energii, byva obvykle slozena autorem („upirem"), nebo skladatelem, jenz se v dobe tvoreni nachazel ve spatnem psychickem stavu. Velmi dulezita je take jeho energeticka uroveт, a tudiz i energeticky potencial pisne. Negativne na nas mohou pusobit nejen upirsky zalozeni lide, ale i lide, kteri s nami nejsou v souladu: osoby s rozdilnymi fyzicko-biologickymi parametry biopoli nebo lide psychicky a emocionalne odlisni.
Podobny vliv, aќ kladny ci zaporny, maji obrazy, knihy a noviny. Aniz bych knihu znal, mohu snadno urcit, jaka z ni jde energie. Stejne hodnotna informace je ziskavana pri hlasitem proneseni jmena nektereho autora nebo z nazvu nezname knihy. Timto zpusobem lze nejen ziskavat informaci, ale i pusobit na jakehokoliv cloveka tzv. skrze „treti ruce". Negativnim vlivem pusobi fotografie nemocnych lidi, invalidu, „upiru", lidi se syndromem chronicke unavy a podobne.
Nyni obraќme pozornost do sveta rostlin. Mezi rostlinami, ktere pestujeme doma ve svem byte, objevime hned nekolik druhu, ktere na nas pusobi negativne. Nalezli bychom je predevsim mezi kapradinami, fikusy a kaktusy.
Davno je zname, ze je zvlastni schopnosti obdarena osika, ktera dokaze zbavovat bolesti hlavy a vylecit - diky svym „vampyrskym" schopnostem -nejruznejsi puchyre a opuchliny. Ze stejneho duvodu muze pri delsich kontaktech pusobit i jako energeticky upir.
Topoly dokazi aktivne odcerpavat ze sveho prostredi zapornou energii, ale ve stejnou dobu lide, kteri ziji v ejich blizkosti, trpi bolestmi hlavy a onkologickymi onemocnenimi. Kazdy take jiste vi, ze generatorem cloveku prospesne energie je dub. Proto i nabytek zhotoveny z duboveho dreva, stejne tak i parkety, skvele pusobi na zdravi svych uzivatelu.
Upiri slunecni a mesicni
Energeticke upiry je mozne podle puvodu rozdelit na dva druhy: slunecni a mesicni. Slunecni upiri obvykle pusobi otevrene a utocne. Jsou obdareni schopnosti v okamziku svou obeќ „pouzit" a zbavit ji energie. Pri kontaktu s takovymto upirem u obeti dochazi ke zmenam krevniho tlaku, k vyhroceni srdecnich onemocneni a infarktum. Slunecni upiri se snazi cloveka vyprovokovat ke konfliktum, skandalum a sporum. Jsou to agresori, snazici se svou obeќ moralne ponizit a zastrasit. Jestlize ma upir vedouci funkci na pracovisti, bez sebemensiho zachvevu svedomi dokaze svym podrizenym dokonale znicit nervy a zdravi.
Na rozdil od slunecnich upiru pusobi mesicni upiri skryte. Jsou to otrapove, kteri radi narikaji a placi nad svymi problemy a nemocemi. Hraji na nervy svemu okoli a nuti sve blizke, aby emoce sdileli s nimi, cimz je neustale vyvadeji rovnovahy.
Vybrano z knihy I. V. Saveljeva: KARMAENERGETICESK1JE VAMPIRY

Fanticka Fakta 7/98


Рецензии
Игорь Васильевич, на словацком, что-ли?
)))

Оксана Радчик   07.10.2010 20:54     Заявить о нарушении
Нет, Оксаночка, на чешско-латинском (в Прозе.Ру не проходят гачки, чарки и кроужки). Если интересует на чисто чешском что-то,
могу прислать по указанному Вами адресу. А что это - )))?

Игвас Савельев   08.10.2010 01:28   Заявить о нарушении
А, это улыбки...)

Оксана Радчик   08.10.2010 07:46   Заявить о нарушении