Cert neni tak strasny, jak ho maluji- cz-lat

CERT NENI TAK STRASNY,
JAK HO MALUJI

CVIKY PROTI UHRANUTI

      
Igor Saveljev

Prelozila: Pavlina Brzakova

V predchozim dile jste se dozvedeli, jak uhranuti a ocarovani rozpoznat (FF 2/99), ale nezminili jsme se, jakym zpusobem se pred nim chranit. Ruska slovesnost obsahuje radu spasnych modliteb, ale krome pronaseni modliteb existuji i jine cesty, napriklad jak si vybudovat ochranne biopole, pro ktere nebude „ani sam cert straslivym".

Spaste dusi

Citite-li se unaveni a stradate nedostatkem energie, muze byt pricinou zamerne i nezamerne energeticke pusobeni nejakeho cloveka, ktery se nachazi ve vasi blizkosti. Mohou tak vznikat onemocneni, jejichz puvod neni zcela zjevny. V tomto pripade muzete vyzkouset nasledujici cviceni, ktera vam pomohou nahromadit energeticky potencial a doplni vam energetickou zasobu na dlouhou dobu. Jednotlive faze jsou nasledujici:

Po probuzeni ze spanku se dvanactkrat poklo;te kazde svetove strane, zacnete z vychodu a postupujte po smeru hodinovych rucicek.

Postavte se a pokuste se maximalne uvolnit. Pohupujte a otacejte bedry po smeru hodinovych rucicek tak, aby cela horni cast zustala zpevnena.

Vase telo je uvolnene a kolena jsou lehce ohnuta. Prudkymi pohyby zdvihejte spodni cast bricha dopredu a dozadu. (Tyto pohyby dela vytecne Michael Jackson.)

Pohybujte brichem do kruhu, ve smeru hodinovych rucicek, abyste si namasirovali vnitrni organy. Snazte se pritom nehybat hlavou, zady ani bedry a nohama.

Snazte se sjednotit praci tela a mysli. Postavte se do uvolneneho postoje a zacnete se otrasat. Pritom si predstavujte, jak se z vas „vytrepa-vaji" vsechny vase nemoci v podobe tmavych skvrn. Tuto „spinu" pak mentalne sezehnete.

Posadte se.

Postavte se „na vsechny ctyri", oprete se o kolena a lokty a pohybujic panvi dopredu a dozadu (nahoru a dolu).
Nekolikrat se protahnete, poveste se na hrazdu a zusta;te na ni viset. Mirne se pohupujte.
Vzeprete se tak, ze vahu rozlozite na tri body, a to na  ruce, spicku jedne nohy, druhou nohu polozite na nohu slouzici jako opora. (Toto cviceni slouzi jako prevence skler;zy.)

Jedna se o povrchove dycham. Zacnete rychle dychat, jako byste predtim rychle bezeli. Soucasne s castymi vdechy a vydechy nosem stisknete prsty na rukou v pesti a otevirejte je. Pri nadechu jako byste zachycovali dlanemi energii, propoustejici ji skrze sebe, pri vydechu prsty roztahnete, jako byste energii, kterou jste predtim vzali, zahazovali. Toto dechove a pohybove cviceni je treba provest celkem osmkrat. Potom vse zopakujte ctyrikrat, tzn. dvaatricetkrat. Nasleduje trikrat opakovani predchozich cviku. Celkem udelate 96 rychlych vdechu a vydechu a soucasne tolikrat chytnete a odhodite prsty a dlanemi energii. Je nutne dodrzovat nasledujici podminky:

Nadechy a vydechy je treba delat rychle a vzdy osmkrat. Cim vetsi tempo, tim lepe. Ztracite-li dech, udelejte si po jedne serii pauzu. Pokud dokazete vse delat podle navodu, jiz po prvnich 32 nadychnutich pocitite teplo a po tretim opakovani priliv sil. Neni nutne cvicit hned napoprve na plny vykon. Ale pri kazdem cviceni se snazte pocet „osmerek" zvysovat. Ptate se, jaky je smysl takoveho rychleho dychani? Kdyz takto cvicite, „zivite se" jemnou energii, ktera tvori vase biopole.

Predstavte si, ze vasi pateri prochazi stribrite bily komin. Horni okraj komina miri skrze vsechny vrstvy atmosfery do vesmiru. Dolni okraj prostupuje smerem od posledniho obrat-le do zeme az k jejimu stredu, do ohniveho magmatu. Seshora prochazi skrze komin zariva svetelna energie, ktera je nejmocnejsi, je to energie vakua, Bozi milosti, prany. Ten, komu se podari celou svou bytosti s energii spojit (tzn. rozpusti se v ni), bude nekonecne moudrym, silnym a nesmrtelnym. Toto cviceni je vsak pouhym zacatkem vedome cesty. Kdo je obdaren vysokou citlivosti a jasnovidnosti a dokaze propustit skrze sebe onu energii, muze uvidet, jak „kominem" z naseho tela vytekaji spinave „praminky". To jsou nase hrichy a nemoci. Vse pak odchazi dolu do ohniveho magmatu a tam ve vysokem zaru zanika. Svetelna energie - prana neni z naseho sveta a nepodrizuje se zadnym fyzickym zakonum a procesum. Nemeni se, nezanika a znovu nevznika. Je vecna a nesmrtelna. Ocis;uje toho, kdo se ji bezezbytku sveril a zacal ji duverovat.

Ten, kdo se rozhodl tato cviceni podstoupit, muze zpocatku poci;ovat tihu v hlave, v krizi, ve vnitrnich organech, nekdy mohou vznikat neprijemne a bolestive pocity. Ale nic strasneho na tom neni. Pouze se z organismu dostavaji „prostrednictvim prany skrze komin'' vsechny energeticke shluky a odstra;uji se drive vytvorene bloky.

Cilem cviceni je normalizace cinnosti energetickych caker a znovuvytvoreni biopole. Budete-li postupovat systematicky, pricemz se nesoustredite jen na sebe, ale i na pomoc svemu okoli, muzete se zbavit nejen vampiru a negativnich vlivu, ale i drivejsich nemoci.
Ten, kdo si jiz zminena cviceni osvojil a pocitil v sobe drive netusene schopnosti (napriklad lecitelske), muze vyzkouset nasledujici univerzalni metodiku, jejimz cilem je zvysit energeticky potencial a posilit schopnost lecit. Tuto metodu jsem zacal pouzivat pri leceni svych pacientu (za posledni ctyri roky to bylo vice nez 2000 lidi) a prednasim ji ve svych kurzech Zaklady  bioenergoterapie.

Lecitelstvi a samolecba

Zvyseni bioenergetickeho potencialu u pacienta je mozne dosahnout bu; primym zasahem lecitele, nebo jim samym. Zakladem metody je spravny uvolneny postoj s otevrenyma ocima, pricemz postupujeme v nasledujicich etapach.

Etapa 1

Koncentrujte sve vnimani na prvni cakre. Lecitel pri vsech nasledujicich postupech soustre;uje pozornost na cakry pacienta. Predstavte si v centru prvni cakry (posledni obratel patere) malinky micek, skrze ktery prochazi cervena energie Zeme ve ctyrech potuccich. Cakra se otaci ve smeru hodinovych rucicek (pri pohledu zdola), micek se napl;uje energii a jeho hranice se rozsiruji po celem tele, i za hranice tela a postupne jej obaluji. Micek se deformuje a prome;uje se spolu s telem, ziskava podobu drevene hracky „matrjosky" -prirozene, myslim tim kontury biopole. Dobre je pritom zpivat mantru „lang" a t;n „do": laang-doo, lang-doo atd. Zvuky rozeznivejte az do te doby, kdy intenzivne pocitite, jak se cele vase telo prome;uje ve smotek cervene barvy, bez jakychkoliv sedych, hnedych ci jinych skvrn. Tvar smotku musi byt rovnomerny vzhledem k vertikalni ose tela prochazejici skrze paterni kanalek. Pokud objevite jakekoliv sede utvary, zejmena v podobe pijavek, soustre;te veskere usili k tomu, abyste tato mistu sezehli cervenou barvou. Pritom muzele dokonce ucitit pronikavy zapach horicich tkani, jako by ve vasi blizkosti shorely vlasy, vlna, nebo neco velmi neprijemneho. Toto neni mystika. Stejny zapach mohou pocitit i lide, kteri se nachazeji ve vasi blizkosti a kteri nevedi nic o tom, cim se prave zabyvate.

Etapa 2

Pozornost soustre;te na druhe cakre. Predstavte si, ze se v centru cakry, v krizi (3 cm pod pupkem), nachazi pruzracny micek, skrze ktery v podobe dvou kuzelovitych trychtyru, a v nich sestici potucku, proudi energie oranzove barvy pochazejici z vody. Kazdy trychtyr se toci tak, Ze se potucky jakoby otaceji naproti sobe. Osy trychtyru se nachazeji v jedne rade, soubezne s pateri. Tato linie prochazi dvema body:
centrem cakry v pateri a skrze panevni kost. Energie plni centrum cakry, ktere se postupne rozsiruje a meni se z micku do podoby kokonu nebo „matrjosky", stejne jako pri praci s prvni cakrou. Tato energie zapl;uje a pronika jak fyzickym telem cloveka, tak i energetickym telem prvni cakry. Rozmery energetickeho tela druhe cakry jsou daleko vetsi nez energopole prvni cakry. Energie techto dvou poli se nemisi, jejich vibrace se od sebe lisi, stejne jako voda, ktera pronika zemi, se s ni nikdy nesmisi. Prace s touto druhou cakrou se stava mnohem efektivnejsi, zpivate-li mantru „vang" a t;n „re": vaang - ree, vaang -ree atd. Zpivejte je tak dlouho, dokud nepocitite, ze prochazeji a souznivaji s celym vasim telem, dokud zvuk nenaplni vase telo oranzovou energii bez jakychkoliv skvrn jine barvy. V opacnem pripade pokracujte dal, az se barva zcela zjasni a skvrny sezehnou.

Etapa 3

Pri praci s treti cakrou tahneme energii zlute barvy z ohne nebo slunce, zpivame mantru „rang" a t;n „mi", mnozstvi virivych proudu v trychtyrich je deset.

Etapa 4

Energie zelene barvy ctvrte cakry pochazi z troposfery, odpovida ji inantra „ jang ", t;n „fa", v kazdem trychtyri je 12 virivych proudu.

Etapa 5

Energie tmavomodre barvy pate cakry pochazi ze stratosfery, odpovida ji mantra „chang" a t;n „sola", v kazdem trychtyri je 16 virivych proudu.

Etapa 6

Energie bledemodre barvy seste cakry pochazi z mezosfery, odpovida ji mantra „ aung " a t;n „la", v kazdem trychtyri je 16 virivych proudu.

Etapa 7

Energie fialove barvy sedme cakry (na temeni hlavy) prochazi od Boha (Kosmickeho vedomi) skrze jeden kuzel, 972 virivymi proudy, odpovida ji mantra „aum" a t;n „si", osa rotujici plochy sedme cakry se otaci ve smeru hodinovych rucicek (z pohledu shora). Prace se sedmou cakrou odpovida analogicky praci s cakrou prvni. Trychtyre prvni a sedme cakry rotuji proti sobe. K setkani energetickych potoku zde nedochazi, protoze energie sedme cakry, ktera je tvorena vyssimi vibracemi, prochazi dolu a utvari biopole cloveka, jako by protekala trubici mensich parametru, jez je umistena v mnohem vetsi trubici, skrze kterou proudi energie prvni cakry.

Na zaver

Pri praci s cakrami a biopolem mohou vznikat ruzne podruzne jevy, jako je napriklad pocit tihy v hlave, tele a koncetinach, objeveni ruzovych skvrn na dlanich, pohupovani a rotovani tela. Nema smysl se cehokoli obavat, protoze se jedna o priznaky cisteni. Cely organismus je zapl;ovan energii.

FANTASTIKA FAKTA №5, 1999


Рецензии