Сто чудовиськ Укра ни. 038. Зрощенцi

Назва: Зрощенці (лат. Amatoris coalescerium)
Класифікація: антропоморфне чудовисько подвійного типу
Розповсюдження/місцезнаходження: Суми
Харчування: звичайне
Кількість жертв: -
Популяція: 1
Розмноження: -
Історія виникнення/вивчення: ця історія почалася восени 2006-го року у вагоні дизелю „Контоп-Суми”. Там їхав Федір Гонор, торговий агент,  і Сусанна Моросюк, студента одного з сумських вишів. Обидва вони були родом з районів, але тепер жили у Сумах і поверталися до міста з торбами повними їжі. Вагон був майже порожній, спочатку вони сиділи у його різних кінцях, а потім до Сусанни почав приставати один п’яниця і вони пересіла поближче до Федора, що виглядав, як то і личить торговим агентам, серйозно і викликав довіру. Вони почали розмовляти, слово за слово і відчули один до одного симпатію.
Що було не дивно, бо ж вони були молоді та самотні. Від Федора нещодавно пішла його дівчина, що марила про еміграцію до Канади. Він же їхати не хотів, бо не збирався там підмітати вулиці. То пара розійшлася. У Сусанни ситуація була схожа, але пішли не від неї, а вона. Розірвала стосунки з одним красунчиком, який всерйоз захопився алкоголем і не хотів її слухати. Сусанна бачила історію свого батька-п’яниці, то розуміла, що з таким не жити, а мучитися. І чим раніше підеш, тим краще.
Отже обидва знаходилися тепер у стані пошуку пари і не могли пройти повз одне одного. Балакали про те, про се, Федір потроху хвалився своїми здобутками у сфері дрібнооптової торгівлі, де він, без зв’язків і блату, зробив непогану кар’єру. Сусанна згадала про те, що відмінниця і хоч на третьому курсі, а вже знає, де робитиме після закінчення вишу. Вони подобалися одне одному, серйозністю і наполегливістю. На станції Ворожба Федір збігав до крамниці і приніс звідки по стакану чаю і шоколадку. Вони пили та балакали, коли потяг став серед полів. Виявилося, що осінні дощі розмили в одному місці колію, її ремонтували, то потяг затримувався невідомо наскільки.
Федір сказав, що піде покурити до тамбуру, Сусанна попросилася скласти компанію. Ні, вона не палила, просто їй було приємно з ним. У тамбурі вони далі говорили, відчували, як все більше подобаються один одному. Сусанна не відводила очей від його соковитих губ, а Федір солодко озирався на її груди під джинсовою курточкою. Потяг все стояв і стояв серед ланів, вони все балакали і балакали, а потім Федір поцілував Сусанну. Вона палко відповіла. Вони почали цілуватися у пустому тамбурі, хвиля пристрасті накрила їх з головою, у якомусь солодкому мороку Федір задер Сусанні спідницю, дівчина допомогла зняти труси і вони почали кохатися, забувши про все.
У цей час потягом сновигав сержант лінійної міліції Сергій Гриценюк. Він вже струсив грошей з мужичків, що розпивали самогон у вагонах, випив пару чарок, думав, як доїде до Сум і там вже продовжить. Сергій теж був з району, втік після армії до Сум, які залишалися солодкою мрією більшості сільської молоді з глухих сіл (з сіл побільше мріяли вже про Київ). Сергій міг би сісти і посидіти, але його організм, трохи розпалений самогоном, вимагав якоїсь розваги. У останньому вагоні він побачив покинуті торби Федора та Сусанни. Пам’ятав, що тут були хлопець та дівчина, солодко посміхнувся і почав навшпиньки крастися до тамбуру. Скоріше за все, Гриценюк думав спіймати молодят на палінні, яке було суворо заборонено в потягах. Застати на гарячому, погрожувати штрафом, їбати мозок, насолоджуючись своєю владою. Саме за нею, за владою, за можливістю вдарити, струсити грошей, хоча б просто налякати і реалізуватися, ці хлопці і йшли до міліції, ладні були терпіти і невеличку зарплатню і ненормований робочий день і грізне керівництво.
Коли сержант Гриценюк вже був біля тамбуру він почув звуки, від яких солодко посміхнувся. Згадав, як минулого тижня спопашив у дизелі п’яну дівку, відвів її до тамбуру і там трахнув. Тут, схоже, відбувалося те саме, але без його участі. Ну нічого, він долучиться! Сержант дістав з кишені свисток, сунув у зуби і обережно відчинив двері до тамбуру. Там вже Федір та Сусанна були близькі до сходження на вершину статевого задоволення, не бачили і не чули нічого, окрім стукоту власних сердець. Гриценюк трохи подивився за парочкою, дочекався, коли в них стався оргазм, а потім щосили свиснув. Дуже гучно і несподівано. Від свистка Сусанна скрикнула, а Федір смикнувся. Він побачив позаду міліціонера, спочатку просто вирячився на нього, а лише за кілька секунд зміг зрозуміти, що ж відбувається. Що він ось зі спущеними штанами порає якусь дівчину на очах у співробітника внутрішніх органів. Федір спробував вийняти член з Сусанни, але тут виявилося, що це не можливо. Федір смикнув раз, смикнув два, Сусанна застогнала, а член залишився на місці.
Посмішка злізла з обличчя сержанта Гриценюка, бо йому здалося, що замість того, щоб перелякатися, просити вибачення, пропонувати гроші, щоб все владнати, ця парочка знущається з нього. Гриценюк схопився за гумовий кийок, що висів у нього на боці. Між тим Федір не розумів, що відбувається. В нього був невеликий сексуальний досвід, усього одна постійна дівчина і три рази випадкових стосунків, але ніколи в нього не було такого, що він не міг вийняти член. Він смикав його, намагався допомогти руками, але член наче приклеївся десь у нутрощах Сусанни, яка теж не розуміла, що ж відбувається.
Гриценюк вдарив Федора по спині. Той застогнав, Сусанна закричала з переляку.
- А ну припинити! – заволав сержант, схопив Федора за воріт куртки і спробував відтягти від дівчини, але не зміг. Бо тягнув одразу і його і її. – Та чи що, бля! – вже розлютився Гриценюк і почав лупцювати Федора кийком. Хлопець тільки стогнав, а потім знепритомнів і завалився на запльовану підлогу тамбура, разом з дівчиною. Сусанна совалася на Федорі і з жахом розуміла, що ніяк не може зіскочити з його члена. – Злізай, курво! – закричав Гриценюк, схопив дівчину за волосся і спробував стягнути її з Федора. Сусанна заволала, бо їй було боляче. І на голові від волосся і між ніг невідомо від чого.
Гриценюк вставив кийок між Сусанною та Федором і спробував роз’єднати їх, але дівчина заверещала і почала дряпатися. Сержант відскочив і злякався. Він згадав історію хлопця з їх відділення, який тільки і того, що вдарив якогось дурня кийком по голові, а дурень візьми і здохни. Але не те погано, а те, що дядя дурня виявився впливовим цабе, то домігся не тільки звільнення хлопця, але й суду, який засудив міліціонера до позбавлення волі. Лише за один удар кийком! Гриценюк відчув, що потрапив у якусь схожу халепу.
- Припинити, кажу! – гримнув він і подивився на Федора та Сусанну, що лежали долі.
- Допоможіть, допоможіть! – перелякано зашепотіла дівчина. Вона смикнулася ще і ще, але так і залишилася наче приклеєною до Федора.
Гриценюк почав бити по щоках Федора, щоб той скоріше прийшов до тями. Той відкрив очі і в них був лише переляк.
- Припинити! – заволав Гриценюк. Федір слухняно кивнув головою і знову спробував вийняти член, але не зміг. Сержант зрозумів, що це не знущання, що хлопець дійсно не може дістати член з дівчини. – Що це за херня?
- Н-н-н-не знаю. – прошепотів Федір.
- Допоможіть! Будь ласка! – прошепотіла Сусанна, який було дуже страшно.
- Та пішли ви! – Гриценюку теж було страшно, то він забрав свій кийок і втік. Тут як раз потяг нарешті рушив, колеса застукали по рейках, сержанту хотілося думати, що все минулося.
Він так і не повернувся до останнього вагону, досидів до Сум, там вийшов, щоб здати табельну зброю і піти відпочивати до друзів. Він вирішив не розповідати їм про те, що трапилося, бо це виглядало дуже химерно і його могли просто засміяти. Коли проходив біля останнього вагону, то побачив ту парочку. Яка була так само разом.
- Товаришу міліціонеру, викличте будь-ласка „швидку”. – попросила перелякана Сусанна. Всю дорогу до Сум вони з Федором намагалися відокремитися, але так і не змогли нічого зробити. Його член засів у ній і не бажав виходити, як хлопець не смикав. Сусанна з огидою згадала, що неодноразово бачила таке в рідному селі у собак. Але щоб у людей! Та це ж ганьба! Страшенна ганьба! 
Сусанна почала смикатися, вона хотіла, що все це припинилося, але член не виходив, натомість їй у піхві стало боляче, а по ногах почало текти щось тепле. Сусанна перелякано полізла рукою і побачила на кінчиках пальців кров. Від цього дівчина знепритомніла, Федору довелося підтримувати її. Пришла до тями, коли потяг вже їхав Сумами. Федір, наче в лихоманці, думав що ж робити. Якось дістатися його гуртожитку, якось пройти повз коменданти, якось вийняти член. Якось, якось, якось. Він розумів, що все це нездійсненно. Що ще четверта дня, на вулицях світло і повно народу. Вони навіть до таксі не дійдуть, не помічені! Федір застогнав  з відчаю, Сусанна заплакала. Він відчув здригання її тіла і вирішив бути чоловіком. Рішучим. Якийсь вихід має бути. А що як залишитися у вагоні. Дочекатися темряви, а там вже думати, що робити. Це був хоч якийсь план, коли Сусанна покликала міліціонера. Федір цього б ніколи не зробив, бо мав, як і більшість молодих хлопців з бідних родин, лише поганий досвід спілкування з міліцією. Але Сусанна, перелякана тим, що відбувалося, таки покликала. Відчай, іноді, притлумлює у людей навіть жах перед міліцією.
Сержант Гриценюк удав, що не почув прохання, побіг до відділення. Але невдовзі туди прибігла вагонниця з дизелю, яка повідомила, що у вагоні сидить двоє і відмовляються виходити. Гриценюк вимушений був утрутитися. Разом з вагонницею він повернувся до останнього вагону дизелю, де Федір та Сусанна вже сиділи біля свої торб. Сиділи разом, тобто Сусанна на колінах Федора. Побачивши міліціонера вони попросили викликати „швидку”. Що Гриценюк через деякий час і зробив, бо ані нові погрози, ані удари кийком не примусили парочку розійтися.
На вокзал прибула бригада „швидкої” на чолі з лікарем Поліною Неофітною, яка мала двадцяти річний досвід роботи і чого тільки не бачила. Але ось такого не бачила. З’ясувавши, що відбулося, Поліна Неофітна вийшла на вулицю покурити і подумати, що ж відбувається. Потім зробила Сусанні укол заспокійливого у сподіванні, що м’язи дівчини в районі нижнього тазу розслабляться і Федір таки зможе дістати член. Після годинного очікування і кількох спроб, лікар Поліна побачила, що її план не спрацював. Тоді вона сказала, що треба відправити пару до лікарні.
- Підводьтеся і пішли! – наказала Неофітна, яка бачила переляк в очах Федора та Сусанни і розуміла, що зараз потрібна тільки рішучість і впевненість.
Парочка змогла підвестися і ледь почвалала до виходу з вагону. За ними ніс торби з картоплею і салом сержант Гриценюк, дещо приголомшений тим, що відбувалося. Парочка ледь зійшла сходами на перон, там вже зібралося кілька витріщак. Неофітна махнула водію швидкої і той під’їхав поближче. Парі допомогли залізти і повезли до обласної лікарні, що знаходиться поруч з вокзалом.
У лікарні Федора та Сусанну прийняли і навіть положили в окрему палату. Лікар, який їх дивився був п’яненький. Бо завідувач відділення видавав доньку заміж і всі лікарі гуляли на весіллі. Черговий лікар хотів повернутися туди якомога скоріше, то наказав вколоти парі снодійне і відбув. Федір та Сусанна заснули майже на добу. А коли прокинулися, то з’ясувалося, що нічого не змінилося – вони були так само поєднані один з одним. Почали кликати лікарів, але ті відсипалися після ударної гулянки. Тоді за справу узялася старша медсестра, яка наказала зробити ванну з теплою водою, у яку додала кілька літрів молока з їдальні. Парочку роздягли і поклали у ту ванну, сподіваючись, що вона розслабить Сусанну. Сусанна розслабилася, але Федір так і не зміг дістати з неї свій член, який там наче щось тримало.
Лише на третій день перебування у лікарні, на пару звернули увагу лікарі – всі як один з сірими обличчями від похмілля. Лікарі дивилися, смикали Федора, крутили головами, здивовано радилися, а потім відправили парочку на рентген. Який показав дещо надзвичайне: член Федора пустив у Сусанні корні! Так! Він почав зростатися з її піхвою. Тут лікарі остаточно протверезіли, викликали колег, провели консиліум. І дійшли одноголосного висновку, що спостерігають унікальний, досі не відомий науці випадок.
Консиліум ще не закінчився, а у лікарні вже з’явилися журналісти. Спочатку це була знімальна група „Життя по-справжньому!”, після виходу нашого сюжету, з’явилися і представники інших ЗМІ. Між тим, рентгенівські знімки свідчили, що процес врощування Федора в Сусанну триває. Якщо спочатку було видно три своєрідних кореня, які пустив Федір, то за кілька годин їх стало вже з десяток. Перші корінці вже мали в собі кровоносні судини, тобто відбувалося часткове об’єднання систем кровообігу обох організмів. Федір та Сусанна вимагали негайно роз’єднати їх, бо вже майже ненавиділи одне одного після скількох днів разом. Але ніхто з лікарів не погодився узяти на себе відповідальність за операцію по роз’єднанню, бо ж аналогів у світовій практиці їй не було. До того ж, лікарі були дуже зацікавлені у тому, щоб залишити все як є і в подальшому провадити дослідження цього природного феномену.
Отже, в операції парі було відмовлено, то процес об’єднання організмів Федора та Сусанни тривав надалі. Кількість так званих корінців від члена Федора збільшилася до сорока семи, почалося зростання живота хлопця і спини дівчини. Якимось чином імунні системи обох організмів навчилися не реагувати вороже на клітини один одного. То кров з одного організму спокійно переливалася до іншого, чому допомагало те, що і у Федора і в Сусанни вона була першої групи.
Якщо на фізичному рівні процес зрощення пари проходив майже без проблем, то на рівні психіки все було куди складніше. Кілька разів Федір робив спроби вбити Сусанну, сподіваючись, що після загибелі її тіло таки відокремлять від нього. Федір навіть був згоден лишитися без статевого органу, лишень бо звільнитися від Сусанни. Дівчина теж дуже важко переживала цю ситуацію. Особливо через те, що про неї стало відомо у рідному селі і люди тепер сміялися з її батьків, які соромилися і з двору вийти. Історія Федора та Сусанни стала відома всій Україні, та й за її межами теж.
Кілька західних університетів запропонували парочці досить великі стипендії з тим, щоб вони переїхали до лабораторій і дозволяли досліджувати себе. Федір та Сусанна погодилися, бо хотіли просто поїхати з Сум. Вони переїхали до Берліну, де мешкають і досі. Завдяки професійній психологічній допомозі, вдалося зняти конфлікт всередині пари. Зараз стосунки між Федором та Сусанною досить конструктивні. Пара розуміє, що спроба роз’єднатися досить ризикована, до того ж поодинці вони нікому не цікаві, тоді як об’єднанні, можуть розраховувати на непогані доходи. Не тільки від науковців. Зрощенці, як почали називати Федора та Сусанну після виходу нашого сюжету, часто знімаються в рекламі, написали книгу про свою історію, що стала бестселером, нещодавно продали права на екранізацію книги. Також Зрощенці непогано заробляють на вечерях, куди може потрапити будь-хто, згодний заплатити тисячу доларів за вхід. У компанії десяти-дванадцяти гостей, Зрощенці випивають та закусують, дозволяючи гостям вдосталь надивитися на себе.
Процес об’єднання організмів Федора та Сусанни триває. Після системи кровообігу об’єдналися система травлення та імунна система. Наразі, Федір приріс до Сусанни вже всім животом та груддю, його ребра починають зрощуватися з її ребрами і в майбутньому створять єдиний каркас. Можливо об’єднаються і хребти, принаймні рух у цьому напрямку триває. Не виключено, що з часом об’єднаються і голови Федора та Сусанни. Вже зараз їх мозки демонструють дива синхронності. Більше того, зрощенням сняться однакові сни. Також відбувається розподіл обов’язків між двома мозками. Мозок Федора при цьому виконує більшість функцій, притаманних лівій півкулі мозку, тоді як мозок Сусанни – правої. Як стверджують вчені, поки не можна стверджувати, що створена нова особистість, але розмиття особистостей Федора та Сусанни триває досить швидко. То можна прогнозувати, що ще за кілька років таки буде створений Зрощенець, принципово нова істота.
Вчені досі не знають напевно, що стало причиною запуску об’єднавчих процесів обох організмів. Існує версія, що це спричинив стрес від переляку, поєднаний з оргазмом. Але десятки проведених дослідів не змогли досягнути повторення ситуації. То більша частина вчених вважає, що Зрощенці унікальне і неповторне явища. Однак, є і такі, що відстоюють точку зору, наче можливість зрощення закладена у організмі кожної людини. Ці вчені згадують про так званих андрогінів, міфічних істот, що поєднували в собі органи і чоловіків і жінок. Мовляв, Зрощенці, то втрачений ідеал розділеного людства.
Поточна активність: Зараз Зрощенці продовжують жити в Берлині, під наглядом цілого колективу вчених, що досліджують найрізноманітніші аспекти цього феномену. Зрощенці пристосувалися до життя разом, вони ведуть життя, яке небагато відрізняється від життя звичайної людини. Зрощенці їздять на спеціальному автомобілі, ходять до супермаркетів чи на концерти, навіть грають у теніс. Наявність чотирьох рук і двох голів дає їм деякі переваги, що цілком компенсують інші недоліки. Єдине, що не можуть робити Зрощенці, на відміну від звичайної людини, це займатися сексом. Бо ж для цього необхідно мінімум двоє, а вони є одним. Ця неможливість сексу дає деяким експертам вважати Зрощенців наступним кроком еволюції, який остаточно виведе секс з життя людини і зафіксує перемогу Духа над тілом.
Ставлення громадськості: Позитивне. Люди добре ставляться до Зрощенців і охоче дивляться про них фільми та телепередачі.
Причини появи: невідомі. Можливо стрес у поєднанні з оргазмом запустив невідомі можливості організму.
Згадки в літературі: -
Перспективи: Зрощенням нічого не загрожує. Розмножуватися вони не можуть, але є очікування, що поступово все більше і більше людей почнуть переходити у Зрощенці. Щоправда, досі такого більше не відбувається.
Візуальні матеріали до розділу: http://superknyga.livejournal.com/271797.html


Рецензии