Час

Нині коли твоє тіло ніжить погідне тепло, коли млость розливає солодкі видіння подумай про час, зосередься на цьому понятті… Чи значить щось для тебе Час? Чи розум твій в обіймах Часу? Чи слово «Час» проникло в Серцевину? Як глибоко? Як ген далеко? Наскільки високо? І скільки часу ще тобі потрібно щоб час почав ти відчувати?

Нині, коли твій подих став глибоким, чи владу відчуваєш ти Часу? Продовжуй дихати повільно, глибоко як дихає передранковий Океан…

Це так приємно відчувати світло, що проникає в тіло, в глибину єства... Це так приємно помічати як затиски звільняють горло… Твої легені вільними стають, так небо в полудень звільняється від хмар. Повітря чисте мов амріта по тілу струменить до самого cакрального в тобі…

О, скільки часу ще пройде, щоб перестати відчувати тіло? Ти дійсно зараз відчуваєш як тіло поступово втрачає обриси свої в твоїй уяві… сприйнятті… увазі… О, скільки часу ще тобі потрібно щоб час почав ти відчувати?

Ти пам`ятаєш «Bells», як Алан По промовив “keeping time, time, time іn a sort of runic rhyme”? Тримай свій час…Прямуй за ритмом…Риму відчувай…Своїм єством у самий унікальний спосіб..Дорогою своєю до Таїни, яку десь в глибині душа твоя тримає… Таїна Вічності – твоя, оскільки ти частина – така маленька, невіддільна крапля Світу на длані Батька. Нині і прісно… Амінь…

©2007 Святослав Синявський


Рецензии
Ой, гарно - про океан і невіддільну краплю! :-)))

Пособие просто!.. :-))))

Татьяна Лимонова   05.12.2010 19:47     Заявить о нарушении
То - добре, можете користуватися для релаксації та медитації... :-)

Святослав Синявський   05.12.2010 20:12   Заявить о нарушении